APE KEREM İSTANBUL’DA OTOPARK İŞİNE SOYUNDU…

Uzun yıllar boyunca Ardahan'da Muhtarlık, Ardahan Muhtarlar Derneği Başkanlığı, Valilik bünyesinde yer alan Köylere Hizmet Götüren Birlik'in de başkanlığını yapan, Ardahan'ın en renkli simalarından olan Kerem Tekin (Kereme JARO) Ardahan'dan İstanbul'a taşınarak oto park işletmeciliği işine soyundu.
Bu haber 2015-08-29 00:01:17 eklenmiş ve 600 kez görüntülenmiştir.

APE KEREM İSTANBUL’DA  OTOPARK İŞİNE SOYUNDU…

 

Uzun yıllar boyunca Ardahan'da Muhtarlık, Ardahan Muhtarlar Derneği Başkanlığı, Valilik bünyesinde yer alan Köylere Hizmet Götüren Birlik'in de başkanlığını yapan,  Ardahan'ın en renkli simalarından olan Kerem Tekin (Kereme JARO) Ardahan'dan İstanbul'a taşınarak oto park işletmeciliği işine soyundu.

 

Tekin yöneticilik, başkanlık ve muhtarlık dışında Aynı zamanda iyi bir tücaar. Yılda en az bir kere Karadeniz ve Marmara bölgesine kurbanlık hayvan taşıyan iyi bir tüccar-iş adamı . Bu yıl yine Kurban vesilesiyle yüzlerce küçükbaş hayvanı İstanbul’da pazarlara sürecek.

 

Ape Kerem Şişli-Mecidiyeköy civarında  turizm ve hizmet ve otopark sektöründe hizmet veren, aynı zamanda Ardahan  STK’larda üstlendiği aktif görevlerle tanıdığımız iş adamı  Serhat Tekin'in de  babası.

 

 

Gıda ve hizmet sektörünün yanı sıra, Şişli Plaza, Esentepe ve Fulya Otoparkı olmak üzere 3 otopark işleten Tekinler otopark alanında sayıları  artırma niyetinde. Tekin, İşletmeciliğini aldığı,  işlettiği otoparklara ise Ardahan’da kendi sülale adı olan MA JARO adını koyarak sülale adını i,şine de taşıdı. Bu adı aynı zamanda kurduğu firmaya da verdi. İşlettiği otoparkların  Tabelalarını MA JARO  tabelasını asarak hizmet vermeye başladı.

 

Bölgemizinm en renkli simalarından olan, APE Keremin oto Park işlettiğini duyan, sohbetini seven bir çok hemşerimiz onu ziyarete gelmeye başladılar bile. Ardahan'da ise birçok insan böyle renkli bir simanın İstanbul'a taşınması nedeniyle kırgın ve öfkeli. Tekinin Ardahan'a dönmesini isteyenler çoğunlukta. Çünkü bir yerde bir kavga ve sorun çıktığında Ape Kerem orada bitiverir sorunu çözerdi…

 

Bizde Ardahanlılar Dernek Başkanı ve Doğu Medya olarak kendisini ziyaret ettik. STK,lardaki yürüyüşümüzü, medyamızı yakından takip eden APE Kerem bizi tebrik etti, iltifat yaptı. “Yusuf Sit'i anlayan 50 adam çıksın bu ülkenin kaderi değişir”  dedi. Ardahan-Kars nüfusunun ezici çoğunluğu İstanbul'da dedi. Ama  örgütlülük, Day. Yrd. kamu, yerel, bürokraside temsiliyet alanında topluma, nüfusa baktığımızda sıfır noktasındayız.  Toplumu çürütenler, toplumsal çürümeden nemalanaların  20- 30 Yıldır bölge nüfusumuzun önüne çelikten duvarlar çektiği görülmektedir. Bölgemiz açısından STK ların rayına oturması için hep birlikte yoğun bir çaba içine girmeliyiz dediler...

 

 

KEREM TEKIN KIMDIR

 

1945 yılında Ardahan Hocvan Qımıli Köyünde Doğdu. 1997 Yılında aynı köye muhtar olarak Seçildi. 20 yıl boyunca Muhtarlığı bırakana kadar peşpeşe sürekli Muhtar  seçildi.

 

Muhtarlık yaptığı süre zarfında 12 yıl boyunca Ardahan Muhtarlar derneği başkanlığına, görev yaptığı süre boyunca Valilik bünyesinde yer alan 'Köylere Hizmet Götüren Birlik Başkanlığı' biriminin başına genelikle hep kendisi seçildi.

 

Ardahan geneli Köylere götürülen alt yapı çalışmaları, asfaltlama, yaylalara elektrik, su vb. hizmetlerin götürülmesinde ki baş aktördü. Köylere hizmette en önemli sivil temsilciydi. İmzasının olmadığı bir hizmet resmi olarak onaylanmazdı...

 

DOĞU MEDYA/ BİYOGRAFİ

 

İNFO@DOGUKULTUR.COM

 

 

 

ETİKETLER : APE KEREM KEREM TEKİN İSTANBUL OTOPARK İŞ…
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA