Beykoz Ardahanlılar Derneği Yeni Yönetimi Standlarını Bayram Yerine Çevirdiler.

Beykoz Ardahanlılar geçen Pazar günü kongrelerini yaparak yeni yönetimlerini seçtiler. Yeni yönetim seçilir seçilmez üyelerle birlikte Ramazan etkinliğinin yapıldığı Ardahan standını açıp faaliyete geçirdiler.
Bu haber 2017-06-07 10:10:59 eklenmiş ve 1035 kez görüntülenmiştir.

Beykoz Ardahanlılar Derneği Yeni Yönetimi Standlarını Bayram Yerine Çevirdiler.

 

Beykoz Ardahanlılar geçen Pazar günü kongrelerini yaparak yeni yönetimlerini seçtiler.  Yeni yönetim seçilir seçilmez üyelerle birlikte Ramazan etkinliğinin yapıldığı Ardahan standını açıp faaliyete geçirdiler.

 

Standa bir taraftan Ardahanlılar akın edip yeni yönetimi kutlarken,  diğer  yandan Beykoz’un diğer  dernekleri de Ardahan standını ziyaret ederek yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

STK, sivil toplum dendiğinde duyarlılıklarıyla bildiğimiz İbrahim Beşli, Alaattin Kılıç, Nursel Ateş, Veysel Demir, Serkan Korkmaz  gibi yeni  yönetimden  Ardahanlılar başkan İnan Aktürkle birlikte standaki eksiklikleri gidermek için yoğun bir çalışma içine girerlerken,  yeni yönetimin halkın her kesiminden Ardahanlıları kapsayan bir yönetim olması yüzleri güldürdü...

 

Standa yoğun ilgi, bir anda Ardahanlıların, halkın bir anda  bayram havasında standı doldurmaya başlaması, Ardahan dernekçiliğinin son 4-5 yılında adeta özlediğimiz bir tablo olmuştu. Ve bu tabloyu seçilen yeni yönetimle yakalamaya başladık.

 

Başkan İnan Aktürk’e daha yeni yönetim duyulmadan bir anda Ardahanlıların standı doldurmasını ve halkın gülümseyen yüzünü, birden bire gelişen bu tabloyu kendisine  sorduk.

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, sakal

Aktürk, STK olayı, olgusu halkın kendisidir. Sizin gibi dernekçilik alanında profesyonel olan değerli abilerimizin, Ardahanlıların, halkın  görüş ve isteklerini dikkate alarak hep birlikte halkın birebir içinde olduğu bir yönetimi hep birlikte oluşturduk. Dernekçiliğimizde ben-ben dönemini kapatıp biz dönemine geçtik.  Derneklerde başkandı, başbakandı dönemini tarihe gömdük. Derneklerin bir tek gücü vardır. O da halktır. Bütün kararlarımızı halkla birlikte alacak, bir daha derneklere oynanmayacak  bir dönemi Ardahan halkı hayata geçirdi. Halkı aynı çatı altında toparladığınızda, halka karşı samimi olduğunuzda halk sizi omuzuna alır taşır. Aksine derneklere halka oyun ve operasyon yapma, yapanları rezil ettiği gibi halk oyunlarıyla birlikte hepsini toplayıp  gömmektedir.  Bu anlamda Ardahanlılar politik kültür, yönetim, örgütlenme anlamında Beykoz’un demokrasi sigortasıdırlar...

 

Daha ilk günden bu sahiplenmenin ana nedeni son 5-10 yıldır Ardahan dernekçiliği üzerinde oynanan tüm oyunların Ardahan halkının yoğun çabasıyla boşa çıkarılması ve derneğin birilerinin değil tüm Ardahanlıların derneği yapılmasındadır. Bundan dolayı bu coşku, bu sahiplenme gerçekleşti dediler.

 

 

Aktürk,  yakın bir zamanda Beykoz merkezde yeni binalarında açılış yapacaklarını ve tüm Ardahanlıları Mübarek Ramzan Ay’ı boyunca iftardan sonra standa buluşmaya davet edti... 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...


ETİKETLER : Beykoz Ardahanlılar Derneği Yeni Yönetimi Standlarını Bayram Yerine Çevirdiler.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA