ORTAYA ÇIKARDIKLARI MEKANLARLA BÜYÜK TAKDİR TOPLADILAR...

Bazı insanlar vardır insana ilham verirler. Necat Askeroğlu da uzman olduğu turizm ve hizmet sektöründe birçok hemşerimize ilham kaynağı olmaya başladı
Bu haber 2017-04-26 09:04:25 eklenmiş ve 953 kez görüntülenmiştir.

ORTAYA ÇIKARDIKLARI MEKANLARLA BÜYÜK TAKDİR TOPLADILAR...

 

Bazı insanlar vardır insana ilham verirler. Necat Askeroğlu da uzman olduğu turizm ve hizmet sektöründe birçok hemşerimize ilham kaynağı olmaya başladı. Günümüzde ülke genelinde hizmet sektöründe isim ve nam yapan İbrahim Arslan (Bayramoğlu Döner), Cemal Yıldız (Beylerbeyi Villa Boshphorus tan Anadolu Hisarına turizm hizmet sektörünün kralı), İrfan Koç (kandilli Balıkçısından Köfteci İrfan’a, buradan ıhlamur Cafe’ye mimari ve estetik açıdan ülke genelinde eşi olmayan işletmeler ortaya çıkardı) imza atan  hemşerilerimizin bu alnada başarılı onlarca isimsiz kahraman turizm-hizmet sektöründe öne çıkmaya başladılar.

 

 2000’li yıllardan beri iş hayatı içinde olan Necat Askeroğlu girişimcilikte parmak ısırtan başarılara imza atmaya başladı. Askeroğlu bir taraftan birçok hemşerimizin iş kurması, işveren olmasında büyük bir rol oynarken, ortaya çıkardığı mekanlarla da büyük bir takdir toplamaya başladı.

 

2015- 17 yılları arasında Beykozda iki harika mekanın açılışına imza atarak turizm ve hizmet sektöründe ki farkını, mimamri zekasını ortaya koydu.

 

Askeroğlunun  Beykoz Anadolu hisarında ortaya çıkardığı “Lotus Cafe”,  “Çömlekçi Hasan Usta  Cafe&Resto” mimari açıdan, estetik açıdan, güzellik açısından turizm ve hizmet sektöründe son yılların ortaya çıkarılan en güzel Cafe’leri oldular.

 

Aynı bölgede  bu  cafe’ler kadar güzel bir esere de balık ve deniz ürünleri üzerine İstanbul Boğazında Beylerbeyinden Beykoz’a bir çok mekanın işletmecisi olan Mevlüt Yıldız, Süleyman Avşar ‘la birlikte işlettikleri “Hisar Balıkçısı” ile imza attılar...

 

 

 

“Lotus Cafe” Ayrıntılar İçin Tıklayınız...

 

“Çömlekçi Hasan Usta  Cafe&Resto” Ayrıntılar İçin Tıklayınız...

 

“Hisar Balıkçısı” Ayrıntılar İçin Tıklayınız...

 

“Kandilli balıkçısı-Köfteci İrfan” Ayrıntılar İçin Tıklayınız...

 

“Bayramoğlu Döner” Ayrıntılar İçin Tıklayınız...

 

Bu girişimci hemşerilerimizle ilgili  adlı Türkiye ve Bölge firmalarını bünyesinde topladığımız Firma  Rehberi (isdunyasi-firmalar.comsitemizde haber yapmıştık. Bu haberleri olduğu gibi aşağıya alıyoruz.

 

CENNETTEN BİR KÖŞE LOTUS CAFE-CAFE LOTUS

 

Anadolu Hisarı Beykoz, Küçüksu –Göksu  dersi yanı başında, tarihi Anadolu hisarının gölgesi altında cennetten bir köşe Lotus Cafe.

 

Kıvrak zekası, güzel kişiliği, topluma, toplumsal alana duyarlılığı ve girişimciliği ile tanıdığımız bölge iş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Necat Askeroğlunun işlettiği Cafe Lotus,  manzarası, mimamrisi, güzelliğyle cenneten bir köşe.

 

Şehrin stresli havasından uzaklaşmak istediğinizde uzman kadrosuyla harika  manzarasıyla, profesyonel hizmetleriyle, Cafe Lotus ve hemen bitişiğinde ki Hisar Balıkçısı İstanbul Anadolu yakasının en güzel mekanlarından ikisi...

 

HİSAR BALIKÇISI –ANADOLUHİSARINDAN BOĞAZI SARAN LEZZET

 

Anadolu yakası, Anadolu Hisarında tarihi surların yanıbaşında tarihi Göksu Deresinin kenarında, İstanbul Boğazında  yer alan deniz ürünlerinin eşsiz lezetlere dönüştüğü bir  mekan.

30 yıldan fazladır  turizm ve hizmet sektöründe olan Beylerbeyinden Beykoz’a boğazın en nadide mekanalrını işleten geleneğin genç temsilcileri olan Mevlüt Yıldız ve Süleyman Avşar’ın işlettikleri Hisar Balıkçısı 2016 Ekim Ay’ında faaliyete başladı.

 

www.hisarbalikcisi.com.tr

Hisar Balıkçısı, kısa bir zamanda Türkiyenin önde gelen iş adamlarının, cemiyet başkanlarının birbiriyle buluştuğu bir mekan oldu. Göksu Deresine, İstanbul Boğazına bitişik  bahçesi, kapalı alanı ve üst katta yer alan toplantı salonuyla bireysel yemeklerden, şirket toplantılarına her tür yemekli organizasyona da ev sahipliği yapabilecek kapasitede harika bir mekan.

Genç işletmeciler turizm ve hizmet sektöründen gelen yarım yüzyılı aşan bir gelenekten geldiklerinden uzmanlıklarıyla, uzman kadrolarıyla deniz ürünlerini birer sanat eseri gibi eşssiz lezetlerle servis etmektedirler. Bu uzmanlıklarından dolayı mekan kısa zamanda her sınıftan insanın şimdiden gözbebeği oldu.

 

 

 

ETİKETLER : ORTAYA ÇIKARDIKLARI MEKANLARLA BÜYÜK TAKDİR TOPLADILAR...
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA