SAADET PARTİSİ BEYKOZ İLÇE TEŞKİLATIDAN İFTAR ...

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz ve Yönetiminin ev sahipliğinde Paşabahçe-Beykoz’da gerçekleşen iftar programına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Sevim, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan,
Bu haber 2017-06-12 12:23:37 eklenmiş ve 831 kez görüntülenmiştir.

SAADET PARTİSİ BEYKOZ İLÇE TEŞKİLATIDAN  İFTAR ...

 

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz ve Yönetiminin ev sahipliğinde Paşabahçe-Beykoz’da gerçekleşen iftar programına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Sevim, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, AGD İstanbul İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kalaycı, AGD Beykoz Şube Başkanı Rıza Gik, Anadolu Kavağı Muhtarı Serdar Lüleburgaz ve Yeni Mahalle Spor Kulübü Başkanı Recayi Çelik katıldı.

 

Abidin Öney’in Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar programının açılış konuşmasını Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz yaptı. Kaçmaz, verdikleri iftar yemeğine yönetimi ile katılan CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan ve Saadet Partililere teşekkür ettikten sonra son günlerde ülke gündeminde yaşananlar ilgili görüşlerini davetlileri ile paylaştı.

 

İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz’ın ardından Genel Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Sevim’de davetlilere ve CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan’a iftar davetlerine katıldıkları için teşekkür ederek günün anlam ve önemine binaen konuşmasını gerçekleştirdi. Protokol konuşmalarının ardından iftar programı son buldu.

 

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Kaynak: Haber Beykoz Doğuş Gazetesinden faydalanarak yapılmıştır...

 

 

 

ETİKETLER : SAADET PARTİSİ BEYKOZ İLÇE TEŞKİLATIDAN İFTAR ...
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA