BU İKİ YÜZLÜLÜK DÜNYANIN SONUNU GETİRECEK...

İsrail balistik füze denemesi yaptı! Dünya sessiz. İsrail terör devletinin yerine İran-Kuzey Kore yada başka bir devlet olsa büyük devletler...! kıyameti koparıyorlar. Ama söz konusu terör ve soykırım oyunlarıyla bütün dünya halklarını kölşeleştirmek ve düşürmek için kurdurulan israil olunca gıkları çıkmıyor.
Bu haber 2017-05-30 18:37:18 eklenmiş ve 855 kez görüntülenmiştir.

BU İKİ YÜZLÜLÜK DÜNYANIN SONUNU GETİRECEK...

 

İsrail balistik füze denemesi yaptı! Dünya sessiz. İsrail terör devletinin yerine İran-Kuzey Kore yada başka bir devlet olsa büyük devletler...! kıyameti koparıyorlar. Ama söz konusu terör  ve soykırım oyunlarıyla bütün dünya halklarını kölşeleştirmek ve düşürmek için kurdurulan israil olunca gıkları çıkmıyor. 20. yüzyılın başlarında katil- soykırımcı firmaların kurdurduğu israil terör devleti dünyayla dalga geçmeye devam ediyor. Balistik füze denemesi yapması ve hiçbir büyük devletin gıkının çıkmaması kıyamet öncesi sesizliğin en büyük işareti. Bir gece ansızın ülkeler birbirlerine karşı nükleer, genom, biyolojik-virüs, robotik... silahlarının düğmesine basabilirler. İsrailin varlığı ve konumu yüzünden dünyada hiçbir devletin ve milletin bir diğerine güveni kalmadı. Dünya patlama öncesi bir bombaya dönüştürülmüş bulunmaktadır...

 

Terör devleti İsrail'in Savunma Bakanlığı, İsrail’in ülke içindeki askeri üsten bir füze denemesi yaptığını açıkladı. Dünya kamuoyundan ses çıkmaması ise dikkat çekti.

 

Terör devleti İsrail’in bu tür roket tahrik sistemlerini, uydular, balistik füzeler ve yerden havaya füze fırlatma sistemleri olarak tasarladığı kaydedildi. İsrail’in, Demir Kubbe, Ok ve Davut Sling gibi birkaç kademeli savunma sisteminin bulunduğu ancak bu tür füze test sistemlerinin yaygın olmadığı belirtildi.

 

BAŞARILI OLUP OLMADIĞINA DAİR AÇIKLAMA YAPILMADI

 

İsrail Savunma Bakanlığı füze denemesinin bu sabah erken saatlerde planlandığı gibi yürütüldüğü belirtti. Testin başarılı olup olmadığıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Bazı kaynaklar, fırlatılan füzenin karadan karaya jericho 3 isimli kıtalar arası balistik füze denemesi olabileceği tahmininde bulundu.

ETİKETLER : BU İKİ YÜZLÜLÜK DÜNYANIN SONUNU GETİRECEK İsrail terör devleti balistik füze denemesi yaptı dünya sesiz...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA