BÜYÜK FİRMALARIN RAMAZAN'DA İLK TERCİHLERİ TURİNN CATERİNG OLDU...

Turinn Catering Ramazan Ayında büyük firmaların, büyük iftar organizasyonlarının ilk tercihi olurken, deyim yerindeyse 72 milleten insanlar firmalara yemek hizmeti verdi.
Bu haber 2015-07-01 10:43:27 eklenmiş ve 760 kez görüntülenmiştir.

BÜYÜK FİRMALARIN RAMAZAN'DA İLK TERCİHLERİ  TURİNN CATERİNG OLDU...

 

Turinn Catering Ramazan Ayında büyük firmaların, büyük iftar organizasyonlarının ilk tercihi olurken, deyim yerindeyse 72 milleten insanlar firmalara  yemek hizmeti verdi.

 

Günlük 20-30 bin kişiye yemek verme kapasitesine sahip olan Turinn Catering firması Ramazan Ay'ı boyunca 5-10 bin kişilik yemek organizasyonlarının, iftar çadırlarının, sokak-cadde iftarlarının  baş aktörü oldu. Turinn Catering Büyük firmaların ilk tercihleri arasında yer alarak İstanbul'un değişik mekanlarında, değişik semtlerinde  5-10 bin kişilik iftar sofralarının baş organizatörü oldu.

 

Helal  gıda sertifikalı, doğal ürünleri kullanan, doğal beslenmeye önem veren, fiyat, kalite, hijyen koşulları bakımından hiçbir firmanın kendisiyle boy ölçüşemediği Turinn Firması sadece büyük iftar sofralarını değil, bir çok STK'nın, firmanının iftarlarının yanı sıra Ramazan Ay'ı boyunca Somali, Suriyeli..., ülkemizden gelir durumu düşük birçok guruba hayır yemekleri de verdi.

 

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Çamlı, bölge iş dünyamız açısından sivil toplum alanına, halka, ülkenin sorunlarına karşı en duyarlı insanlarımızdan biri. İslam Aleminde yaşanan sorunlar nedeniyle Türkiye'de bulunan Müslüman halkların sorunlarına karşı da duyarsız kalmayan firma Ramazan Ay'ı boyunca bu ülkelerden Türkiye'ye sığınan, ülkemizde bulunan birçok guruba ve millete de hayır amacıyla iftar yemekleri verdi. Değişik ülkelerden ülkemizde bulunan Müslümanları da İstanbul'un her yanına dağılmış bulunan Şubelerinde ağırladı...

 

Yemek ve gıda sektöründe  Türkiye'nin devleri arasında yer almaya başlayan Turin Catering , hastahane,  okul, alış-veriş merkezleri, fabrika-firma....  birçok özel ve tüzel kişiliğe sahip firmalara, günlük binlerce insana yemek hizmeti veren bu konuda profesyonel olan bir firma...

Firmanın tüm detayları için tıklayınız...

 

ETİKETLER : BÜYÜK FİRMALARIN RAMAZAN'DA İLK TERCİHLERİ TURİNN CATERİNG OLDU...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA