SANCAKTEPE ARDAHAN, KARS, SERHAT STK’LARI TEKİNİ AĞIRLADILAR...

Çarşamba günü büyük bir izdiham,büyük bir sevgi –saygı ile binlerce hemşerimiz T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’ı karşılayıp ağırlarken, bir gün sonrasında da Sancaktepe Kars Ardahan Iğdır STK’ları CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’i ve beraberindeki heyeti ağırladılar.
Bu haber 2017-04-14 06:57:35 eklenmiş ve 824 kez görüntülenmiştir.

SANCAKTEPE ARDAHAN, KARS,  SERHAT STK’LARI TEKİNİ AĞIRLADILAR...

 

Çarşamba günü büyük bir izdiham,büyük bir sevgi –saygı ile binlerce hemşerimiz T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız  Ahmet Arslan’ı karşılayıp ağırlarken, bir gün sonrasında da Sancaktepe Kars Ardahan Iğdır STK’ları  CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’i ve beraberindeki heyeti ağırladılar.

 

CHP milletvekillerinden Gürsel Tekin, Barış Yakardaş içinde olduğu CHP heyeti STK’larımız tarafından davul zurna,halaylarla karşılandılar, derneklerin bünyesindeki şark köşelerinde ağırlandılar. Yöneticiler arı gibi çalışarak ikramda,bölgemizin yemek kültürünü yansıtmada adeta birbirleriyle yarıştılar. Bişi,kate, çeçil,ve yeşil peynirden oluşan bölgemizin lezzetleri ikram edildi.

Tekinin ilk ziyareti Sancaktepe Ardahanlılar Derneğine oldu. Burada açılış konuşmasını dernek başkanı Barış Karahan yaptı. Ardından Tekin ve yakardaş yeni anayasa paketi, neden hayır denmeli, referandum konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundular.

 

Gün boyu STK’ları ziyaret eden Tekin akşam 21 sıralarında da Sancaktepe Kars Derneğindeki programa katıldı. Burada da açılış konuşmasını dernek başkanı Erbay Yağışan yaptı. Ardından Tekin gündemle ilgili konuştu.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ...

 

Ziyaretlerin ardından ülke geneline, Serhat bölgesi siyaset-stk yapısına katkı ve başarılarından dolayı Sancaktepe Ardahanlılar Derneği Tekin'e plaket takdim ederken, toplantıların ardından dernek yönetimleri bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar...

 

ETİKETLER : SANCAKTEPE ARDAHAN KARS SERHAT STK’LARI TEKİNİ AĞIRLADILAR...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA