BEYKOZ ARDAHANLILAR KAMUOYU AÇIKLAMASI

AKP standindaki evet kararininin, pankar tinin BEYKOZ ARDAHANLILAR derneği ve yönetimi ile ilgisi yoktur.
Bu haber 2017-04-10 10:29:15 eklenmiş ve 777 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ ARDAHANLILAR KAMUOYU AÇIKLAMASI

 

Beykoz Ardahanlılardan birçok hemserimiz derneğimiz adına Kavacikta referandum nedeniyle acilan AKP stnadinda STK’lar evet diyor stadina BEYKOZ ARDAHANLILAR Derneğinin adının yazılmasını sorarak sitemlerini dile getirmektedirler. AKP standindaki evet kararininin, pankar tinin BEYKOZ ARDAHANLILAR derneği ve yönetimi ile ilgisi yoktur. 

 

Geçici olarak dernek başkanlığına getirdiğimiz Metin Yıldızın Ardahanlıları temsil edebilecek kapasitede olmadığı başkanlığa getirdiğimiz ilk ayda ortaya çıktığından bu Mayıs Ayinin ilk hafasinda yapılacak kongreye kadar her hangi bir etkinlik yapmaması yönünde yönetim olarak KARAR almıştık. Fakat toplumu ve Ardahanlıları kullanılabilir pazarlanabilir  metalar olarak gören Metin Yıldız bu hastalikli yapisini yönetim kurulu kararı olmadan, yönetim olmadan tek başına sürekli Ardahanlıları küçük düşüren davranış ve eylemlerle ortaya koyarak Ardahan yonetimine ve Ardahanlilara hakaret etmeye devam etdi.


 

Kısaca Kavacikta AKP standında BEYKOZ ARDAHANLILAR Evet diyor kararının Ardahan ve Ardahanlilar Dernegi ile ilgi alakasinin olmadigini Ardahanlilari pazarlanabilir kullanilabilir meta olarak goren Metin Yildizin kisisel cikismasidir. Kendisi ve kendisini kullananlar Ardahanlılara karşı  suç islemektedirler...

 

Ardahan yada Serhat STO’larının referandumla ilgili ortak Kararı ne evet nede hayırdır. Derneklerimizin ortak görüşü  dünya savaşının yaşandığı koşullarda Türkiye siyasetinin iktidar ve muhalefetiyle Küresel güçlerin kuklalarına dönüştüklerini ve bu kukla olma durumuna da halkı ortak etmeye çalıştıkları yönünde net bir görüştür. STK larımiz tamamen siyaset üstü kurumlardır. Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değillerdir.


BEYKOZ ARDAHANLILAR Derneği Yönetimi 

ETİKETLER : AKP standindaki evet kararininin pankar tinin BEYKOZ ARDAHANLILAR derneği ve yönetimi ile ilgisi yoktur.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA