VE ONLAR YERYÜZÜ SOFRASINDA BULUŞTULAR...

Ramazan Ayı boyunca binler yeryüzü sofrasında buluştular. Bu buluşmalardan güzel bir örnekte Beykoz'da yaşandı. Halklar yeryüzü sofrasında buluştular.
Bu haber 2015-07-14 11:07:26 eklenmiş ve 679 kez görüntülenmiştir.

VE ONLAR YERYÜZÜ SOFRASINDA BULUŞTULAR...

 

İnsanlık her sıkıştığında, her nefes alamadığında, barbarlık, soykırım, sömürü, kölelik dünyayı her sardığında en ağır bedelleri hep onlar ödediler. Yüzyıllardır Dünyayı babalarının çiftliğine çevirmek isteyen tüm katil sürülerini, onların arkasındaki katil aile ve firmaları  hep onlar durdurdular.

 

Dünya-İnsanlık fikren ve zikren ne yapacağını şaşırdığında, karanlığa gömülüp kaybolduğunda, karanlık her tarafı sardığında,  insanlığın yolunu bulmasının ışığı hep onlardan, onların yaşadığı coğrafyadan  çıktı. İnsanlık tarihi boyunca Doğudan-Batıdan, Kuzeyden-Güneyden gelen tüm barbar saldırıları hep onlar durdurdular, onlar medenileştirdiler. İşte  bunlar Anadolu-Mezopotamya halklarıdırlar.

 

İsa'dan önce, İsa'dan sonra'da Büyük İskender'den Büyük Roma'ya, oradan günümüzün katil-aile firmalarına... dünyayı yönetmek-yemek-yok etmek, düşürmek, bir başka deyişle insanlığa geçmişte de günümüzde de kıyameti dayatan   tüm barbar güçlerin 1. hedefi hep bu coğrafyaydı.  Tüm saldırılar tarih boyunca her zaman İnsanlığın, kalbi ve beynine Anadolu ve Mezopotamya=Ortadoğu'ya yapıldı, yapılmaktadır.

 

Bu coğrafya'yı bir atom'a benzettiğimizde Kürtler bu atomun çekirdeğidirler. Son 1-2 yüzyıldır yüzyıllardır insanlığa soykırım, sömürü, kölelik, dünyaya ise kıyameti dayatan  güçler, dünyayı dizayn eden katil-aile ve firmalar devlet kılıflarının arkasına gizlenerek  tüm güçleri ile bu çekirdeğe saldırıya geçtiler. Dünyayı patlatmayı, insanlığa kıyameti dayatmaya çalıştılar...

 

Kafkaslardan Doğu Avrupa'ya yarım milyarı aşan  dünyanın kalbi ve beyni  olan bu nüfus Mezopotamya'dan çekirdeğin yaydığı ışığı aldı. Halklar dayatılan suni-sahte sınırları ayakları ile ezdi. Yüzyıllardır dayatılan ırkçılığı, insanlığa dayatılan soykırım-kölelik ve barbarlığa karşı; insanlığa yaşamı ve özgürlüğü hediye ettiler...

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/d5a00c5678.jpg

Beykoz HDP ilçe teşkilatının verdiği iftarda, ve Halkların Demokrasi Partisinin verdiği tüm yeryüzü iftarlarında  Beykoz HDP İlçe Eş Başkanı Laz Şakir Demir, Hayatını halkların özgürlüğüne adayan Burhan Ateş... ve ilçe yönetiminden bir çok arkadaşımız  "Heval Önder Apo'nun Şahsında Dünya'ya yaydığımız bu ışığı görüyormusun, yazacakmısın" dediğinde biz bu ışığı gördük merak  etmeyin  dedik ve  Doğu Medya olarak bu yazıyı hazırladık.

 

 Evet Ramazan Ayı boyunca binler yeryüzü sofrasında buluştular. Bu buluşmalardan güzel bir örnekte Beykoz'da yaşandı. Halklar yeryüzü sofrasında buluştular. Irkçılık zehiri ile, ötekileştirilme ile  düşürülmeye çalışılan halklar bir atomun protonları gibi çekirdeğin etrafında bütünleştiler.

 

Lazı, Kürdü, Arabı, Farsı,  Çerkezi, Azerisi, Türkü, Ermenisi, Rumu... Ramazan Ay'ı boyunca halklar yeryüzü sofrasında buluştular, yeryüzü sofrasında bütünleştiler. Çekirdekten yayılan ışık, Kafkaslardan Doğu Avrupa'ya, Çin'in Sınırlarından Afrika'nın derinliklerine insanlığa dayatılan soykırım senaryolarını boşa çıkardı. Bu ışık giderek dünyanın tüm kıtalarını sarmaya, katil firmaları çembere almaya, insanlığa göstermeye başladı... İnsanlık şu gerçeği net olarak görmeye başladı: Çekirdek patlarsa dünya patlar... Kıyamet kopar... Bundan dolayı insanlık çekirdeğin etrafında bir atomun protonları gibi dizilmeye başladılar, insanlığın var olduğu merkeze Mezopotamya'ya yöneldiler...

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/e8ff06eef0.jpg

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/acdb3316e8.jpg

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/0e6a46ab36.jpg

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/40039d6396.jpg

Ardahan Dernek Başkanı, Birçok bölge derneğinin Y.K. Üyesi ve Danışmanı Doğu Medya İmtiyaz Sahibi Yusuf Sit Panik Dernek Başkanı Mehmet Yıldız'la Yeryüzü Sofrasında...

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/33d5a7aa4a.jpg

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/87b07d122f.jpg

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/40a849c755.jpg

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/a6ff3c3734.jpg

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/31dd2d337b.jpg

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/804033895a.jpg

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/ffbe2aae1f.jpg

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/d1617495f3.jpg

 

TÜRKİYE -DÜNYA SON DAKİKA HABER ve GELİŞMELERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

KURDİSTAN -DÜNYA SON DAKİKA HABER ve GELİŞMELERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

SERHAT İLLERİ SON DAKİKA HABERLERİ TIKLAYINIZ...

 Doğu Medya/Özel Haber

 

KARS-ARDAHAN-IĞDIR-AĞRI-ARTVİN YEREL GAZETELER TIKLAYINIZ...

 

ETİKETLER : VE ONLAR YERYÜZÜ SOFRASINDA BULUŞTULAR... Ramazan Ay'ı Oruç İftar Yemekleri...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA