Iğdır kMM “Anayasa Değişikliği Referandumu”nu Konuştu

Iğdır küçük Millet Meclisi (IkMM) forumu anayasa değişikliği sürecine girilmesinden bu yana üç aydır değişiklik maddelerini gündemine alıyor
Bu haber 2017-04-01 13:45:38 eklenmiş ve 588 kez görüntülenmiştir.

DKM-Iğdır

Iğdır küçük Millet Meclisi (IkMM) forumu anayasa değişikliği sürecine girilmesinden bu yana üç aydır değişiklik maddelerini gündemine alıyor. Değişiklik paketini Şubat ve Mart aylarında iki paket halinde ele alan kMM’ler Nisan 2017 forumunda ise “Anayasa Değişikliği Referandumu” başlığı altında değişikliğin tümünü görüştü.

Iğdır kMM’nin 2017’nin Nisan ayı forumu Iğdır Doğuş Gazetesinde gerçekleşti. Toplantıya sivil toplum örgütü temsilcileri, kanaat önderlerini ve siyasi parti temsilcileri katıldılar. 1 Nisan 2017 saat 13.00’da başlayan toplantıda katılımcılar görüş ve düşüncelerini ifade ettiler.

İl girişimciliğini gazeteci Murat Akkuş’un yaptığı Iğdır kMM’de katılımcılar  “Anayasa Değişikliği Referandumu” üzerine fikir alışverişinde bulunarak düşüncelerini paylaştılar.

 

16 Nisan 2017 tarihinde ülkemizde gerçekleşecek olan Anayasa referandumu oylaması münasebetiyle TkMM’ler Şubat ve Mart ayları toplantılarından sonra Nisan ayın da anayasa değişikliğinin içerdiği maddelerin bir bütün olarak gündemlerine alarak değerlendirmelerde bulundular.

 

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA