TOPÇU: TÜRK-KÜRT KARDEŞLİĞİ YÜCE BİR MEDENİYET KARDEŞLİĞİDİR

Eski büyük birlik partisi (BBP) Genel Başkanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu, “Bölücü Terörle Mücadelede ‘Özel Savaş’ Durumuna Geçilmelidir.”
Bu haber 2015-08-07 22:55:10 eklenmiş ve 831 kez görüntülenmiştir.

TOPÇU: TÜRK-KÜRT KARDEŞLİĞİ YÜCE BİR MEDENİYET KARDEŞLİĞİDİR

 

Eski büyük birlik partisi (BBP) Genel Başkanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu, “Bölücü Terörle Mücadelede ‘Özel Savaş’ Durumuna Geçilmelidir.”

 

 Yalçın Topçu, son günlerde artan terör olayları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Topçu, açıklamasında bölgede son günlerdeki hareketliliğin siyasete de yansıdığını ve sert polemiklerle sürdürülen söylemlerin bölgedeki bin yıllık kardeşliğe zarar vermemesi gerektiğini dile getirdi.

 

 PKK terör örgütüyle halkın birbirinden kesinlikle ayrılması gerektiğini kaydeden Yalçın Topçu; “Mütedeyyin Kürt kardeşlerimizi terör örgütünün safına itecek söylem ve eylemlerden millet olarak uzak durmalıyız. Bilinmelidir ki dış güçler millet olarak bizi birbirimize düşürmek istiyor. Aktif siyaset sahnesindekiler oy devşirme hesabını bir kenara bIrakıp kardeşliği arttırıcı söylemlerde bulunması gerekmektedir.” ifadesini kullandı.

 Topçu, Bölücü Terörle Mücadelede Özel Savaş Durumuna Geçilmesi gerektiğini savunarak, “Mevcut durum gereği ya koalisyon kurulmalı ya da zaman kaybı olmadan Ak Parti seçim hükümeti kurulmalı. Devletin son günlerdeki terör ve teröristle mücadelesinde, milletimizin kahir ekseriyetinin desteği vardır. Devlet kararlılıkla Vatandaşa şefkat elini uzatıp yunus, bölücü eşkıyaya karşı da yavuz olmalı. Bölücü terörle mücadelede “Özel Savaş” durumuna geçip meskûn ve gayri meskûn yerlerde nokta operasyonlarla elinde silah bulunan ve Türk’e, Kürt’e, devlete silah doğrultan unsurlar enterne edilmeli. Devletin şefkat eli güvenlik, özgürlük, refah konseptinde vatandaşın üzerinde olmalı. Operasyonlar doğu ve Güneydoğu özellikle Kürt kardeşlerimize cesaret vermiştir; Marksist, bölücü, ırkçı terör ve terörist karşısında sahipsiz olmadığını anlamışlardır. Devlet kesintiye uğratamadan bu kararlılığını sürdürmelidir.”

 

“Bizi Parçalamak Mümkün Değil”          

 

 Bölücü terör örgütünün hem Kürt’ün, hem de Türk’ün düşmanı olduğunu söyleyen Yalçın Topçu şöyle devam etti; “Bölücü terör örgütü; Kürt’ün, Türk’ün düşmanıdır. Kürt şehitlerimiz; Malazgirt Kudüs, Çanakkale, Sakarya, Dumlupınar, Kıbrıs’ta olduğu gibi kıyamete kadar sürecek birliğimizin teminatına bin yıldır asil kanlarıyla imza atmışlar, atıyorlar. Irkçı, bölücü, Marksist terör örgütü, küresel gücün taşeronluğunu 40 yıldır yapmaktadır. Hamdolsun birliğimize zarar veremedi. Beş milyona yakın Türk-Kürt hanesi birbirine kız alıp vermiş vermeye devam ediyor. Bin yıldır; nene, amca, dede, dayı, yenge, damat olunmuş, olunuyor. Biz, ne Irak ne de Suriye’yiz. Ama bizi bu taşeron bölücü örgütle oralara benzetmeye çalışıyorlar. Bizim sosyal hakikatimiz gereği bizi parçalamak mümkün değil. Ama enerjimizi tüketiyorlar. Lider ülke olmamızı engelliyorlar. Türk-Kürt kardeşliği nasıl ki daha evvel bu bölücü teröristlerin arkasındaki güçleri; Alparslan’la, Selahaddin’le, Fatih Sultan Mehmet’le, Mustafa Kemal Atatürk ile toprağa gömdüyse bugün de bu insanların torunları bu bölücü terör yandaşları ve arkasındaki güçleri Anadolu topraklarına gömecektir.”

 

“Biz, Kıblede Bir Milletiz”

 

 Türk-Kürt kardeşliği hem kan hem de yüce bir medeniyet kardeşliğidir diyen Topçu, ’’Teminatımız cephelerde din, bayrak, vatan savunmasında binlerce yıldır şahadete kavuşan dedelerimiz bu gün de kardeşlerimizdir. Kürt’ün, Türk’ün, Türkiye’nin düşmanı, Siyonizm’in, yedi düvelin ve yerli işbirlikçilerinin olduğu bölücü terör örgütüdür. Dünyaya, yedi düvele ve şer güçlere haykırıyoruz. Biz, ‘Tarih Yapmaya’ seçilmiş yumurta ikizi kardeşleriz. ‘Edirne ne kadar Türk ise, Hakkâri o kadar Türk; Hakkâri ne kadar Kürt ise Edirne o kadar Kürt’ diyen bir milletiz. Milyonlarca gelin ve damadı olan bin yıldır Anadolu kazanında ‘Allah Allah nidasıyla’ birlikte pişmişiz. Anadolu kiliminin olmazsa olmaz desenleriyiz. Biz, kıblede bir milletiz. Biz, 79 milyon ‘İnnemal müminine ihvetun’ emrine uyan iman eden Kürt, Türkmen, Çerkez, Laz, Alevi, Sünni vs. hep birlikte Ay yıldızlı Al Bayrak altında başı dik, karnı tok, tam bağımsız güçlü bir Türkiye’de bir ve beraber yaşama kararında olan asil milletiz. Heveslerinizi yüz yıl evvel Çanakkale’ye gömdüğümüz gibi bugün de Anadolu’ya gömeceğiz. Terör örgütünün son günlerde gerçekleştirdiği saldırılar neticesinde şehit olan güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Devlet; düşman ‘alkışlasın’ diye güvenlikten vazgeçmez. Birileri ‘kınayacak’ diye de bireysel hak ve özgürlüklerden vazgeçemez. Faiz lobisinin ‘pastasından’ eksiliyor diye de vatandaşın refahını artırmaktan vaz geçmez. Kazanan, Türkiye ve Kürt-Türkmen kardeşliği olacak. Kaybeden, Irkçı, bölücü terör örgütü ve arkasındaki yedi düvel olacaktır…

 

ARDAHAN YEREL MEDYA TIKLAYINIZ...

Mehmet Aydemir/DKM/Ardahan

ETİKETLER : TOPÇU: TÜRK-KÜRT KARDEŞLİĞİ YÜCE BİR MEDENİYET KARDEŞLİĞİDİR
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA