DAİŞ TİYATROSU İLE TÜRKİYE İÇ SAVAŞTA...

Türkiye'de son bir yıldır derin devlet artıkları, kara para ve kaçakçılık üzerinden Ak Parti üst yapısını iyice ele geçirdiler. Bir başka deyişle Türkiye devleti ve iktidarı yeniden 1990'ların derin devletinin, jiteminin eline geçti.
Bu haber 2015-07-25 12:06:11 eklenmiş ve 693 kez görüntülenmiştir.

DAİŞ TİYATROSU İLE TÜRKİYE İÇ SAVAŞTA...

 

Türkiye'de son bir yıldır derin devlet artıkları, kara para ve kaçakçılık üzerinden Ak Parti üst yapısını ele geçirdi. Bir başka deyişle Türkiye devleti ve iktidarı yeniden 1990'ların derin devletinin, jiteminin eline geçti. Ülkeyi uçurumun eşiğine getirdiler. İlk iş olarak İsrail'le iş birliği yaparak  Kobane ve Pirsus ta iki katliama imza attılar. Daişe operasyon yapılacak algısıyla Türkiye Muhalefet dinamiklerine, Kürdistan'a karşı topyekün saldırıya geçtiler. Bununla da yetinilmedi, Üsler derin ABD'ye açılarak güvenli bölge adı altında daeş terörünü devletleştirmek için koalisyon yada nato güçleri ile anlaşarak İsraile yardımcı olacak bir daeş terör devletinin inşasının ön aşamalrı için gereken adımları attılar.

 

TÜRKİYENİN İÇ SAVAŞA ÇEKİLMESİ DAEŞ OPERASYONU DİYE YUTTURULDU...

 

Bütün bunlar yapılırken Türkiye-İsrail ve Koalisyon güçleri profesyonelce  algı yönetimleri ile hem dünyayı, hem de bölge halklarını KOBENE ve PİRSUS'taki katliam ve soykırım senaryoları kandırmayı ustaca sergilemeye başladılar.

 

Gelişmeler net olarak gösterdi ki Adana'da yakalanan tırlarla dolu silahlar, her tür destek DAEŞE Türkiye tarafından sağlandığı netlik kazanmaya başladı.

 

Türkiye, devletler, koalisyon güçlerinin ana amacı bölge halklarını ve kaynaklarını tümden ele geçirerek bölgeyi maddi manevi kaynakları ile ele geçirmek. Halkların soykırımı, ölümü vb. umurlarında değil.

 

Soykırım sömürü savaşın patronu dünyayı dizayn eden Katil firmalar, örgütleri nato, cia, mossad vb, bölgede uygulayıcıları ise Türkiye, İsrail ve Daeş...

Ortadoğu halkları bu fotoğrafı net olarak görüp ona göre pozisyonlarını almak zorundadırlar. Bölgemizde devlet erki tamamen bitirilip katil kapitalin senaryolarını uygulayan ana yapılanmalara dönüştüler.

 

SAVAŞ GİDEREK BÜYÜYECEK

 

Rusya vb. ülkeler Ortadoğu'da ortaya konan bu senaryoyu yemeyecekler, çünkü Ortadoğu halklarının düşüşünün  bir sonraki adımı Rusya olacaktır, Ön Asya olacaktır. Katil kapitalizm özelde Ortadoğu halklarını, genelde tüm dünya halklarını düşürmeyi, köleleştirmeyi son 10-15 yıldır gündemine alarak, adeta harakiri yaparak tüm dünya halklarına karşı saldırıya geçti.

 

Bu saldırıda ilk başlarda milli duruş sergileyen AKP'de düştü. AKP artık halkın değil, derin devletin partisi,  katil firmaların hizmetine sokuldu. AKP gider ayak Türkiye'yi tüm boyutları iç savaşa çekmek ve çökertmek için tamamen derin devlet artıkları tarafından işgal edildi. Hem içerde hem dışarda ortaya koyduğu Daeş senaryosu ile halklara saldırı moduna geçti... , Yüzyıldır bölge halklarını kıran katil kapitalizm, katil firmalar  savaşı Türkiye-İsrail ve Daeş eliyle giderek büyütecek, yakın bir gelecekte 5-10 yıl içinde artık Nükleer silahlarında kullanılacağı, büyük şehirlerin yerle bir edileceği bir olacağı savaşı büyüterek her tür argümanı kullanarak, en son teknolojileriyle dört koldan saldırıya geçtiler...

 

 

 

Türkiye devleti kendi vatandaşları olan Kürtlere destek verip daeşe operasyon yapacağına, Kobane, Suruç'ta Daeş tiyatrosu ile oynanan oyunlarda, ortaya konan katliamda daha fazla HDP'li ölmediği için hayal kırıklığına uğrayan, içerde ve dışarıda Türkiye halklarına karşı operasyona girişen  bir AKP- bir Arınç gerçeği ile karşımıza çıktı. Yüzyıldır esaret, soykırım koşullarında yaşayan halklar öncü bir Türkiye beklerken, derin devlet ve israil yedeğine giren, katil firmaların oyuncağı  bir Türkiye tüm halklar için büyük bir hayal kırıklığını da beraberinde getirdi...  

 

Burada Kürtlerin yüzyıldır verdikleri mücadelenin ne kadar önemli olduğunu, halkları yetkinleştiren tek çıkış olduğunu, bu anlamda nato vb. güçlerle artık ana hedefin Kürdistanlı güçler olduğu bundan sonra savaşın Kürdistan ve Ortadoğu'da giderek daha da derinleşeceği netleşmeye başladı...

ETİKETLER : DAİŞ TİYATROSU İLE TÜRKİYE İÇ SAVAŞTA...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA