OSMANLI OCAĞINI SİYONİST OYUNCAĞA ÇEVİRDİLER...

İddialar doğruysa kendilerine Osmanlı Ocakları diyen bir gurup Suruç'ta 30-40 genci katl eden Siyonist maşa için "Canlı bombaya rahmet yakınlarına sabır diliyorum" demiş...! İslamı ve Osmanlıyı bu sapkınlığa alet etmişler...
Bu haber 2015-07-22 22:37:00 eklenmiş ve 633 kez görüntülenmiştir.

OSMANLI OCAĞINI SİYONİST OYUNCAĞA ÇEVİRDİLER...

 

Başına İslam kelimesi geçiren,  Derin ABD-İsrail CİA -MOSSAD+ Ortadoğuda ki Devlet Erkini de ele geçirerek (Siyonizm)  yüzyıla yakınıdır dinden devlete herşeyi Siyonizmin maşasına dönüştürmüş bulunmaktadır.

 

 Özelde, Ortadoğu, Kürdistan genelde İslam dünyası  tarihte sıkça örneğini gördüğümüz siyonist-haçlı bir seferle yüzyıldır kuşatılmış bulunmaktadır. Bölge kiralık  katiller, lejyon ordularıyla doldurulmaya başlandı.  Bölgemizdeki  işbirlikçileri ile   İslam adını kirletmekle yetinmemeye başladılar. Osmanlı'yı da kendi emellerine alet etmeye başladılar.  İddialar doğruysa kendilerine Osmanlı Ocakları diyen bir gurup Suruç'ta 30-40 genci katl eden Siyonist  maşa için "Canlı bombaya rahmet yakınlarına sabır diliyorum" demiş...! İslam gibi Osmanlı kavramını da siyonist bir oyuncağa çevirerek, sapkınlıklarına alet etmiş bulunmaktadırlar. Ve Türkiye'yi yıkıma ve parçalanmaya götüren hakim düşünceyi çok güzel özetledikleri gibi, devlet erkinin hangi düşüncenin eline geçtiğini de çok güzel ifade ediyorlar...

 

Bu iddia doğruysa Türkiye hücrelerine kadar Siyonist terörizmle kuşatılmıştır demektir. Ve Türkiye'de bir gram hukuk varsa bu iddia sahiplerinin derhal teröre destekten yargı önüne çıkarılmaları en ağır cezalara çarptırılmaları gerekmektedir.

 

Geçmişi hatırlayalım, Binlerce Kürt başta olmak üzere, bu ülkenin vatandaşları teröre yardım ve yataklıktan yargılanmış, faili meçhulden zindanlara her tür zulme maruz kalmışlardı. Türkiye'de din sosu ile soslanmış  lejyonları kutsayan bir devlet zihniyeti oturtulmaya çalışılıyor. Türkiye etrafını saran bu daiş vb. terör  vahşetiyle düzgün bir mücadele konsepti geliştirmezse görünen köy kılavuz istemez, bu terörizm Türkiye'yi parça parça edecektir... Bırakın Kürtleri Türkiye vatandaşlarının % 50 si dahi bu barbar teröre tavır alamayan bir Türkiye'de kesinlikle yaşamak istemeyecektir. Bu da ülkeyi her alanda bölünmeye götürecektir...

 

Bu mantık ve mentalite ile de bu ülkenin geleceği asla olmayacaktır. Osmanlı bırakın bir çocuğu Hıristiyan bir hükümdara birileri baskı yapsa dahi adaleti götüren yegane bir yapıydı. Osmanlı adını duyan bir zalim titrerdi. Asla zulum yapamazdı. Daiş gibi vahşi kafir cellatlar çocukları katl edecek Osmanlı seyr  edecekti. Bu vahşileri 7 sülalaeleri ile dar ağacına çekerdi.

 

Türkiye'de meydana gelen olaylar,  Türkiye'deki Müslümanları farkında olmadan hem ırkçılık bataklığında boğmuş, hem de Siyonizmin ajanları tarafından kurumlar işgal edildiğini net bir şekilde ortaya koymaktadır.

 

Osmanlı masum insanları, çocukları, yaşlıları katl eden kiralık, vatansız katilleri, canileri, lejyonları kafirleri, münafıkları,  rahmet dileyecek, kutsayacak  kadar bir küfür ve sapkınlık rejimimiydi...! bu nasıl bir sapkınlık Osmanlı ve İslam kelimeleri soykırımcı katillerle yan yana getirilebiliniyor...!

 

Bu açıklamalar Türkiye'nin ne kadar derinden işgal edildiğini ortaya koyduğu gibi, geçen haftalarda Kobani'de meydana gelen (Yüzden fazla katil, onlarca intihar arabası... kimsenin ruhu duymadı hala Kürt halkına- Kobanililere bir açıklama yapılmış değil) soykırım harekatı Kürt örgütlerinin de tahmin edilmeyecek derecede Mossad-Mit vb. ajanlarla kuşatıldığını ortaya koydu. Suruç'taki katliam ise katliamı yapan teröristlere başsağlığı dileyen katil ruhlu insanların ne kadar sapkın bir şekilde İslam ve Osmanlı ve değerlerimizle oynandığını net olarak ortaya koymaya başladı. Bu tür açıklama eylem vb. yapanlara devlet yada hükümet tahkikat açmazsa bu hem Türkiye'yi çökertecektir, hem de yapılan katliamın arkasında bugün devleti yönetenlerin olduğunu ortaya koymaktadır.

 

CEMSİD SİDO/KOBANİ KANTON KOMUTANI...

 

Basından konu ile ilgili haberi aynen aşağıya alıyoruz...

 

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Osmanlı Ocakları İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Furkan Gök, Suruç katliamını gerçekleştiren canlı bombaya sahip çıktı.

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ! KURSA GİTMEDEN ANA DİLİNİZ GİBİ İNGİLİZCE KONUŞUN. NASIL MI? TIKLAYIN.

   

 

 

 

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Osmanlı Ocakları İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Furkan Gök, Suruç katliamını gerçekleştiren canlı bombaya sahip çıktı. AKP’li Gök’ün Twitter’de yazdığı “Canlı bombaya rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum...” mesajı dikkat çekti.

 

 

 

“R.T. ERDOĞAN NAMUSUMUZDUR!”

 

2009 yılında kurulan, ilerlideki açılışlarını eski Bakan Binali Yıldırım gibi isimlerin yaptığı Osmanlı Ocakları, AKP’nin örgütlenmesi olarak biliniyor. 68 bürosu bulunan Osmanlı Ocakları, kendilerini bir yandan “siyaset üstü” olarak tanıtırken bir yandan da “Kara devirdeki AK Osmanlıyız” diyorlar ve her attıkları adımda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başkanlık sistemini, çözüm sürecini ve yeni anayasayı savunuyorlar. Öyle ki internet sitelerinde de “R.T. Erdoğan namusumuzdur!” mesajları yer alıyor.

 

 

 

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ASKERLERİYİZ”

 

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı A. Kadir Canpolat, Osmanlı Ocakları’nın AKP ile ilişkisini “Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Osmanlı Ocaklarını ona borçluyuz. O olmasaydı, şimdi bizler olmazdık” sözleriyle anlatmıştı. Canpolat Isparta şubesinin açılışında yaptığı konuşmada, “Recep Tayyip Erdoğan’ın askerleriyiz” demişti.

 

 

 

ALPEREN GEÇMİŞİ VE PAPA’YA EYLEM ZANLISI 

 

 

Kadir Canpolat, 30 Kasım 2006’da Türkiye’yi ziyaret eden Papa 16. Benedictus’a eylem yapacakları iddiasıyla yakalanarak haklarında yasal işlem yapılan 6 kişiden biri olarak adını duyurdu. Hrant Dink cinayetinde adı geçen eski Trabzon Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Öztürk, verdiği ifadelerin birinde Kadir Canpolat’ı Alperen Ocakları vasıtasıyla tanıdığını söylemişti.  

 

TÜRKİYE -DÜNYA SON DAKİKA HABER ve GELİŞMELERİ İÇİN TIKLAYINIZ... 

 

 

KURDİSTAN -DÜNYA SON DAKİKA HABER ve GELİŞMELERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

SERHAT İLLERİ SON DAKİKA HABERLERİ TIKLAYINIZ...

 

KARS-ARDAHAN-IĞDIR-AĞRI-ARTVİN YEREL GAZETELER TIKLAYINIZ...

 

 

 

TURKİYE TV-RADYO CANLI YAYIN-SON DAKİKA HABERLERİ TIKLAYINIZ...

ETİKETLER : OSMANLI OCAKLARI OSMANLI ve İSLAMI DA KENDİ KONTRA-AJAN EMELLERİNE ALET ETTİLER...
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA