Beykoz Pide Börek Salonu Beykozun Çekim Merkezi Oldu…

Beykoz Pide-Börek Salonu’da 2000’li yıllardan sonra Beykoz Tarihi On Çeşmelerin hemen yanı başında faaliyete geçti. Beykoz Pide-Börek Salonu Giderek İstanbul'un en önemli pide-Börek Salonlarından biri olmaya başladı.
Bu haber 2017-05-28 16:06:24 eklenmiş ve 1023 kez görüntülenmiştir.

Beykoz Pide Börek Salonu Beykozun Çekim Merkezi Oldu…

 

Beykoz Pide-Börek Salonu’da 2000’li yıllardan sonra Beykoz Tarihi On Çeşmelerin hemen yanı başında faaliyete geçti. Beykoz Pide-Börek Salonu Giderek İstanbul'un en önemli pide-Börek Salonlarından biri olmaya başladı.  

 

Bayramoğlu Döner nasıl Beykoz’u Türkiye ve dünya gündemine taşıdıysa, hergün yüzlerce insanı Beykoz Kavacık’a Bayramoğlu Döner’de buluşuyorsa  benzer bir işlevi de Beykoz Pide-Börek Salonu yerine getirmeye  başladı. Beykoz Pide-Börek’in ürünlerini, tatları İstanbulun her semtinden Beykoz’a insan çekmeye başladı.

 

BEYKOZ PİDE-BÖREK SALONU TÜM AYRINTILAR

İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

 

Beykoz Pide-Börek Salonu’da 2000’li yıllardan sonra Beykoz Tarihi On Çeşmelerin hemen yanıbaşında sessiz sedasız hizmet vermeye başlarken hergeçen gün ünü hızla İstanbul genelinde yayılmaya başladı. İnsanlar burada pide-börek yedikçe inanılmaz talar ve lezetlerle karşılaştıklarını söylemeye başladılar. Ayaklı gazete olan müşteri Beykoz’da bir pide-börek salonu var… diye anlatmaya, burada bir şey yiyen muhakak başka bir tanıdığına anlatmaya başlıyordu. Hiç abartısız söylemeliyiz  ki Beykoz Pide-Börek Beykoz’un 2. Bayramoğlu Döner’i gibi  hızlı adımlarla büyümeye başladı.  Eğer çocuğunuzla gidip orada pide-börek yerseniz artık sizi sürekli oraya çeker. Gözü başka bir yer görmez.

 

Burayı işleten Dursun Abe en azından yarım yüzyıldır bu mesleğin içinde.  Kendi dalında uzman diğer başarılı firmalar gibi  işletmecileri  bu dalda ülkemizin en iyileri. Bir kere tüm ürünleri yüzde-yüz doğal. Unun, Peynirin, yağın ve kullandıkları tüm malzemelerin hassı hangisi adları gibi biliyorlar. Bir başka deyişle Anadolu Kültür ve Medeniyetinin üstün damak tadı, lezzetlerini özelliklerini adeta genlerine işlenmiş. Bazı şeyler anlatılmaz yaşanır. Burada birşeyler yemeyenler reklam filan yaptığımızı zaneder. İstanbulda bu dalda binlerce firma var. Ama hiçbirinde bu tatları ve lezzetleri almanızın imkanı olmadığı gibi bu kalitede unlu mamüller görmenin de imkanı yok. Burada birşeyler yiyenler muhakak başkalarına anlatmaya başlıyorlar. Bu dalda 50 yılı aşan tecrübeleriyle pide-börek, piza, Su Böreği… yaptıkları ürünler  birer sanat eseri gibi. Ürünlerin inanılmaz bir tadı var. Ve yine hiç abartısız söyleyelim canı pide-börek isteyenler başka semtlerden buraya Beykoz’a geliyorlar.

 

Günden güne müşteri kitlesinin giderek artması aynı meyanda firmanın alt yapısını da değiştirmesini beraberinde getirmiş. Hava ne kadar soğuk yada sıcak olursa mevcut alt yapı nedeniyle hiçbirşey fark etmiyorsunuz. İster dışarda ister içerde oturun aynı konforu yaşıyorsunuz. Günün  bazı saatlerinde ufakta olsa burada pide-börek yemeye gelenler kuyruklar oluşturmaya başladılar.

 

Beyoz-Pide Börek her geçen gün Beykoz’un adını hızla İstanbul’un her yerine taşımaya, Beykoz için çekim merkezi olmaya başladı. Burada birkez su böreği, pide…  yiyen biri imkanı oldukça başka bir yerde yemez. Çünkü burada ki damak tadı-lezzet başka bir yerde yok. Beykoz’da bir söytlenti var. On çeşmeden birkez su içen Beykoz’dan bir daha çıkmıyormuş. Beykoz Pidecisinden birkez pide-börek  yiyende bir  başka  yerde pide-börek yiyemez…

 

 

http://www.beykozpide.com/

ETİKETLER : Beykoz Pide Börek Salonu...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA