IĞDIR BELEDİYESİNİN HALK KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Iğdır Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak organize edilen türkü ve şiir dinletisi Iğdır halkı tarafından büyük ilgi gördü
Bu haber 2017-05-17 16:23:28 eklenmiş ve 1007 kez görüntülenmiştir.

Haber. Murat Akkuş-Iğdır

Iğdır Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak organize edilen türkü ve şiir dinletisi Iğdır halkı tarafından büyük ilgi gördü.

Iğdır Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak organize edilen konserde sanatçılar Cevdet Bağca, Tunay Bozyiğit ve Sebahattin Atik Iğdırlılarla buluştu. Konsere yoğun ilgi gösteren Iğdırlılar sanatçıların söyledikleri şarkılara eşlik ederek, halaylar çekerek eğlendiler. Sahneye çıkan sanatçılar halkın göstermiş olduğu yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek Iğdır Belediyesinin yapmış olduğu organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.

Sanatçıların sahneye çağırmasıyla sahneye gelerek konsere gelenlere kısa bir konuşma yapan Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit :” Ben öncelikle yoğun işlerine rağmen bizleri kırmayarak bugün buraya gelerek bizleri onurlandıran çok değerli sanatçılarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Tabi bizleri de bugün burda yalnız bırakmadığınız için bu güzelliğe ortak olduğunuz için hepinize saygılarımı sunuyorum "Hûn bı xêr hatın" hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin de bildiği gibi ülke olarak son dönemlerde çok zor süreçlerden geçiyoruz. Biz Iğdır Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal faaliyetleri özellikle bu dönemlerde hızlandırdık. Biz sizlerin bu coşkusunu gördükçe de daha fazla mutlu oluyoruz. Bu etkinliklerin bunlarla sınırlı kalmayacağının da sözünü veriyoruz. Çok değerli sanatçılarımızdan da sözümüzü alacağız ve inşallah en kısa zamanda yeni bir organizasyonda tekrar sizlerle buluşacağız.” Dedi.

Konserin bitmesi ile sahneye çıkan Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit sanatçılar Cevdet Bağca, Tunay Bozyiğit ve Sebahattin Atik’e çiçek verdi.

 

Konserden Birkaç Kare:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA