BEYKOZ’DA ‘BEYCOAST OTO YIKAMA & RENT A CAR’ MİNİ BİR TÖRENLE AÇILDI…

Ardahanlı Ulaş Kadiroğlu ile Erzurumlu Ahmet Bingöl Beykoz Çayırının yanı başında Avşar Bisiklet, Kebapçı Dayı gibi birçok hemşerimizin esnaf olduğu bölgede ‘BEYCOAST OTO YIKAMA & RENT A CAR’ ı açtılar.
Bu haber 2015-08-02 03:13:38 eklenmiş ve 976 kez görüntülenmiştir.

 BEYKOZ’DA  ‘BEYCOAST OTO YIKAMA & RENT A CAR’ MİNİ BİR TÖRENLE AÇILDI…

 

Temmuz  Ay’ında Beykoz merkezde Ardahanlı esnaf  hemşerilerimiz  “ Beykoz Merkezde Esnaflarımız Çoğalıyor”  diye haber yapmıştık. Beykoz mahallelerinde tek tük olan esnaf sayımız  merkezi yerlerde giderek artmaya başladı…

 

Bu haberimizden kısa bir süre sonra Turizm, hizmet, otomotiv sektöründe yıllardır çalışan genç hemşerilerimzden de bir atak geldi. Ardahanlı Ulaş Kadiroğlu ile Erzurumlu  Ahmet Bingöl Beykoz Çayırının yanı başında Avşar Bisiklet, Kebapçı Dayı gibi birçok hemşerimizin esnaf olduğu bölgede ‘BEYCOAST OTO YIKAMA & RENT A CAR’ ı açtılar. Yaptıkları yatırımın verdiği mutlulula mini bir açılış yaptılar. Açılışlarına sınırlı sayıda insan davet ettiler…

 

Mekanın sahiplerinden Ulaş Kadiroğlu 1984 Ardahan Doğumlu. Yıllardır, turizm, restaurant ve hizmet sektöründen tanıdığımız, Anadolu Kavağında Altın Balık, Rıvada ‘Köy Balıkçısı’ , Çengelköy’de Saltanat Mangal gibi CHP Meclis Üyesi Deniz Yıldız’la birlikte bir çok mekanda  hizmet veren Barış Demir’in kardeşi ve abisi gibi  oda 2008’den beri turizm, hizmet ve otomotiv  sektöründe hizmet vererek yetişen, kendisini her alanda iyi yetiştiren bir gencmiz.

 

Ortağı  Ahmet Bingöl ise 1987 Erzurum doğumlu. Hem Beykoz’un hemde bölgemizin önemli ailelerinden Bingöl ailesinden. Ahmet Bingöl küçük yaşlardan beri otomotiv sektöründe çalışmış, kendisini bu alanda profesyonel yetiştirmiş bir usta.

 

Açtıkları yeni mekanla heyecanları, mutlulukları gözlerinden okunan Kadiroğlu ve Bingöl birer araba doktoru. Bu mutlu günlerinde bölgemizin en büyük işadamlarından Yakup Sütten bölgemizin bir çok STK’sına kadar  açılışlarına çelenkler gönderildi.

 

Yakup Süt, Cemal Yılan, şu anda haksız bir şekilde, nedenini anlayamadığımız bir şekilde cezaevinde tutulan İsa Tağ, Beykoz’dan Ardahan, Kars dernekleri, bir çok firma ve kurum çelenk ve kutlama mesajlarıyla gençleri kutladılar.

 

Hemşerilerimizin olduğu heryerde muhakak olan, olmaya çalışan bölgemizin birçok derneğinde Y.K. Üyeliğinin yanı sıra birçok derneğimizin ve firmamızın danışmanlığını yapan, Doğu Medya İmtiyaz Sahibi, Ardahan Kültür ve Dayanışma Derneği (ARDADER) başkanı Yusuf  Sit hem dernek başkanı sıfatıyla hemde gazeteci sıfatıyla açılışa katıldı.

 

Sit’le  birlikte Beykoz’da Erzurumlular deyince herkesin tanıdığı beykozluların yanısıra; hemşeri camiamızın da en çok sevdiği ve saydığı insanlardan biri olan Beykoz  Hınıs-Tekman Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı  Şahbettin Bingöl ve Bşk. Yrd. Fahrettin bingöl’le , eski CHP Meclis üyesi Erdoğan Bingöl açılaşı katılanlar arasındaydı.

 

Öğle saatlerinde başlayan açılış akşam saatlerine kadar sürerken açılış kurdelesini, eski ANAP Beykoz  İlçe Başkanı’nın kardeşi Yosun Restaurantın sahibi aynı zamnda hemşerilerimizin sevip saydığı Karadenizli iş adamımız  Mete Yılmaz, ARDADER Başkanı Yusuf Sit, Hınıs-Tekman Derneği Başkanı Şahbettin Bingöl, İş Adamlarımızdan Barış Demir; mekanın genç sahipleri ile birlikte kestiler.

 

Açılışın ardından herkese baklava, değişik tatlılar ikram edildi. ‘BEYCOAST OTO YIKAMA & RENT A CAR’la Beykoz güzel bir hizmet mekanına daha kavuşurken, en az 5-10 insanın istihdam edildiği güzel bir mekan daha ortaya çıktı.

 

BEYCOAST OTO YIKAMA & RENT A CAR  adres görseller ve tüm detaylar için

TIKLAYINIZ

Doğu Medya / İş-STK-Siyaset

info@dogukultur.com

 

 

 

 

 

ETİKETLER : BEYKOZ’DA ‘BEYCOAST OTO YIKAMA & RENT A CAR’ MİNİ BİR TÖRENLE AÇILDI…
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA