İŞ-STK-YEREL YÖNETİMLER ŞENER TEKİNİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU

Tekinlerin İstanbul Kağıthanede yapılan düğün törenlerine iş-stk-siyaset ve yerel yönetim dünyasından yoğun bir katılım oldu. Tekin ailesi Ardahan’ın bölgemizin önde gelen ailerinden bir aile, bu anlamda düğüne iş stk siyaset ve yerel yönetimlerden önemli yoğun bir katılım oldu.
Bu haber 2015-09-08 08:32:37 eklenmiş ve 865 kez görüntülenmiştir.

İŞ-STK-YERELYÖNETİMLER  ŞENER TEKİNİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU

 

Tekinlerin İstanbul Kağıthanede yapılan düğün törenlerine iş-stk-siyaset ve yerel yönetim dünyasından yoğun bir katılım oldu. Tekin ailesi Ardahan’ın bölgemizin önde gelen ailerinden bir aile, bu anlamda düğüne iş stk siyaset ve yerel yönetimlerden önemli  yoğun bir katılım oldu.

 

Yılmaz Tekinin oğlu Kerem Tekinin yeğeni Şener Tekin Sivasın önde gelen ailelerinden Kaplan Ailesinden Hülya Kaplanla hayatını birleştirdi. Düğünde genç çiftin nikahını  Sarıyer Belediye başkanı Şükrü Genç kendisi kıldı. Şener Tekin genç yaşına rağmen, efendiliği mütevaziliği ile tanınan otomotiv ve oto park alanında iş yapan genç bir girişimci. Çevresinde aşırı derecede sevilip sayılan biri. Akrabası Serhat Tekinle birlikte  iş yapıyor.

 

Düğün töreninde nikahı kıyan başkan Genç gençlere bir ömür boyu mutluluk dileğinin yanı sıra çok önemli kısa bir konuşma da yaptı. Genç, milyonlarca değişik bölgelerden insanımızın birbirleriyle evliliği bu ülkenin ana çimentosu. Ana harcı. Barışın, kardeşliğin, akrabalığın ana teminatı. Bu düğünde bu fotoğrafı net görüyoruz. Ülkemiz insanı bu yapısıyla ülkemiz üzerinde oynanan tüm oyunları boşa çıkarmaktadır , yeni Türkiye’yi bu gençlerimiz inşaa etmektedir  dediler.

 

Düğünde sanatçılar tam bir müzik ziyafeti çektiler. 7’den 70’şe herkes halaya durdu. Adet olduğu üzere takılar takıldı. Davetliler genç çifte takılarını takdim ederek ömür boyu mutluluk dileklerini ilettiler, birlikte hatıra fotografı çektirdiler.

 

Takı töreninde bölge iş dünyamızın genç temsilcisi Taner Tekin’in birdemet para haklkası şeklindeki takısı düğüne aşiret düğünü havasını verdi.  Düğünde en yoğun ilgi genç iş adamımız Taner Tekineydi.

 

DÜĞÜNDEN İZLENİMLER…

 

 

Kağıthane Onuk Düğün Salonunda düğunun olduğu mekana ilk ayak basan biz olduk. Ardından ağaların ağası Volkan Kaya'nın çelengi geldi. Volkan Kaya gerek iş dünyamız içinde gerkse gençlik açısından birçok bakımdan giderek örnek alınan bir iş adamı. Son bir –iki yıldır Gıda inşaat sektöründe yaptığı yatırımlarla birçok insanımıza  iş kuran ve işveren bir insan olarak öne çıkmaya başladı. Düğün salonuna giren 3. Şahıs Turan Şirin oldu. Ardından duğun salonuna millet akmaya başladı.

 

Düğünün töreninde öğrencilere verdiği burslarla, eğitime yaptığı katkılarıyla, Ardahan Spor başta olmak üzere Ardahan'a ve çevresine, kurumlara  önemli katkıları olan, genç yaşına rağmen onlarca insanı istihdam eden, onlarcasına  iş kuran,  iş adam'ı denince kültürü, derinliği, bilgeliği iş dünyamızın en önemli temsilcilerinden, en önemli genç değerlerinden biri olan Taner Tekin yeni evli çifte doğudaki ağa düğünlerine benzer bir şekilde para banknotlarından oluşan bir halkayı düğün hediyesi olarak  kendi elleriyle genç çifte takdim etdi.

 

Toplumsal duyarlılığı  ile tanıdığımız  Taner Tekin’in , bu yıl Hoçvanın 21 köyü ve Ardahan'nın bazı Merkez mahallerinde ki tüm öğrencilere  kışlık giyecek (Mont ve Bot) yardımında da bulunacağı, binlerce öğrenciyi giyindereceği de düğüne katılanlar tarafından dile getirilen bir diğer konuydu.

 

Düğün Sarıyer Ak Parti Meclis Üyesi Ebru Tekinin akraba düğünü olduğu için düğüne bir çok meclis üyesi, siyaset ve stk erbabı da katıldı. Tekin başkan Gençle birlikte fotoğraf çekti.

 

Hemşeri camiamızdan Başkan Genç’e Karşı Yoğun bir ilgi vardı.  Şişli-Mecidiyeköy-Sarıyer hattında hemşeri camiamızın en çok sevdiği saydığı başkanlardan biri Şükrü Genç. Hemşerilerimiz Genci muhakkak kendi etkinliklerinde görmek istiyorlar. Genci görmezlerse yapılan etkinlikte bir eksiklik hissediyorlar. Gence karşı yoğun bir ilgi vardı. Düğüne katılan Ardahan’ın birçok STK başkanı halklar, bölgeler, insanlar arasında ayırım yapmadan herkesime eşit mesafede bulunan Genç’in gelecek yerel seçimlerde İBB başkan adayı olarak İstanbul’a yakışan en önemli başkan olduğunu ifade etmeye başladılar…

 

Düğüne Tekin ailesi ile akrabalık bağı olan Kastamonu Pınar başı Bld. Meclis Üyesi, İş Adamı Durak Pastahanelerinin sahibi Mehmet Çetin, ve Çetin gibi onlarca konuk vardı. Ardahandan  Çetin Kaya, Metin Şancı, Şeref  Talay, Güven Yılmaz… onlarca iş adamının yanısıra Başta Tekinlerin  Köyü Xımılı derneği tüm yönetimiyle, Hoçvan Dernekler Federasyonuna bağlı dernekler, Ardahan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı, Doğu Medya İmtiyaz Sahibi Yusuf  Sit, birçok stk temsilcisi de bu mutlu günlerinde tekin ailesini yalnız bırakmadılar…

 

 

ETİKETLER : İŞ-STK-YEREL YÖNETİMLER ŞENER TEKİNİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA