ALİ GÜNER’DEN IĞDIR’A REFERANDUM ÇIKARMASI

Ali Güner’den Iğdır’a referandum çıkarması. 22 ve 24’cü dönem Iğdır milletvekili Ali Güner 16 Nisan’a sayılı günler kala “Evet” çalışmalarına hız verdi
Bu haber 2017-04-03 14:49:23 eklenmiş ve 807 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Ali Güner’den Iğdır’a referandum çıkarması. 22 ve 24’cü dönem Iğdır milletvekili Ali Güner 16 Nisan’a sayılı günler kala “Evet” çalışmalarına hız verdi. Referandum çalışmaları için şehre gelen Güner, partinin programlarının yanı sıra kanat önderleri, esnaf ve halkla “Evet” için görüşmelerde bulunuyor.

Sokakta, kahvehanelerde sıkça görülen Iğdır’ın eskimeyen vekili Ali Güner, mahalle ve köy çalışmalarına da kanat önderleri ile birlikte geziler düzenliyor. Düşüncelerini sorduğumuz vatandaşlar Iğdır’da “Hayır”cıların önde olduğunu ancak Ali Güner’in şehre gelişi ile “Evet” çilerin gün yüzüne çıkmaya başladığını belirtiler. Kendisi de bir kanaat önderi olan Güner’in ikna çabaları ve neden “Evet” denilmesi gerektiğine yönelik çalışmalarının etkili olduğuna işaret ettiler.

“Güner’in gelişi ile Iğdır’da “Evet”çiler gün yüzüne çıktı”

Ziyaretlerde ilgi ile dinlenen Vekil Güner görüşmelerinde, Cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye'nin diriliş sistemi olacağını vurgulayarak, 16 Nisan'da sandıkta "EVET" mührünü vurulduğunda sesinin Almanya'dan, Hollanda'dan ve Avrupa'dan duyulacağını vatandaşlara aktarıyor. Güner, vatandaşlardan “Evet” oyu isterken siyasi parti gözetmeksizin herkes ile görüşerek, “Bizim HDP’li, CHP’li ve MHP’li kardeşlerimizden ricamız partiler üstü bir mesele olan bu referandumun iyi analiz etmeleridir. Son kararı milletimiz söyleyecek. Milletin söyleyeceği kararın başımızın üzerinde yeri vardır. Ben inanıyorum ki Türk milletinin sağduyusuna ve bu halk oylamasından da çok büyük bir EVET'le inşallah ülkemizin önü açılacaktır. 2023 hedefleri için, bölgesinde güçlü bir Türkiye için bu referandumu çok önemsiyoruz. Cenazeden düğüne kadar halkın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte olmak, onların dertleriyle dertlenmek beni ziyadesiyle memnun etmekte. Telefonlarım her zaman açık. İstedikleri zaman vatandaşımız rahatlıkla bize ulaşabiliyor. Bu bir milletvekili veya belediye başkanlığı seçimi değildir. Bir anayasa değişikliği oylamasıdır. Mevcut sistemle işlerin yürümediğine herkes hemfikir. Bu nedenle vatandaşlarımızdan ricamız “Evet” oyu kullanmalarıdır.” Sözleriyle desteklerini talep ediyor.  

İki dönem Iğdır’dan milletvekili seçilen tek Iğdırlı siyasi olan Güner, Ak Partiden son seçildiğinde HDP’li Pervin Buldan’a iki bin oy fark atarak Ak Partiyi ilk kez Iğdır’da birinci parti yapmıştı. Refah partisi il başkanlığı ve il genel meclis üyeliği de yapan Güner, hala aktif siyasetin içinde öne çıkan bir isim...

Güner'in Referandum Çalışmalarından Kareler:

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA