ÖZCAN DÜĞMECİ ve YÖNETİMİ OY BİRLİĞİ İLE SEÇİLDİ...

Morofka Derneğinin Pazar günü dernek merkezinde yapılan kongrede Düğmeci yeniden başkan seçildi...
Bu haber 2017-04-10 21:46:04 eklenmiş ve 590 kez görüntülenmiştir.

ÖZCAN DÜĞMECİ ve YÖNETİMİ OY BİRLİĞİ İLE SEÇİLDİ...

2015-16 Yıllarında Ardahan dernekçiliğinde gördüğümüz, Morofka (Meşedibi) derneği başkanlığına seçilen Özcan Düğmeci düzgün ve güzel kişiliği ile önder ve örnek bir başkan profilini ortaya koyarak  Ardahan Dernekçiliğine önemli bir katkı yaptı. Morofka Derneğinin Pazar günü dernek merkezinde yapılan kongrede Düğmeci yeniden başkan seçildi...

 

Düğmeci ve ekibi 1999'da bağcılarda kurulan   derneği 2015 yılında mülkiyete kavuşturdular. Derneğin bugün Esenyurtta kendine ait mülkiyeti olduğu gibi dernek aynı zamnda Morofkalıların birbiriyle buluştuğu ana mekan oldu.

 

Bu Pazar günü dernek merkezinde yapılan kongrede Özcan Düğmeci  2. Kez başlkanlığa seçilirken Efendi Polat, Ercan Öztürk, Espender PolatTekin Dark, Cemal Mavzer, İlhan Ünlü ise yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

 

Düğmeci ve yönetimi birçok ilke imza attılar. Morofkalıları, köyün iş dünyasını ilk defa istabbul boğazında birbiriyle buluşturdular. Piknik şölenleri başta olmak üzere yaptığı etkinliklerde, dayanışma gecelerinde  7’den 70’e Morofkalıları aynı çatı altında kaynaştırdılar.

İstanbulun neresinde bir Morofkalı varsa o ve yönetim kurulu üyeleri onlara ulaştılar, acı, keder, sevinç ve mutluluklarını birlikte paylaştılar. Ev ziyaretleri, hastahane ziyaretleri, düğünler ... Morofkalının olduğu her yerde Düğmeci ve yönetimi adeta hazırolda beklediler, orada oldular.

Ardahan Federasyonu başta olmak üzere bölgenin büyük stk’larına üye olarak, Ardahan derneklerinin yaptıkları etkinliklerde yer alarak o eski köhnemiş ben-ben diyen geri dernekçilik anlayışını tarihe gömdüler. Ben değil biz kelimesini hayata geçirdiler. Hiçbir zaman derneklerini siyasete alet etmediler. Siyaset stk zübüklerine geçit vermediler. Bir taraftan kendi köylerini dernekçilikte ileriye taşırlarken diğer yandan Ardahan stk yapılanmasına, sivil toplum yapılanmasına nasıl katkıda bulunuruz çabasıyla öne çıktılar ve örnek oldular. Ardahan köy dernekleri içinde yönetim olarak kısa zamanda farklarını ortaya koydular.

 

Pazar günü yapılan kongrede halk Başkan Özcan Düğmeci ve ekibini yeniden oy birliği ile seçerek ödüllendirdi. 

ETİKETLER : Morofka (Meşedibi) derneği Başkan Özcan düğmeci...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA