CENNETTEN BİR KÖŞE IHLAMUR CAFE

Beykoz Anadolu Hisarının Üsküdar'la buluştuğu nokta olan Kandillide yer alan Ihlamur Cafe manzarası, mimarisi, güzelliğiyle adeta cennetten bir köşe.
Bu haber 2017-03-22 08:03:08 eklenmiş ve 5340 kez görüntülenmiştir.

 CENNETTEN BİR KÖŞE IHLAMUR CAFE

 

Beykoz Anadolu Hisarının  Üsküdar'la buluştuğu nokta olan Kandillide yer alan Ihlamur Cafe manzarası, mimarisi, güzelliğiyle adeta cennetten bir köşe.

 

Şehrin stresli havasından uzaklaşmak istediğinizde uzman kadrosuyla harika  manzarasıyla, profesyonel hizmetleriyle, Ihlamur Cafe  İstanbul Anadolu yakasının en güzel mekanlarından biri. Sizi şehrin kalabalığından stresinden uzaklaştıran bir vaha gibi.

 

Kandilli iskelesi, Kandilli Balıkçısı ile yan yana bulunan Ihlamur Cafe konumu ve manzarasıyla da harika. Boğaza sıfır konumu 1. ve 2. köprüyü gören manzarasıyla İstanbul Boğazı ayaklarınızın altında.

 

Çubukludan Kandilliye sahil şeridinin en güzel en ferah mekanı olan Ihlamur Cafe'ye denk gelen bir cafe bulunamazken, bu  güzergahta gidilebilecek  alternatiflerde mevcut.

 

KİNG WAY CAFE

 

Tarihi Anadolu surlarının dibinde İstanbul Boğazına bitişik mekanlardan biri olan King Way Cafe eski tarihi yalı olduğu gibi, deniz ve boğazın üstündeki konumuyla, manzarasıyla da harika. 

Genellikle Gençlerin, Ünveriste öğrencilerinin tercihleri arasında 1. sırada olan King Way Cafe'de doluluk açısından bazen  yer bulamadığınızda yine surların dibinde yalı cafeleride aynı ihtiyaca cevap vermektedir.

 

RAİFA CAFE LONGUE

Çubukludan Kanlıcaya doğru gelirken sahilde yer alan boğazın en nadide mekanlarından biri de Raifa. Manzarası hizmetleriyle harika bir mekan.

 

Ihlamur Cafe 

 

KİNG WAY CAFE 

 

RAİFA CAFE

 

LOTUS CAFE-CAFE LOTUS BİR DİĞER SEÇENEK

Anadolu Hisarı Beykoz, Küçüksu –Göksu  dersi yanı başında, tarihi Anadolu hisarın yakın yakın bir köşe de Cafe Lotus.

 

Nejat Askeroğlunun işlettiği Cafe Lotus,  manzarası, mimamrisi, güzelliğiyle öne çıkan bir köşe.

 

Şehrin stresli havasından uzaklaşmak istediğinizde uzman kadrosuyla harika  manzarasıyla, profesyonel hizmetleriyle, Cafe Lotus ve hemen bitişiğinde ki Hisar Balıkçısı İstanbul Anadolu yakasının en güzel mekanlarından ikisi...

 

ETİKETLER : CENNETTEN BİR KÖŞE IHLAMUR CAFE KİNG WAY CAFE RAİFA CAFE LONGUE Lotus Cafe
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA