BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEĞİ BEYKOZ MEYDANINDA İFTAR VERDİLER...

Beykoz STK’ları içinde bu yıl Beykoz Meydanında iftar veren tek STK Beykoz Ardahanlılar Derneği (Arda-Der) oldu. Verilen iftara yüzlerce hemşerimiz katıldı.
Bu haber 2017-06-21 13:51:06 eklenmiş ve 1072 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEĞİ BEYKOZ MEYDANINDA İFTAR VERDİLER...

 

Beykoz STK’ları içinde bu yıl Beykoz Meydanında iftar veren tek STK Beykoz Ardahanlılar Derneği (Arda-Der) oldu. Verilen iftara yüzlerce hemşerimiz katıldı. Bir taraftan iftarlarını açan hemşerilerimiz, diğer yandan Beykoz Ardahanlıları kısa bir zaman zarfında birbirleriyle buluşturan İnan Aktürk başkanlığındaki acar ve çalışkan yönetimi kutladılar.

 

Mayıs Ay’ının ilk haftasında kongresini yapan Beykoz Ardahanlılar Derneği  1-2 hafta içinde halkla kaynaştılar, 7’den 70’şe Ardahanlılar derneğe akmaya başladılar. Yapılan ilk toplantıda YK üyeleri, görevleri, görev dağılımı gibi kararların ardından  Perşeme akşamı üyelerine iftar verme kararı da aldı.  Ve Perşembe akşamı aldıkları kararı hayata geçirdiler.

 

 

Yoğun bir katılımla gerçekleşen İftarın ardından Ardahanlılar etkinlik çadırının önünde toplandılar. Ramazan etkinliğinin yapıldığı yerde Ardahanlılar derneği önünde adım atılacak yer kalmadı. Alandaki konserde dolayı coşkulu bir kalabalıkta oluştu. Ve bu coşkulu kalabalığa en çoşkolu halayla Ardahanlılar eşlik etdi. Bu halayı coşkuyu gören Kaşıtoğlu vb. belediye yöneticileri Ardahanlıların halayına katıldıkları gibi Ardahan çadırını ziyaret ettiler. Kaşıtoğlu Ardahanlılarla birlikte çay içip sohbet etdip yeni yönetimi de kutladılar.

 

BEYKOZ MEYDANINDA İFTAR VEREN TEK STK BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEĞİ OLDU...

 

Perşembe akşamı  Beykoz On Çeşmeler Önünde ki Meydanda verilen iftara yüzlerce Ardahanlı katıldı. Katılımın yoğun olması nedeniyle yemek işlemi ezan okunduktan sonra da sürdü. Beykozlu hemşerilerimiz başta olmak üzere birçok Beykozlu da Ardahanlılar iftarına katılırak oruçlarını açtılar.

BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEĞİ HER SOSYAL ETKİNLİKTE YER ALMAYA BAŞLADILAR...

 

Yeni yönetim Beykoz’u ilgilendiren her soyal aktivite ve etkinliğin içinde de yer alarak bir STK’ya yakışır bir şekilde hareket etmeye başladı. Yönetim bir taraftan birçok etkinliğe imza atarken, etkinlik alanına kitleyi taşırken, diğer yandan beykoz STK, Siyaset vb. gurupların yaptığı etkinliklere de katılım göstererek, temsilci yollayarak etkinliklerin içinde yer almaya başladı.

 

Beykoz Ardahanlılar AK Parti Beykoz İlçe teşkilatının Hasır’da verdikleri iftara başkan ve yönetim düzeyinde katılım gösterirken, iftar verdikleri akşam aynı saatlerde iftar veren Beykoz’un önde gelen siyasetçisi, yöneticisi, Beykozun önde gelen kanaat önderi gibi birçok özelliği kişiliğinde barındıran Hanifi Dilmaç’ın iftarına da temsilci yolladılar.

 

 

ARDA-DER İFTAR FOTO GALERİ TIKLAYINIZ...

 

 

AKTÜRK İFTAR VERMEYİ GELENEK HALİNE GETİRECEĞİZ...

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

İftar sonrası Doğu Medya'ya kısa bir açıklama yapan Beykoz Ardahanlılar Başkanı İnan Aktürk, önümüzdeki yıldan itibaren her akşam Beykoz'da bir il derneği Beykozlulara iftar verecektir. Bunu geleneksel hale getireceğiz. Dernekler kullanılan yapılardan çıkarılarak yaşadığımız ilçenin kaderini belirleyen STK'lar olacaklardır dedi...

 

ETİKETLER : BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEĞİ BEYKOZ MEYDANINDA İFTAR VERDİLER...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA