ARDAHAN KÜLTÜR EVİ KONGRESİ CUMARTESİ GÜNÜNE ERTELENDİ…

Sadece Ardahanlıların değil, Esenyurt gibi devasa bir ilçede de 1. Nüfus olmalarından dolayı, Esenyurt’un da yerel, siyasal, kültürel, ekonomik alamda kaderini belirleyecek olan Ardahan Kültürevi 2017 kongresi bugün saat 10.00 da başladı.
Bu haber 2017-03-18 15:40:12 eklenmiş ve 881 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN KÜLTÜR EVİ KONGRESİ CUMARTESİ GÜNÜNE ERTELENDİ…

 

Sadece Ardahanlıların değil, Esenyurt gibi devasa bir ilçede de 1. Nüfus olmalarından dolayı, Esenyurt’un da yerel, siyasal, kültürel, ekonomik alamda kaderini belirleyecek olan Ardahan Kültürevi 2017 kongresi bugün saat 10.00  da başladı.

 

Ardahanlilarin yogun bir katilim gosterdigi kongrede cogunluk  1000’e yakın üyesi olan Ardahan Kültürevi delegeleri çoğunluk sağlanmadığından kongre haftaya Cumartesi gunune ertelendi. Kongre saat 9.00 da baslayacak.

 

 Sabah saat 10’dan itibaren Ardahanlılar kongreye akmaya başladılar. Deyim yerindeyse bir izdiham yaşandı.  1000’e yakın üyesi, bulunan derneğin üyeleri çoğunluk sağlanmadığı için kongre bir hafta ertelendi ama yoğunluk ve katılım saat 14’e kadar artarak devam etdi… Katılım giderek artmaya başlamıştı .

 

 HABERİN FOTO GALERİSİ...

 

Kültür evi  kongresinde 1 Milyona yaklaşan İstanbuldaki nüfusu ile Ardahanlılar birbiriyle buluşmaya başladılar. Ardahan dernekleri genelinde senin derneğin benim derneğin analayışı ve dönemi giderek bitiyor. Artık Ardahanlılar bütün derneklerini tek dernek olarak görmeye başladılar.

 

Ardahan Kültürevinin bulunduğu caddede kongrenin yapıldığı alanda adeta araba park edilecek yer kalmadı. Yoğunluk böyle sürerse oy verme işlemleri, devam etseydi  kongre akşam saat 5’e kadar sürdüğü gibi bu süre aşılabilirdi de. Kongrede heycan büyük, beklentiler büyük, Kültürevi bugün bir devrime imza

Ardahanın federasyon, il,ilçe, köy derenekleri ezici çoğunluk burada. Ardahanlılar değişimden ve beklentilerini karşılayacak bir yönetime şimdiden karar vermiş bulunmaktadırlar…

 

KONGRE HAFTAYA CUMARTESI GUNUNE ERTELENDI

 

Uye sayisinin coklugu nedeniyle cogunluk saglanamadigindan kongre haftaya cumartesi gunune ertelendi.

 

Yusuf Yasin Sit -Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni...

 

 

NOT: Yayınlarımız siber saldırılar nedeniyle kesintiiye uğradığı için… Toplumu soyup soğana çeviren zübükler hacker tutarak sisteme doğu medyaya saldırıyorlar. Bu anlamda sitede son 1-2 yılın haberleri görülmemektedir. Zamanla haberler eknecek. ilerleyen saatlerde kongre ve kulturevi ile ilgili haber ve izlenimlerimizi hem sosyal medyada, hemde yerel medyada tüm ayrıntıları ile sizlere taşıyacağız.

ETİKETLER : Ardahan Kültürevi 2017 kongresi Veysel Karatay Esenyurt
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA