BÖLGEMİZİN İKİ DEVİ “CF YAPI” ADI ALTINDA BULUŞTU

Yarım yüzyıla yakındır bir gıda alanında, diğeri inşaat alanında kendi dallarında birer dev olan Şeref Talay (İnşaat Sektörü) ve Cahit Kılıç (Gıda Sektörü) güçlerini birleştirerek inşaat alanında “CF YAPI” adı altında buluştular. Firmanın tam açılımı “CF Yapı Gayrimenkul inşaat San Tic.Ltd. Şti.” dir.
Bu haber 2015-09-06 18:13:59 eklenmiş ve 598 kez görüntülenmiştir.

BÖLGEMİZİN İKİ DEVİ “CF YAPI”  ADI ALTINDA BULUŞTU

 

Yarım yüzyıla yakındır bir gıda alanında, diğeri inşaat alanında kendi dallarında birer dev olan Şeref   Talay (İnşaat Sektörü) ve Cahit Kılıç  (Gıda Sektörü) güçlerini birleştirerek inşaat alanında “CF YAPI”  adı altında buluştular. Firmanın tam açılımı “CF Yapı Gayrimenkul inşaat San Tic.Ltd. Şti.” dir.

 

 

Bölge iş dünyamızın bu iki önemli temsilcisi aynı zamanda birer önemli kanaat önderleri.  Halkın sevip saydığı bireyler. İstanbul’dan Doğu Anadoluya halkın birçok konuda dikkate aldığı, görüşlerine başvurduğu, dinlediği; bulundukları yerlerde siyasetende belirleyici olan kanaat önderleri.

 

FİRMANIN TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

 

CF Yapı, Cahit Kılıç – Şeref Talay ortaklığı 2014 yılında başlamasına rağmen her ikisinin kadim dostluğu arkadaşlık ve akrabalık ilişkileri eskilere dayanır. Firma 2014 yılında kuruldu. bir yıla yakındır CF Yapı adı altında faaliyet göstermektedir.

 

Firma CF Yapı adını almadan öncede bir çok önemli projeye imza atmıştı. Çeşitli Plazalar ( Farmakin Plaza gibi), Alış –Veriş Merkezleri (Kanyon AVM’nin konut bölümü), Fabrikalar (Bilim-İlaç Fabrikası) ve onlarca site, onlarca bina ve proje…

 

Kılıç’ta gıda sektöründe Kılıç Gıda ile birçok yabancı gıda firmaları ile ortaklığı bulunan bir firma. Firma son 4-5 yıldır yabancı ortaklıklara son vererek kendi ürettiği markalarla Cakild’s, King-Way gibi İstanbul’un en merkezi yerlerinde şubeleşmektedir. Gıda alanında bölgemizi merkezi yerlerde temsil eden önemli bir gıda devi Cakild’s.

 

Firmanın şu anda İstanbulun değişik semtlerinde devam eden projelerinin yanı sıra, Çekmeköy-Kavacık hattında bazı projeler bitme, bazıları ise başlama aşamasında. CF Yapı İnşaat sektöründe değişik kesimlerden en çok iş teklifi alan bir firma olarakta ülkenin en hızlı büyüyen firmaları arasında büyüklük ve güvenirlilik açısından çok önemli bir noktada durmaktadır…

 

 

Talay ve Kılıç yoğun iş teklifleri arasında seçici  olmaya özen gösterdiklerini, satın alma, gayri menkul alımlarında hakkaniyet ölçüleri, müşteri menuniyetini ön planda tutuklarını, çevreye duyarlı yenilenebilir bir enerji ve yapı konseptiyle areket ettiklerini, önceliklerinin kar değil, insan, doğa, yaşanabilir çevre, yaşanabilir semt ve şehirler olduğunu ifade ettiler…

ETİKETLER : BÖLGEMİZİN İKİ DEVİ “CF YAPI” ADI ALTINDA BULUŞTU
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA