YUNUS YILDIZ İÇİN KURAN ve MEVLİT OKUTULDU…

Yunus Yıldız’ın vefatının 7.gününde hem kuran hemde Mevlit okutuldu. Yıldız ve Avşar Ailesinin büyüklerinden olan Yunus Yıldız’ın ölümünün 7. Gününde adet olduğu üzere 7 gün boyunca her gün hem kuran okundu, hemde Türkiye’nin her yerinden taziye için gelenlere her tür ikram yapıldı.
Bu haber 2015-08-19 23:28:15 eklenmiş ve 873 kez görüntülenmiştir.

YUNUS YILDIZ İÇİN KURAN ve MEVLİT OKUTULDU…

 

Yunus Yıldız’ın vefatının 7.gününde hem kuran hemde Mevlit okutuldu. Yıldız ve Avşar Ailesinin büyüklerinden olan Yunus Yıldız’ın ölümünün 7. Gününde adet olduğu üzere 7 gün boyunca her gün hem kuran okundu, hemde Türkiye’nin her yerinden taziye için gelenlere her tür ikram yapıldı.

 

Geçen hafta Çarşamba günü vefat eden Yunus Yıldız’ın ölümünün 7. Gününde ise Mevlit ve Kurani Kerim okundu dualar edildi.

 

Kavcık’ta bulunan cenaze evine Yıldız’ın ölümünü takip eden günlerde de hergün yüzlerce insan taziye için geldiler.

 

Yunus Yıldız Kimdir

1955 yılında  Ardahan’da doğdu. 1968 Yılında istanbul’a geldi. Ardahan’da da ticaretle uğraşan ailenin İstanbul’da Turizm, gıda, hizmet sektörüne girmesi onun girişimleriyle oldu.

 

Ardından bir önceki dönemde Beykoz’da CHP meclis üğyeliği de yapan kardeşi Cemal Yıldız ve Celal Yıldız’la birlikte aile Turizm ve hizmet sektörünün yanı sıra inşaat, gıda, temizlik gibi bir çok sektörde kendi oluşturduğu markalar ve firmalarla  Türkiye ve dünya genelinde iş yapan firmalar, fabrika ve üretim tesisleri kurdular. Celal Yıldız’ın başında olduğu Yıldız Mikronize Kimya firması ulusal ve uluslar arası anlamda Türkiyenin en büyükleri arasında yer alan temizlik ürünleri üreten bir firma olarak onlarca ülkeye ihracaat yapmasının yanı sıra bölgemiz açısından da bir ilki temsil ediyor.

 

Yunus Yıldız 70’li yıllarda İstanbul’a gelen hemşerilerimizin adeta hamisiydi. Gelenek ve göreneklerine bağlı, misafirperver bir insandı. Gelenleri karşılar, sahip çıkar, işe alır, iş kurdurur, iş verirdi. Kapısına gelen kim olursa olsun boş çevirmezdi. Ardahanlıların gururuydu. Bu anlamda son yolculuğunda da binlerce insan kendisini yalnız bırakmadı. Yaşadığı ev her gün taziye için gelenlerle dolup taştı.

 

Yıldız ailesinin büyüklerinin açtığı bu yoldan bügün ailenin prensleri sayılan rahmetlinin oğlu Ali Emrah Yıdız, yeğenleri Fatih Murat Yıldız ve Mevlut Yıldız söz konusu sektörlerde işleri idare eden yeni genç kuşak.

 

Rahmetli Yunus Yıldız Turizm, hizmet ve gıda sektöründe önde gelen hemşerilerimizden Bülent Avşar, Akif, Tahsin, Ergin Yıldız, İrfan ve İsmail Koç gibi birçok iş adamımızın da yakın akrabasıydı…

 

YILDIZ AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

 

Ailenin büyüklerinden olan Cemal Yıldız ve Celal Yıldız abilerinin vefatı dolayısıyla kendilerini yalnız bırakmayan, acılarını paylaşan, çelenk yollayan, kişi ve kurumları, iş-stk-siyaset dünyası, dostları, hemşerilerimiz acılarını paylaşan herkese teşekkür ettiler.

 

Yıdız’ın kardeşleri Cemal Yıldız ve Celal Yıldız

 

Vodafone bölge temsilcilikleri

Pınar A.Ş

Avcılar Meşrubat

Savor Gıda A.Ş

Koza Pazarlama

Topkapı İçecek

Abacı Gurup

Redbull

Anadolu Gurup

Yıdız Gıda

Yıldız Mikronize Kimya

Doğu Kültür Medya

Ardahan ve Hoçvan Dernekler Federasyonu, Beykoz’da bulunan Ardahan Eğitim Vakfı, Beykoz Ardahanlılar Derneği, Gölgeli ve Panik Derneği Federasyonlara üye derneklerimize, katılım gösteren tüm stk’lara

 

Beykoz ve diğer bölgelerden katılım gösteren

Beykoz Belediye başkanına

Siyasi Parti  temsilcilerine

Belediye meclis Üyelerine

İş adamlarımızdan Yakup Süt başta olmak üzere gerek gönderdikleri çelenklerle gerekse bilfil katılım gösteren, bu acılı günlerinde kendileriniyanlız bırakmayan herkese,  iş camiamıza canı gönülden teşekkür ediyoruz dediler…

 

 

ETİKETLER : YUNUS YILDIZ İÇİN KURAN ve MEVLİT OKUTULDU…
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA