TÜRKİYE-BÖLGE SİYASET-STK’LARI YILDIZ AİLESİNİN CENAZESİNDE BULUŞTU...

Bölgemizin önde gelen ailelerinden Turizm, Gıda , Hizmet, Kimya, İnşaat vb. Birçok sektörde Türkiye’nin önde gelen firmalarına sahip Yıldız Ailesinden Kemal Yıldızın Annesi vefat etdi. Yıldız Mikronizenin sahibi Celal Yıldızın annesi, Fatih Murat Yıldız, Mevlüt Yıldız gibi turizm,hizmet, gıda, inşaat sektöründeki genç iş adamlarımızında nenelerinin vefatında Türkiye bölge siyaset –stk yapılanması birbiriyle buluştu.
Bu haber 2017-04-18 08:00:45 eklenmiş ve 1780 kez görüntülenmiştir.

TÜRKİYE-BÖLGE SİYASET-STK’LARI YILDIZ AİLESİNİN CENAZESİNDE BULUŞTU...

 

Bölgemizin önde gelen ailelerinden Turizm, Gıda , Hizmet, Kimya, İnşaat vb. Birçok sektörde Türkiye’nin önde gelen firmalarına sahip  Yıldız Ailesinden Kemal Yıldızın Annesi vefat etdi. Yıldız Mikronizenin sahibi Celal Yıldızın annesi, Fatih Murat Yıldız, Mevlüt Yıldız gibi turizm,hizmet, gıda, inşaat sektöründeki genç iş adamlarımızında nenelerinin vefatında Türkiye bölge siyaset –stk yapılanması birbiriyle buluştu.

 

İçişleri bakanı Süleyman Soylu, Milletvekili Metin Külünk gibi siyasetin üst isimleri taziyelerini cenaze evine gelip sunarken, Bölge federasyonları başta olmak üzere serhat bölgesinden yüzlerce dernek dernek başkanı, iş adamı,Beykoz Bld. Bşk.nı, eski bld başkanlarından Muharrem Ergül, Ak Parti, CHP, HDP ilçe başkan yönetimleri, meclis üyeleri...  binlerce insan Yıldız ailesine başsağlığı için Beykoz kavacık’a birbirleriyle buluştular. Kavacık dörtyoldan yıldırımbeyazıt camiine insan seli aktı.

 

Genç yaşlarına rağmen ülke ve bölge iş dünyası içinde birer lider konumunda olan Volkan Süt, İrfan Koç, Taner Tekin... gibi onlarca genç iş adamımızın yanı sıra, turizm, hizmet sektörünün, diğer sektörlerde kendi alanlarında birer dev olan Bayramoğlu Dönerden İbrahim Arslan, Saffet balıkçılıktan Saffet Yılmaz, Turizm-hizmet sektörünün önde gelen ismi Bayram yıldız, Gazinocular Kralı rahmetli Fahretin Aslanın Oğlu Mehmet Aslan,İhsan Yılmaz, Zafer Sural, Kemal Yıldız, Bülent Avşar, Cahit Kılıç, Güven Yılmaz, Akif Yıldız, Tahsin Yıldız, Metin Şancı, Memet Yıldız, Nejat Askeroğlu, Süleyman Avşar, yüzlerce iş adamı...

 

YILMAZ İHTİYAÇLARIMIZA CEVAP VERECEK BİR MEKAN İSTİYORUZ...

 

Yıldız Ailesine taziyelerini sunmak için yöeytimkurulu üyeleriyle  Cenazeye katılan Hoç-Fed başkanı Latif Yılmaz Doğu Medya’nın da sık sık dile getirdiği bir gerçeğe vurgu yaptı. Doğu Medya  aracılığıyla Beykoz’da ki iş stk dünyamızın derneklerimizin bir arada olduğu bir merkezin olması gerektiği yönünde fikir beyan ettiler.

 

Yılmaz, kış aylarında özellikle Beykoz’da cenaze –düğün vb.etkinliklerde hemşerilerimizin iş-stk dünyamızın mekan açısından iyi bi rprofil ortaya koymadıklarını bu anlamda Ardahanlıları kapsayan ihtiyaçlarına cevap veren bir mekanın ortaya çıkarılması şarttır,  bu cenaze dolayısıyla bu ihtiyaca bir kez daha vurgu yapıyoruz. İş-stk dünyamızın bu ihtiyacı kapatmalarını kendilerinden rica ediyoruz, bu devasa gücümüze rağmen altında buluştuğumuz bir çatının, ihtiyaçlarımıza cevap veren bir mekanın  olmaması iş-stk dünyamızı açısından büyük bir eksiklik,büyük bir ayıp olarak görüyoruz  dediler.  Bu yıl İstanbul Anadolu yakasında bu eksikliğin giderileceğini ve medya olarak buna öncülük yapmanızı istiyoruz  dediler.

 

Yılmaz ve STK (sivil toplumörgütleri-dernekler) başkan ve yönetimleri güç, bilgi, birikim açısından ülkeyi yönetecek potansiyel bir yapımız olmasına rağmen,mekan altyapı... açısından bu bölgede bize yakışmayan bariz eksiklikler var bu eksikliklerin giderilmesi için harekete geçmeliyiz dediler.

 

Yıldızların validesi Kavacık Yıldırım Beyazıt camiinde kılınan ikindi namazının ardından Hekimbaşı Mezarlığına defin edildi. Cenazelerimizde adet olduğu üzere Kuran-i Kerim okundu. Taziyeye gelen insanlara hem cenaze evinde, hemde camide yemek servisi yapıldı.

 

CENAZE FOTO GALERİ-1 

CENAZE FOTO GALERİ-2

 

Doğu Medya- Haber Merkezi -Özel Haber

info@dogukultur.com

ETİKETLER : TÜRKİYE-BÖLGE SİYASET-STK’LARI YILDIZ AİLESİNİN CENAZESİNDE BULUŞTU...
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA