AYKUT BASIM'DAN, AYTEKİN KAYA'DAN TEŞKKÜR MESAJI

Geçen Hafta Pazartesi günü 20.07.2015 Aralarında Zarfsan-Selsan gibi büyük firmalarında bünyesinde yer aldığı Aykut Basım Firmasının Firuzköyde bulunan Merkez binasında yangın çıkmış, çıkan yangın sonucu 700 ton kağıt yanmıştı.
Bu haber 2015-07-26 21:36:11 eklenmiş ve 728 kez görüntülenmiştir.

AYKUT BASIM'DAN, AYTEKİN KAYA'DAN TEŞKKÜR MESAJI

 

Geçen Hafta Pazartesi günü 20.07.2015 Aralarında Zarfsan-Selsan gibi  büyük firmalarında bünyesinde  yer  aldığı  Aykut Basım Firmasının Firuzköyde bulunan Merkez binasında  yangın çıkmış, çıkan yangın sonucu 700 ton kağıt yanmıştı.

 

Aykut Basım ülkemizin matbaa ve basım üzerine onlarca ülkeye ihracat yapan  sayılı bir firması olduğu gibi, sahibi hemşerimiz iş adamı Aytekin  Kaya ise toplumsal duyarlılığı, STK ve Sivil Topluma olan duyarlılığı  ile tüm hemşeri camiamızın sevip saydığı bir isim.

 

Ardahan dernekler federasyonun kurulmasında, yürümesinde bu firmamız önemli katkılarda bulunduğu gibi Üst Düzey yöneticisi olan Fedai Öztürk 2 dönem ARDAFED YK ve genel sekreterliğini yapmıştı.

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği Yönetimi adına, Doğu Medya Ailesi Adına kendi,lerine çok geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, Allah beterinden korusun diyoruz.

 

Bu vahim olayı atlatan Aykut Basım Yayın Sahibi Aytekin Kaya  bu süreçte duyarlılığını ortaya koyan herkese teşekkür ederek bir teşekkür mesajı yayınladı...

 

 

KAYA'NIN TEŞEKKÜR MESAJI...

 

20.07.2015 tarihinde Aykut Basım fabrikamızda kağıt depomuzda yangın çıktı. Can kaybı olmadan fabrika binamız ve makine parkımıza sıçramadan söndürüldü. 700 ton kağıdımız zarar gördü. Bugünümüzde her zaman yanımızda olan müşterilerimize,dostlarımıza, akrabalarımıza,çalışanlarımıza teşekkürlerimi bildiririm. Çok şükür bu yükün altından kalkabilecek güçteyiz. Allah'ımıza şükreder uzaktan da bizleri arayarak teselli eden herkese de şükranlarımı sunarım. Saygılarımla...

 

 

FİRMANIN TÜM DETYAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

 

FİRMANIN TÜM DETYAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ETİKETLER : Aykut Basım Firmasının Firuzköy...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA