HOÇVAN BAYRAĞINI ULUSAL STADYUMA DİKTİLER...

Hoçvan Dernekler federasyonunun (Hoç-Fed) Mart Ay’ında başlattığı “Hoçvan Dernekler Arası Kardeşlik ve Dostluk Turnuvası” , futbol şöleni Pazar günü yapılan Bayramoğlu (Qora), Çobanlı (Qellık) final maçıyla son buldu. Şampiyonluk ipini Bayramoğlu göğüsledi.
Bu haber 2017-04-11 04:45:23 eklenmiş ve 1979 kez görüntülenmiştir.

HOÇVAN BAYRAĞINI ULUSAL STADYUMA DİKTİLER...

 

Hoçvan Dernekler federasyonunun (Hoç-Fed) Mart Ay’ında başlattığı “Hoçvan Dernekler  Arası Kardeşlik ve Dostluk Turnuvası” , futbol şöleni  Pazar günü yapılan Bayramoğlu (Qora),  Çobanlı (Qellık) final maçıyla son buldu. Şampiyonluk ipini Bayramoğlu göğüsledi.

 

2 Ay’ı aşkın süren turnuvada çeyrek finale kalan 8 takımda da birbirinden profesyonel futbolcular vardı, tüm takımlar ortaya koydukları futbol oyunları ile bir futbol şöleni ortaya koydular.

 

Yarı final ve final maçlarında ise yenişemeyen, bir birine denk takımlar gördük.  Final maçının 1., 2. Yarısı 0-0 biterken, uzatma dakikaları da berabere bitdi. Sadece uzatma dk. değil şampiyonayı belirleyecek olan ilk 5 penaltı golleride berabere bitdi. Heyecan giderek doruğa çıktı. Penaltılarda 2. Safhaya geçildi.

 

Maç boyunca adeta bir panter görünümünde olan Bayramoğlu kalecisi o panter çevikliği ile penaltı golunu kurtararak Bayramoğluna şampiyonluğu getirdi.

 

Bu futbol turnuvasında Hoçvanlılar Sarıyer ulusal stadyumuna Hoçvan bayrağı diktiler. Hoçvan’nın birbirinden değerli dernek başkanlarına, değerli yöneticilere, birbirinden değerli, profesyonel ligde oynayacak futbolculara da sahip olduğunu ortaya koydular.

 

Bu birbirine denk takımlar arasında Bayramoğlu şampiyonluk ipini göğüslerken Türkiye ve Dünya çapınnda bir markaya dönüşen Bayramoğlu Döner’in de neden dünya çapında bir markaya dönüştüğünü de özetliyordu.

Maç ve etkinliklerle ilgili analiz ve yorumları ayrıca haber yapacağız.

ETİKETLER : HOÇVAN BAYRAĞINI ULUSAL STADYUMA DİKTİLER...
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA