DEMİREL YAPI ALÜMİNYUM SEKTÖRÜNDE DE SÖZ SAHİBİ

Iğdır’dan Türkiye’ye açılan ve Merkezi İstanbul’a bulunan Demirel Yapı-İnşaat, Alüminyum sektörünü de birimleri arasına kattı
Bu haber 2017-06-17 20:19:13 eklenmiş ve 996 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ

Iğdır’dan Türkiye’ye açılan ve Merkezi İstanbul’a bulunan Demirel Yapı-İnşaat, Alüminyum sektörünü de birimleri arasına kattı.

Demirel Yapı Evleri, Iğdır Belediyesi Modern Hayvan Borsası, Bölgenin mimarisi ve büyüklüğü ile öne çıkan Iğdır Üniversitesi Camii, Muhtelif köy yolları-Köprüler, Kanalizasyon terfi hattı benzeri projelerle öne çıkan Demirel Yapı İnşaat yıllardır İstanbul’da da faaliyetlerini sürdürüyor. Beylikdüzü projeleri ile İstanbul’a giriş yapan firmanın, İstanbul ve Ankara’da konut evleri projeleri sürüyor.

Demirel Yapı, Alüminyum Küpeşte ve korkuluk sektöründe öncü olan Kaynak Metal’in İstanbul bölge dispiritörlüğünü de bünyesine kattı. Demirel Alüminyum aynı zamanda diğer tüm alüminyum bazlı imalatların toptan satışını da yapmaktadır.

Demirel Yapı, Yap-Sat’ta güvenilir isim

Yap-Sat’ın güvenilir ismi Demirel Yapı San. Tic. A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Abbas Demirel yönetiminde Alüminyum sektöründe bu alanın tüm malzemelerini hem yurt içi hem de yurt dışına toptan satışını gerçekleştiriyor.  Başak Traktör-Demirel Otomotiv ve Soil - Demirel Petrol şirketleri de Demirel Yapı’nın grup şirketleri arasında yer alıyor.

Demirel Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Iğdırlı işadamı Abbas Demirel misyonlarını şöyle özetledi; “Dünya standartlarında gelişen inşaat teknolojilerine uygun yapılar üretmektir. Örnek projeler üreterek toplumsal yaşama katkıda bulunan, ülkemiz inşaat sektöründe önder bir yapı firması olmaktır. Müşteri memnuniyeti temelli misyonumuzla inşa ettiğimiz her yapıyı kendi imzamız gibi görmekteyiz. Standartları değiştiren proje anlayışıyla Demirel Yapı, pek çok farklı alanda yaşam projeleri gerçekleştirmeyi hedeflemiştir. Yenilikçi bakış açısı, kalite ilkeleri, çevre ve insan yaşamına duyduğu sorumluluk bilinci Demirel Yapı'nın değişmez ilkeleri arasında. Demirel Yapı yaşamınıza yeni değerler katmak için iş başında... Yaşam kalitesini arttıran, uygun fiyatla konut sahibi olmayı kolaylaştıran farklı bir misyon”

Yönetim Kurulu Üyesi Ve Başkan Vekili Güven Demirel ise vizyonlarını şöyle anlattı; “Demirel Yapı, hem yaşam kalitesini yükseltiyor, hem de daha önce örneği görülmemiş biçimde konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Konut sektöründe önde gelen bir marka haline gelmeyi hedeflemektedir. Ülkemiz için yeni iş ve yaşam alanları üreten ve bu özelliği ile de öncelikle tercih edilen bir kurum olmaktır. İnşaat sektöründe verimlilik, kalite, iş ve çalışan güvenliği konularında standartları belirleyen örnek bir firma olmaktır.”

Demirel Alüminyum, İstanbul Kağıthane Yurt Sokak no:6/1 adresinde depoları ve irtibat merkezi ile sektörün hizmetinde. Firma ile ilgili bilgilere demirelyapi.com.tr ile 0 212 234 63 67 telefon ve demirelyapi.drm.@gmail.com meail adresinden ulaşılabilir.  Demirel Yapı ana merkezine ise Tel: +90 (532) 344 70 36 Adres: Gürpınar mah. Doğa Sk. Demirel Yapı Apt. No:3. Beylikdüzü/İstanbul E-Posta: iletisim@demirelyapi.com.tr iletişim bilgilerinden ulaşılabilir.

Demirel Yapının Tamamladığı Projelerden Bir Kaç Kare:

İstanbul Beylikdüzü

Demirel Yapıdan Site Konutlar...

Iğdır Üniverrsitesi Kampüs Camii

Ve Demirel Alüminyum: 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA