ARDAHAN STK YAPILANMASINDA DEVRİM ve DEPREMLER YAŞANIYOR...

Ramazan Ay’ına girdiğimiz bu mübarek günlerde, Ardahan STK yapılanmasında devrim ve deprem gibi gelişmeler bir arada yaşanıyor. AREV Plaza'ya kavuşurken, ARDA-FED ve ARDA-DER'e ise yapılan operasyonlar tutmadı...
Bu haber 2017-05-28 12:44:05 eklenmiş ve 1000 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN STK YAPILANMASINDA DEVRİM ve DEPREMLER YAŞANIYOR...

 

Ramazan Ay’ına girdiğimiz bu mübarek günlerde, Ardahan STK yapılanmasında devrim ve deprem gibi gelişmeler bir arada yaşanıyor. AREV Plaza'ya kavuşurken, ARDA-FED ve ARDA-DER'e ise yapılan operasyonlar tutmadı...

 

AREVDEN DEVRİM GİBİ ÇIKIŞ-AREV BÖLGEMİZİN PLAZA SAHİBİ İLK VAKFI OLDU...

 

Ardahan Eğitim Vakfi (AREV) Maltepe E-5 Karayolu üzerinde  Maltepe belediyesininde desteğiyle 7-500 m² lik dev bir plazaya kavuştu, yakın bir zamanda açılış yapacak ve bu plaza vakfa bağışlandı. Yakın bir zamanda vakfın yeni binsanın açılışı yapılacak...

 

AREV bilim adamı,akademisyen, hukuçu, iş adamlarından oluşan güçlü bir kadroyla yönetimkurulunu tahkim ederken, geçen hafta Avşar Cafe’de yönetim kurulu toplantısını icra ettiler. Toplantıda yeni merkeze plazaya taşınma ve açılışı gündemlerine aldılar.

 

AREV’in 2017 yılı Yönetim Kurulu Üyeleri:

İlter Avşar                - (YK –Başkan)

Fuat Avşar              - Genel Sekreter – Askeri Memur

Aykut Türk               -Avukat

Elif Burçak Avşar   - Eczacı

Yaşar Yıldız             -Türkiye Toyota CEO

Ali Rıza Yıldız      -Yıldız Medya

Göktürk Burak Avşar – Mimar –Mühendis

Metin Akdemir – İş Adamı

Hilmiye Çetinel – Yazılım-Grafik Tasarım

Mehmet Görmüş   - Emekli Subay

Tekin Genç – Maltepe Bld. Basın Danışmanı

Halis Avşar   - Dünya kickboks Şampiyonu

Yusuf Sit    -  STK  ve Medya Danışmanı

 

ARDA/FED YÖNETİMİ FAKİR YILMAZ’I KİTLEDİ...

 

Mayıs Ay’ında  yaptığı kongreyle tüm şimşekleri üzerine  çeken Fakir Yılmaz  Arda/fed  yönetimi  tarafından afaroz edildi. Arda/Fed yaptığı görev dağılımıyla Fakir Yılmaz’ı kitledi.

Yönetim, federasyonun  son kongresinde Ardahan dernekçiliğine büyük bir darbe vurulduğunu, Federasyona üye derneklerin devre dışı bırakıldığını uyduruk bir kongre ile Ardahanlıların bütünlüğünün bozulmaya çalışıldığını gündemine aldı.

 

YENİ YÖNETİMİN TEK GÜNDEMİ - ARDA-FED’İ  OLAĞANÜSTÜ KONGREYE HAZIRLAMA...

 

Yeni yönetim algı ve kandırma operasyonlarına dönüşen federasyon şu toplantıya imza atdı-bunu yaptı, şununla görüştü  gibi algı operasyonlarına son noktayı koyduğu gibi gündemlerinde tek icraatlarının olduğunu masaya yatırdılar. Bu icraat ise federasyona üye tüm derneklerle birlikte yönetimi yeniden oluşturma.

 

 

Yönetim ilk iş olarak bir komisyon kuracak. Komisyon federasyona üye tüm derneklerle görüşecek, bu anlamda toplantılar olacak. Tüm derneklerin katılımı ile tüm Ardahan’ı temsil eden kurumsal bir yönetimin oluşması içinde Olağanüstü Kongre Kararı alarak Ardahan Federasyonunun içine düşürüldüğü komik duruma son verilecek. Olağanüstü kongre sonucu oluşacak yeni kurumsal yönetim federasyonun yönetimini devr alacak... Arda/Fed’e  bven dönemi bitirilip biz dönemine geçilecek...

 

BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEĞİNE  (ARDA-DER) YAPILAN OPERASYONLAR TERS TEPTİ, TUTMADI...

 

İstanbul genelinde federasyon ve il derneklerine karşı yapılan operasyonlar ters tepmeye başladı.

 

Mayıs Ay’ının 21’de Beykoz Ardahanlılar Derneğinin Olağan Kongresi yapıldı. Bu kongrede Beykoz Ardahanlılar İnan Aktürk başkanlığında ki ortak listeyi onaylamaları sonucu Kavacıkta ki dernek binası dahil hiçbir şeyin Ardahan Derneğine ait olmadığı, tutulan binadan alınan masa sandalyeye herşeyin bir operasyon eseri olduğu ortaya çıktı. Yönetime getirildiğinden beri yönetimi kityleyen Murat Yıldız, Ardahanlıların kendisini devre dışı bırakmasının ardından Yıldız yerin kendi yeri olduğunu, Ardahan derneğininderhal taşınmasını isteyerek derneğin evrak ve defterlerini yeni başkanlığpa seçilen İnan Aktürk başkanlığındaki yönetime verdi.

 

Beykoz Ardahanlılar Derneğinin Merkezinin Kavacık’a taşınması, yeni yerin tutulması, masa sandelye vb. şeyllerin alınması, daha Ardahanlıların içine adım atmadığı derneğin Nisan Ay’ında Belediye başkanının da davet edilerek açılışının yapılması, tutulan yerin dernek adına değilde o zaman geçici olarak başkanlığa getirilen  Murat Yıldız adına tutulması... Hepsinin derneği ele geçirmek için oynanan birer oyun  ve operasyon olduğu yapılan konreyle net olarak ortaya  çıktı.

 

BEYKOZ BELEDİYESİ DERNEĞE YARDIM ETDİ, EŞYA ALDI VB.  BÜYÜK BİR YALAN ÇIKTI...

 

Ardahanlılar bir yol kazası sonucu başkanlığa getirdikleri Murat Yıldız derneğin yönetimi kitlediği gibi, ne aldı ne verdi vb. tek bir evrakta tutmadı. Yapılan kongre sonucu Ardahanlılar bir şok daha yaşadılar. Ne kavacıkta tutulan yer Ardahanlılara tutulmuş, ne de alınan malzemeler derneğe ait olmadığı ortaya çıktı. Kongre sonucu, alınan masa-sandalyeden  eşyaya... tüm malzemenin Murat Yıldız’ın şahsi malı ve malzemesi olduğu ortaya çıktığı gibi Beykoz Belediyesinin Beykoz Ardahanlılar Derneğine tekbir masa-sandalye almadığı, bir lira yardım etmediği de netleşti.

 

Yer ve malzemenin dernekle alakasının olmaması,  şahıs malı olarak ortaya çıkması başından beri söylediğimiz gibi Beykoz Ardahanlılar Derneğini ele geçirmeye yönelik  yapılan bir oyun ve operasyon olduğu da netleşerek ortaya çıktı.

Yapılan oyunlar bir gerçeği orataya çıkardı. Halk plazada olsa bir dernekle oynandığında halk gözünü kırpmadan o projeyi çöpe atıyor. Proje sahipleri kim olursa olsun gömerek toplumla oynamalarına set çekiyor. Ve Beykoz Ardahanlılar son birkaç aydır başlarında dönen tüm oyun ve projeleri bu oyunları kuranlarla birlikte çöpe atıp gömdüler...

 

ETİKETLER : AREV ARDA-FED ve ARDA-DER... Ardahan STK'LARI...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA