ONLAR İSTANBUL ANADOLU YAKASININ ARDAHANLI ASLANLARI...

Öztürk Elektro Teknikle, Öztürk Kardeşler, Serdivan Restaurant'la Güven Yıldız Önemli Başarılara İmza Attılar. İş Dünyasında Örnek Oldular.
Bu haber 2017-05-03 07:29:12 eklenmiş ve 1319 kez görüntülenmiştir.

ONLAR İSTANBUL ANADOLU YAKASININ ARDAHANLI ASLANLARI...

 

Öztürk Elektro Teknikle, Öztürk Kardeşler, Serdivan Restaurant'la Güven Yıldız Önemli Başarılara İmza Attılar. İş Dünyasında Örnek Oldular.

 

SULTANBEYLİ-SANCAKTEPE VESTEL YETKİLİ SERVİSİ, ÖZTÜRK  ELEKTRO TEKNİK

 

Sultanbeyli-Sancaktepe Vestel Yetili Servisi olan Öztürk Elektro Teknik Firması,  Vestel Firmasının İstanbul Anadolu Yakasında yer alan, Sultanbeyli-Sancaktape, Şile gibi İstanbul İlçelerinin Yetkili Teknik Servisi. Teknik servis bakımından İstanbul Anadolu Yakasının en önemli firmalarından  biri. 2002 yılından beri Vestel bayi olarak İstanbul Anadolu Yakasında faaliyet gösteren Öztürk Elektro Teknik,  Sinan Öztürk, Bahri Öztürk kardeşler tarafından Sultanbeylide kurulan bir firma.

 

Firmanın merkezi Sultanbeylide olmasına karşın Sultanbeyli-Sancaktepe gibi devasa bir alanda onlarca çalışanıyla hizmet sunmaktadırlar. Öztürk elektro teknik servise gelen buzdolabından çamışır makinesine, buradan televizyonlara uzman kadrosuyla elektronik her tür eşya adeta yenilenerek müşteriye teslim edilir.

 

80’lı yıllarda İstanbul’a gelen, Ünveriste mezunu olan Öztürk kardeşler, Sultanbeyli –Sancaktepe hatında efendilikleri, güzel ahlaklarıyla hemşeri camiamızın en çok sevdiği saydığı isimler. Bölgemizi ilgilendiren sosyal aktivitelerin içinde sesiz sedasız sürekli yer alarak toplumsal alana her zaman katkı sunan duyarlıkları ile de öne çıkan hemşerilerimiz. Hemşerilerimizin önder ve örnek kişiliklerinden dolayı Öztürk kardeşlerden en büyük talebi beklentisi ise Sultanbeyli İlçesinde Ardahan Derneğini kurmaları...

 

SULTANBEYLİ-SANCAKTEPE VESTEL YETKİLİ SERVİSİ, ÖZTÜRK  ELEKTRO TEKNİK ADRES İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Sultanbeyli-Sancaktape Yetkili servisi.

Turgut Reis Mah. Fatih Bulvarı No: 265/A

TLf:  0216 496 38  87    Fax:  0216 496 15 97

 

ÖZTÜRK  ELEKTRO TEKNİK BÜTÜN DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

VESTEL ŞİRKETLER GRUBUNU KISACA TANIYALIM:

 

Türkiyenin milli-yerli firmalarınınbaşında gelen Vestel kalite ve fiyat bakımından da dünyadaki birçok firmayı geride bırakan bir firma. 15 yıl önce aldığımız bir buzdolabı var halen çalışıyor.  Ürettiği tabletlerden Vestel Tablet “V Tab 8029modelini 500 tlye satın satın aldık, büyük markaların 1000-2000 tl’lik tabletlerine on çeker. Hızı kullanımı, herşeyiyle mükemmel bir cihaz...

 

Vesetl yerli ve milli bir firma olmasının yanı sıra vestel bayiolan hemşerilerimiz gibi, bayilikleriyle de çok önemli, çok değerli bir insan kitlesine sahip.

 

Vestel firması genel bilgiler:

 

Yerli üretimin gururuyla sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da en büyük teknoloji şirketleri arasında yer alan Vestel, 1984 yılında başlayan faaliyetlerini 1994 yılından beri Zorlu Holding bünyesinde sürdürüyor. 16’sı yurtdışı olmak üzere toplam 23 şirketten oluşan Vestel Şirketler Grubu, tüketici elektroniği, beyaz eşya, dijital ürünler, bilgi teknolojileri, LED aydınlatma ve savunma alanlarında geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

 

Vestel’in ‘Gururla Yerli’ teması ar-ge, tasarım ve üretim alanındaki gücüne dayanıyor. Tüm dünyanın en büyük ihtiyacı haline gelen teknolojinin yerli üretimi için çalışan Vestel, aynı zamanda Türkiye’nin yerli gururlarını da destekliyor.

 

Vestel, yaklaşık 16 bin çalışanı, Türkiye çapına yayılmış 1250 satış noktası, 350 yetkili servis ve 13 merkez servisiyle faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’de, Türk mühendisleri tarafından tasarlanan ve geliştirilen ilk akıllı telefon, ilk 4K HD Kavisli TV, rekor seviyede tasarruf sağlayan teknolojileri, Anadolu’nun en ücra köşesine ulaştırıyor. Yerli Üretim’in gücüyle Türkiye Vestellenmeye devam ediyor.

#GururlaYerli Vestel

 

• Türkiye’nin TV’de pazar lideri ve beyaz eşyada ilk üç üreticisinden biri

• Türkiye’nin ilk yerli tasarım ve üretim akıllı telefonu Venus’ün üreticisi

• Servis performansındaki başarısıyla “Şikayet Endeksi”nde üç yıldır birinci sırada

• Türkiye İtibar Endeksi 2014 Araştırması’na göre elektronik eşya sektöründe en itibarlı marka

Vestel City

 

• 1 milyon metrekare alan üzerine kurulu Avrupa’nın tek lokasyonda üretim yapan en büyük endüstri komplekslerinden biri

• Günde 76.000 ürün üretim kapasitesi

• 16.000 kişilik istihdam

• National Geographic Mega Fabrikalar belgeseline konu olan tek Türk fabrikası

AR-GE ve Inovasyon

 

• Küresel çapta 8 Ar-Ge Merkezi (5’i Türkiye, İngiltere, Tayvan, Çin)

• 1.200 kişilik dev Ar-Ge Kadrosu

• Dünyada en çok Ar-Ge harcaması yapan ilk 1000 firma arasında yer alan 3 Türk şirketinden biri

• 2015 yılı itibarıyla Vestel Ar-Ge merkezi üçüncü kez Sektör Birincisi oldu. Ayrıca Kalite Derneği’nin ulusal çapta düzenlediği Kalite Çemberleri ve Kaizen Paylaşım Konferansı’na 2015 yılında ilk defa katılan Vestel, 2 Kaizen ödülünün sahibi oldu. Tasarım konusunda da iddiasını koruyan Vestel, 2015 yılında katıldığı tasarım yarışmalarında toplam 48 tasarım ödülü kazandı.

İhracat Bilgileri

 

• 152 ülkeye ihracat

• 18 yıldır Türkiye’nin ihracat şampiyonu (Elektronik)

• Avrupa TV pazarında 2. Sırada

 

https://www.vestel.com.tr/

 

 

SANCAKTEPE BÖLGESİNİN EN ÖNEMLİ TURİZM HİZMET MEKANI SERDİVAN RESTAURANT...

 

SERDİVAN RESTAURANT BÜTÜN DETAYLAR TIKLAYINIZ...

 

Serdivan Restaurant, Hemşerilerimizden Güven Yıldız'ın Sahibi olduğu, 30.000 metrekare alana sahip Cafe, Restaurant, Düğün Salonları, piknik alanlarının içinde yer aldığı bir kompleks. 

Serdivan Restaurant Sancaktepe (Samandıra) sınırları içerisinde 4-5  ilçenin kesiştiği bir noktada 3-4 bölümden oluşan, 30 bin metre kare alan üzerine kurulmuş devesa bir tesis.

 

HEMŞERİLERİMİZ BAKANLARINI BURADA AĞIRLADILAR...

Tesis Restaurant, Çay Bahçesi, Düğün Salonları, Piknik alanlarınında içinde yer aldığı, çocuk parkının yanıu sıra en az bin aracın sığdığı otoparka da sahip  4-5 bölümden oluşan devasa bir mekan. Referandumdan önce binlerce hemşerimiz bu devasa mekanda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanımızı karşılamıştı.

 

SANCAKTEPE’DE DERNEK PİKNİKLERİ, AŞİRET DÜĞÜNLERİ, BÜYÜK DÜĞÜNLER SERDİVANDA YAPILMAKTADIR.

 

Yaz aylarınıngelmesiyle birlikte özellikle hafta sonları birkaç düğün, bir kaç derneğinpiknik etkinliğin yapıldığı Serdivan’da geçen hafta sonu ise hemşerilerimizden  Kars-Digorlu Avinç ve Altun Ailesinin düğünleri vardı.

Avinç Ailesinden Recep Avinç’le yine Akraba olan Altun Ailesinden Hazal Altunun hayatlarını birleştirdikleri düğüne başta düğününsahibi Mehmet Avinç olmak üzere Digor Karabağlılar bu düğünde birbirleriyle buluştular. Bölge STK’larımızınyanı sıra Bekir Avinç, Yavuz Avinç, Nazım Avinç, Muhammet Avinç gibi gıda-inşaatalanlarında önde gelen birçok iş adamı bu düğünde birbiriyle buluşurken, Serdivan Restaurantın Sahibi Güven Yıldız’da düğüne katılarak hayırlı olsun dileklerini iletiler.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

 

ETİKETLER : SULTANBEYLİ-SANCAKTEPE VESTEL YETKİLİ SERVİSİ ÖZTÜRK ELEKTRO TEKNİK... Sinan Öztürk Bahri Öztürk Serdivan Restaurant -Güven Yıldız
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA