E-TİCARETTE 81 İL'E UZANAN HEMŞERİMİZ ÜMİT YILDIZ OLDU...

E-TİCARET’TE TÜRKİYE'NİN 81 İL'İNİ KAPSAYAN İLK HEMŞERİMİZ “YILDIZDAN İSTE” E-TİCARET MAĞAZASIYLA ÜMİT YILDIZ OLDU
Bu haber 2015-08-07 11:54:03 eklenmiş ve 892 kez görüntülenmiştir.

E-TİCARET’TE TÜRKİYE'NİN 81 İL'İNİ  KAPSAYAN İLK HEMŞERİMİZ “YILDIZDAN İSTE” E-TİCARET MAĞAZASIYLA ÜMİT YILDIZ  OLDU

 

Ticari anlamda kökleri Osmanlıdan bu yana devam eden Yıldız Ailesinin yeni Kuşağından Ümit Yıldız  Ticaret alanında bilinen ezberleri yerle bir etdi. Günümüzün olmazsa olmazlarından  E- TİCARET alanında Türkiye’nin ilk 5 mağasası arasına giren “YILDIZDAN İSTE” adlı alışveriş sitesiyle bir anda tüm Türkiye’yi kapsadı.

 

Yıldız genç ve girişimciliği ile de bölgemizde de bir ilki başararak e-ticaret alanında yeniş bir çığır açtı. Üniversite öğrencisi olan Yıldız, ülke ve bölge gençliğimizin örnek alacağı büyük bir projeye imza atarak  büyük bir takdir topladı. 

 

 

 

FİRMANIN TÜM DETAYLARIN ve

BÖLGEMİZİN TÜM FİRMALARINI

GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

Türkiye’de birçok tanıtım firmasından da boy gösteren  Yıldız, Doğu Medya’ya işleriyle ilgili önemli açıklamalrda bulundu.

 

Yıldız,  “E-Ticaret Türkiye’de her geçen gün daha da büyüyen bir sektör. O yüzden her zaman ciromuzu müşteri sayımızı arttırmayı hedefliyoruz . Büyüme oranımız klasik mağazamızın büyüme oranından 2-3 kat daha fazla . İlerleyen zamanlarda ciro olarakta klasik pazarı geçeceğimizi düşünüyorum. Şu an için sitemize gösterilen ilgiden çok memnunuz.”Ayda 2200-2550 arasında Kargo çıkartıp müşterilerimize ulaştırıyoruz.

Bununla birlikte site yetkilileri şu an da Türkiye de ki en büyük beş online mağazası aralarında oldukları konusunda iddialarını dile getirerek, hedeflerini; “Bu liderliği uzun yıllar boyunca sürdürüp müşteri sadakatini daha da arttırmak, önümüzdeki zaman diliminde dünyaya açılmak  istiyoruz.” sözleriyle belirtiyorlar.

 

Yıldız,  www.yildizdaniste.com ’un hedefleriyle ilgili şu sözleri dile getirmekte; “Hedefimiz sadece maddi anlamda büyüme sağlamak değil,  istihdam sağladığımız kişi sayısını arttırarak ülke ekonomisine katkı sağlamayı da hedefliyoruz. Buna bağlı olarak bünyemizde her yıl 2-3 kişilik stajyer kadrosu bulundurup genç arkadaşlarımızı e-ticaret sektörüne sokmayı planlıyoruz.”

 

E-Ticaret sayesinde Türkiye’nin 81 ilinde yeni müşteriler kazanma fırsatı bulan,  yeni bir müşteri kitlesi edindikçe yeni pazarlar, yeni ürünler keşfeden www.yildizdaniste.com yetkilileri, işlerini internete taşımanın faydalarını şu sözlerle ifade etmekte;

“Farklı Ülkelerden ürün talepleri aldık  ve bu taleplere cevap vermek adına ihracat yapmaya başladık”

 

Son olarak Ümit Bey, E-Ticaret’e yeni başlayacak olan girişimcilere tavsiyelerini şu şekilde belirtmekte;

“Her  zaman ,herkesin bildiği işi yapması gerektiğine inanmışımdır. İş konusundaki başarının ilk adımı ancak böyle atılabilir diye bir felsefem var. Biz bir pazarlama firmasıyız. İşimiz iyi pazarlama yapmak  müşteri memnuniyeti sağlamak. E-Ticaret bir takım oyunudur. Ancak doğru iş ortaklarıyla başarıya ulaşabilirsiniz.Çünkü bu oyunda herkes birbirini tamamlayacı durumda zincirin kopmaması gerekir.

 

Yıdız, dünyaya açılımı da değerlendirdi…

 

 

İnanıyoruz ki sadece Türkiye de değil dünya genelinde ticari alanda oynayabilecek büyük bir insan potansiyelimiz var. Ama bu potansiyelin ortaya çıkmaması için ülkemiz terör-kaos vb. argümanlarla yüzyıldır abluka altında. Bir başka deyişle genç-girişimci arkadaşlar Ticeretde büyük oynamak istiyorlarsa  aynı zamanda STK ve Siyaseti, yaşadıkları ülkenin tarihi-sosyolojik, kültürel…  yapısını, yaşadıkları ülkeyi ve dünyayı da bilmeleri, tanımaları gerekmektedir. Bir ülkede siyasi istikrar yoksa, ülke üzerinde oyun oynanıyorsa, ülke üzerinde binbir oyun dönüyorsa gelecek’te olmayacaktır.  Sözün özü yatırımcılar ülke ve ülkemiz gerçeklerine vakıf olmalı, yatırımlarını ona göre göre yapmalı. Başkaları tarafından güdülmemelidirler. Büyük olmanın 1. Yolu önce kendi ülkelerinde özne olmaları, kendi ülkelerinin kaderini kendileri belirleyebilmelidirler. Bu anlamda Türkiye halkları ve milli sermayesi yüzyıldır darbe üstüne darbe alıyor, bu darbeyi engellediğimiz gün Türkiye gençliğinin küresel bazda oynaması mümkün  dediler…

ETİKETLER : E-TİCARETTE 81 İL'E UZANAN HEMŞERİMİZ ÜMİT YILDIZ...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA