ESENYURT NAKLİYECİLER KOOPERATİFİ ARD. KUTUR EVİNDE KAHVALTI VERDİ...

2015 Yılında hemşerimiz Aydın Ateş ve arkadaşlarının girişimleriyle kurulan SS Esenyurt Nakliyeciler Taşıma İşletme Kooperatifi giderek Esenyurt’un en önemli STK’larından biri olmaya başladı.
Bu haber 2017-04-12 08:53:20 eklenmiş ve 1048 kez görüntülenmiştir.

ESENYURT NAKLİYECİLER KOOPERATİFİ ARD. KUTUR EVİNDE KAHVALTI VERDİ...

 

2015 Yılında hemşerimiz Aydın Ateş ve arkadaşlarının girişimleriyle kurulan SS Esenyurt Nakliyeciler Taşıma İşletme Kooperatifi giderek Esenyurt’un en önemli STK’larından biri olmaya başladı.

 

Kooperatifin ana misyonu, ticari, taksi, kamyon yada kamyonetlerle taşınamayan hafif yükleri taşıma. Bu anlamda İstanbul genelinde büyük bir ihtiyaca cevap verme. Herşeyden önemlisi kooperatif  İstanbul genelinde 10 binlerce insanı iş sahibi yapma, istihdam etme açısından, istihdam potansiyeli bakımında son yıllarda İstanbul’da ortaya çıkan en önemli stk'lardan biri.

 

Kısa zamanda yüzlerce üyeye ulaşan Kooperatif dün Esenyurt Ardahan Kültür evinde aralarında belediye başkanı Necmi Kadıoğlu, Ardahan Kültürevi Başkanı Efraim Çiftçi, Kadın Kolları Başkanı Duygu Koç, Arpaşen Dernek Başkanı  Yusuf Düze, Meclis Üyesi Aytaç Aydın, Esenyurt Muhtarlarından Murat Cankaz, Gökmen Çifçi, Esenyurt Minibüsçüler kooperatif bşk. İsmail Çiftçi, Esenyurt Bld Bşk yrd. Gürbüz Süleymanoğlu, Mavi Marmara halk otobüsleri kordinatörü yönetimi Gültekin Yıldırım, Oğuzhan Kaya, Cevdet Akın Medyadan Doğu Medya İmt. Sahibi Yusuf Yasin Sit ve Burak Elmas katıldılar.

Kahvaltıda açılış konuşmasını SS Esenyurt Nakliyeciler Kooperatifinin Başkanı Harun  Yıldırım yaptı. Yıldırım konuşmasına başlamadan önce tüm katılımcılara tek tek teşekkür etdi. Esenyurtun  Kadıoğlu gibi bir başkanı olduğu için kendisiyle gurur duyduklarını, bir köyü en kkısa zamnda İstanbul’un en büyük mega kentine çevirdiklerini ifade ettiler. STK’lar olarak bir sorun sıkıntımız olduğunda da sorunlarımız en kısa zamanda çözülüyor dediler.

Yıldırım, hafif ticari araçlarla yaptıkları nakliyenin önemli bir ihtiyaçtan doğduğunu, ticari taksi, kamyon, kamyonetlerle taşınamayan yüklerin nakli il genelinde büyük bir sorun teşkil ediyordu.  Bu açığı kapatmak için yola çıktıklarını, kısa zamanda giderek büyüyen bir üyeye ulaştıklarını söylediler.

 

Yıldırım kooperatifimiz onbinlerce insana iş-istihdam alanı yaratacak yegane potansiyele sahiptir.

KADIOĞLU, ÜLKEMİZE SALDIRI BÜYÜK, BUNU HEP BİRLİKTE DEF EDECEĞİZ...

Kahvaltıda yeni anayasa ve referandum sürecine değinen Başkan Kadığolu, Türkiyenin kurulduğundan bu yana büyük bir saldırı altında olduğunu, son 10-15 yıldır halkın ülkeyi yönetmede yetkinleştiğini, tarihi misyon ve mirasımıza uygun projelerin Ak Partii ktidarıyla hayat bulduğunu ifade ettiler.

Kadıoğlu, yüzyıllardır islam dünyasına, ülkemize, ortadoğuya soykırım koşulları dayatan küresel güçler Türkiyenin dev büyük projelerini engellemek için hertür saldırıyı yapmaktadırlar. Örneğin bugün kanal istanbul faaliyete geçse yıllık getirisi 6,5 milyar dolardır.

 

İstanbul boğazından gemi geçişlerinden yıllık zararımız 6-7 milyar dolardır. Sadece bu örnek küresel güçlerle içimizdeki maşalarının neden Türkiyede büyük projeleri engellemek için yoğun bir saldırı geliştirdiklerini de net olarak ortaya koymaktadır dediler. Referandumda güçlü bir evetin çıkması, Türkiye üzerinde dönen küresel saldırı ve oyunlara birlikte dur dememiz gerekiyor dediler.

ESENYURT NAKLİYECİLER KOOPERATİFİ AYRINTILAR ADRES...

 

DOĞU MEDYA-HABER MERKEZİ

info@dogukultur.com

ETİKETLER : ESENYURT NAKLİYECİLER KOOPERATİFİ ARD. KUTUR EVİNDE KAHVALTI VERDİ...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA