SARIKAMIŞ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZBİLEN SERBEST BIRAKILDI...

Sarıkamış ilçesinde 2014 Yıl'ının Ağustos (24 Ogust) Ay'ında maruz kaldığı ağır tahrikler, oyunlar nedeniyle kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez’i tabancayla yaralayan Sarıkamış’ın AK Partili eski Belediye Başkanı İlhan Özbilen, ve yeğeni Serkan Taş...
Bu haber 2015-07-22 09:27:01 eklenmiş ve 896 kez görüntülenmiştir.

SARIKAMIŞ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZBİLEN SERBEST BIRAKILDI...

 

 

Sarıkamış ilçesinde 2014 Yıl'ının Ağustos (24 Ogust) Ay'ında maruz kaldığı ağır tahrikler, oyunlar nedeniyle kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez’i tabancayla yaralayan Sarıkamış’ın AK Partili eski Belediye Başkanı İlhan Özbilen, ve yeğeni  Serkan Taş, Kars Ağır Ceza Mahkemesinde görülmekte olan davanın 4. duruşmasında çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldılar.

 

Kars Ağır Ceza Mahkemesinde görülen İlhan Özbilen, Prof. Dr. Bingür Sönmez davasının 4. duruşması Salı Günü Kars Adliye’sinde görüldü. Sönmez’in avukatları mahkemeye katılmazken, Özbilen’in Avukatları İbrahim Baştimar ve Aydın Alkan, mahkemeye katıldı.

 

Görülen davada mahkeme heyeti, Sarıkamış eski Belediye Başkanı İlhan Özbilen ile yeğeni Özcan T.’nin ‘üzerlerine atılı suç vasfının değişme olasılığı, delillerin büyük bölümünün toplanmış olması, toplanmayan delillerin etki etmeyecek olması göz önünde bulundurularak tahliyelerine karar verdi.

 

 

Prof. Dr. Bingür Sönmez’i silahla yaralamak suçundan tutuklu bulunan İlhan Özbilen ve yiyeni Özcan Taş tahliye edildi.

 

Tahliye haberi Kars-Sarıkamış ilçemizin sevilen belediye eski başkanı İlhan Özbilen ve yiyeni Serkan Taşı'ın özgürlüğüne kavuşması, Özbilen'in ailesi ve sevenleri tarafından büyük sevinçle karşılandı. 

 

Tahliye kararıyla birlikte, Özbilen ve yeğeni  Taş için ayrıca her hafta Pazartesi ve Cuma günleri en yakın kolluk kuvvetine giderek imza atmak kaydıyla adli kontrol altında bulundurulmaları ve yurt dışına çıkma yasağı konulduğu da gelen bilgiler arasında yer aldı.

 

SERHAT İLLERİ SON DAKİKA HABERLERİ TIKLAYINIZ...

 

 

KARS-ARDAHAN-IĞDIR-AĞRI-ARTVİN YEREL GAZETELER TIKLAYINIZ...

 

 

ETİKETLER : SARIKAMIŞ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZBİLEN SERBEST BIRAKILDI...
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA