ARDAHANLILAR HAFTA BOYUNCA TAZİYELERDE BULUŞTU...

Geçen Hafta iş adamlarımızdan Cemal Yıldız’ın anneleri hakın rahmetine kavuşmuştu. Taziyeleri hafta boyunca devam ederken, diğer yandan hakkın rahmetine kavuşan Hoç-Fed yöneticilerinden Abdurrahman kılıç içinde federasyon merkezinde hafta boyunca taziyeler kabul edildi.
Bu haber 2017-04-24 08:11:19 eklenmiş ve 911 kez görüntülenmiştir.

ARDAHANLILAR HAFTA BOYUNCA TAZİYELERDE BULUŞTU...

 

Bazı güzel geleneklerimizi büyük şehirlerde, metropollerde de olduğu gibi yaşatıyoruz. Geçen Hafta iş adamlarımızdan Cemal Yıldız’ın anneleri hakın rahmetine kavuşmuştu. Taziyeleri  hafta boyunca devam ederken, diğer yandan hakkın rahmetine kavuşan Hoç-Fed yöneticilerinden Abdurrahman kılıç içinde federasyon merkezinde  hafta boyunca taziyeler kabul edildi. 1. Haftasına denk gelen günde ise Kurani kerim ve mevlit okundu.

 

Kılıç’ın 7’sinde federasyona bağlı tüm dernekler, dernek başkan ve yönetimlerinin  yanı sıra toplumsal alanı ilgilendiren her olay ve etkinlikte olduğu gibi burada da bölge iş dünyamnızın genç temsilcisi Volkan Süt, Güven Yılmaz,  sosyal etkiniklerde her zaman sıklıkla gördüğümüz Adil Özer gibi yüzlerce hemşerimizde hocanın 7 gününde de federasyona gelerek  taziyelerini sundular.

 

BÖLGE İŞ DÜNYAMNIZ HAFTA BOYUNCA ANNELERİ VEFAT EDEN CEMAL  YILDIZI YANLIZ BIRAKMADI...

Cemal  Yıldız, Celal Yıldız, Yılmaz Yıldız kardeşler hafta boyunca  taziye için gelen misafirleri karşılarken, ailenin genç temsilcileri Fatih Murat Yıldız ve Mevlüt Yıldız ve hizmet sektörünün önde gelen iş adamlarımızdan Bülent Avşar  gibi yakın akraba iş adamları  hafta boyunca hizmette kusur etmediler.

Hafta boyunca bir taraftan Kuran, Mevlit ve dualar okundu, diğer yandan yiyecek, içecek ikramı yapıldı. Diğer yandan adet olduğu üzere aile tarafından ihtiyaç sahiplerine hayır-hasenat  anlamında yardımlar yapıldı.

Baran Korkmazdan Asım Temuçine, Bayramoğlu Dönerden Volkan  Süte, Nihat Özbir’e... bölgemizin önde gelen yüzlerce iş adamları, stk temsilcileri binlerce insan taziyelerini sundular.

Yine adetetten olduğu üzere rahmetlinin 7. Gününde mevlit  ve kuran okutuldu. O günüde yine yüzlerce hemşerimiz bu hayırda birbiriyle buluştu.

Derneklerimiz dini vecibelerin en iyi şekilde icra edildiği mekanlara dönüştüler. Bu hafta sonu Hocvan Hasköy derneğinde de geçen hafta Avşarlardan vefat eden bir hemşerimiz için taziye vardı. Kuran ve mevlit okundu. Hep birlikte dualar edildi...

 

YILDIZ AİLESİNİN TAZİYESİNDEN KARELER...

 

ABDURRAHMAN KILIÇ’IN TAZİYESİNDEN KARELER...

 

ETİKETLER : ARDAHANLILAR HAFTA BOYUNCA TAZİYELERDE BULUŞTU...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA