KILIÇ’IN NİŞANINDA. BİNLER BULUŞTU

Bölgemizin önde gelen sanatçılarından Dengbej Mehmet KILIÇ’IN kızı. Elif Kılıcın nişanında iş stk siyaset dünyasından binden fazla insan birbiriyle buluştu
Bu haber 2017-04-02 08:32:07 eklenmiş ve 972 kez görüntülenmiştir.

 

KILIÇ’IN NİŞANINDA. BİNLER BULUŞTU

 

Bölgemizin önde gelen sanatçılarından Dengbej Mehmet KILIÇ’IN kızı. Elif Kılıcın nişanında iş stk siyaset dünyasından binden fazla insan birbiriyle buluştu. kılıç ve karapapak çiftinin nisan töreni sanatci Mehmet KILIÇ’IN bölgemiz açısından önemini ortaya koyarken Kökenleri farkli olan Türkiye halklarının bin yıllardır evlilik ve akrabalıklarla nasıl tek bir millete donustugununde ispatı oldu.


Öğüt Yüzük taktı…


Bir çok rdahlının yaşadığı Kocaeli’nin Darıca İlçesinin Kazım Karabekir Mahallesinde oturan, bölgenin tanınmış isimlerinden, Halk Müziği sanatçısı Mehmet Kılıç kızını nişanladı. Nişan yüzüklerini ise düğün, nişan ve cenazeleri hiç kaçırmayan CHP 22.23.24dönem Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt taktı. Öğüt’e vatandaşların yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.


**ET İLE TIRNAK GİBİYİZ İŞTE BU

Ardahanlı Mehmet ve Yosma Kılıç çiftinin kızı Elif ile, yine Ardahanlı Fikret ve Çiçek Karapapak çiftinin oğlu  EfeKarapapak,   Darıca Kafkas Düğün salonunda nişanlandı. Çok sayıda davetlinin katıldığı nişan töreninde yüzükleri ise Ensar Öğüt taktı.  Kökenleri farklı olmasına rağmen iki ailenin kız alıp vermesinin ülkemizin, kardeşlimizin ve birarada yaşamamız en güzel örneklerinden biri olduğuna dikkat çeken ve “et ile tırnak dedikleri işte bu” diyen Ensar Öğüt, Kılıç ve Karapapak ailesini kutladı.Öğüt, yüzükleri takarken, genç nişanlılardan  birbirlerine karşı sevgi ve saygıyı her zaman canlı tutmalarını, dayanışmayı ve birbirlerini dinlemeyi hiçbir zaman elden bırakmamalarını öğütledi.

Nişanda başta sanatçı Mehmet Kılıç olmak üzere sahne alan sanatçılar davetlilere neşeli saatler geçirtirken, Ensar Öğüt de çekilen halaylara da  eşlik etti. Kılıç ve Karpapak aileleri kendilerini yalnız bırakmadıkları için Ensar Öğüt’e teşekkür ettiler.


Not. Doğu Medya  Mart Ayında ugradigi siber saldirilar nedeniyle bazi haberleri gecte olsa yayınlamayı bir gorev telaki ediyoruz. Bundan dolayı bu haberi ancak yayına koyabildik.

ETİKETLER : Sanatci Mehmet kılıç. Kızı nişanladı
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA