PANİK DERNEĞİ, DERNEKLERİNE ARAÇ ALIYOR...

Beykoz Ardahan derneklerinin önemli bir ivme kazanması ve toparlanmasında önemli bir çıkış yapan, kısa zamanda yaptığı başarılı icraatlarıyla halkın gönlünde taht kuran Merkezi Beykoz'da bulunan Ardahan-Hoçvan Panik (TUNÇOLUK kÖYÜ) Derneği, derneğe minibüs alma kararı aldı.
Bu haber 2015-07-07 12:10:17 eklenmiş ve 848 kez görüntülenmiştir.

PANİK DERNEĞİ, DERNEKLERİNE ARAÇ ALIYOR...

 

 Beykoz Ardahan derneklerinin önemli bir ivme kazanması ve toparlanmasında önemli bir çıkış yapan, kısa zamanda yaptığı başarılı icraatlarıyla halkın gönlünde taht kuran Merkezi Beykoz'da bulunan Ardahan-Hoçvan Panik  (TUNÇOLUK kÖYÜ) Derneği,  derneğe  minibüs  alma kararı aldı.

 

Ardahan_Hoçvan Dernekler Federasyonu üyesi olan Panik Kültür ve Dayanışma Derneği  Mesaj sistemi, Taziye Çadırı, Beykoz Merkezde açık tutulan dernek merkezleri, lokallerinin yanı sıra, gerek İstanbul'da gerekse bölgede derneklerin, federasyonun yaptığı çalışmalara önemli katkılar sunan bir dernek. Hoçvan Federasyonunun köyler arası  yaptığı  futbol müsabakalarında 3-4 kez şampiyon olan bir gençliğe sahip.   Bu başarılı derneğimiz derneğe bir minibüs almak için kolları sıvadılar. 1 Ay gibi kısa bir sürede 20 bini aşan bir bütçe oluşturan Panik Derneği  kısa zamanda Araç Sahibi olan derneklerimiz arasındaki yerini almaya başladı.

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/7d97a2a652.jpg

Doğu Medya'ya araç alma ile ilgili açıklama yapan Başkan Mehmet Yıldız, Ardahan Hoçvan Yayla Festivaline kendi aracımızla gitmeyi düşünüyoruz inşallah aracımız festivale yetişir dediler.

 

 Beykoz'da Ardahan Derneklerinin İl, İlçe, Köy dernekleriyle birlikte toplantı yapmaları, aynı çatılar altında yer almalarının Beykoz Ardahanlılar için önemli bir gelişme olduğunu, bu gelişmelere ön ayak olan Ardahan Başkanı Yusuf Sit'i takdir ettiklerini, Ardahan' ı ilgilendiren her gelişme içinde üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını Beyan ettiler.

 

BÜYÜK BİR PROTESTO EYLEMİ YAPARAK DEŞİFRE ETMELİYİZ...

 

Beykoz Çayır Festivali ve Beykoz'da yapılan Ardahan İl Derneğinin ilgi alanında bulunan konularla ilgili Doğu Medya'ya açıklamada bulunan Yıldız, Beykoz Yerel Yönetimi, İl Dernekler Birliği  Beykoz Ardahanlılara  yıllardır sebebini anlayamadığımız bir Ambargo uygulamaktadırlar. Bu anlamda il derneğimizin hem alternatif etkinlik, hem de tüm Ardahanlıların katılımı ile büyük bir protesto etkinliği yapması  gerekir diye düşünüyorum. Bizler il bazında gücümüzü göstermezsek birileri bizleri hafife almaya, oynamaya, yok saymaya devam edecek diye düşünüyorum.  Beykoz'da ayda bir tüm Ardahan Dernekleri birlikte toplantı yapma kararı aldık. Gelişmelerin seyrine göre Ardahanlılarla kim oynarsa oynasın deşifre edeceğiz, gereken cevabı vereceğiz dediler. İl başkanımız Yusuf Sit'in  bu konudaki çalışmalarını, girişimlerini takdirle karşılıyoruz. "Yıldız Ardahanlılar olarak bir bütünüz, Ben-Sen yok, Biz varız"  dediler.

 

BEYKOZ BELEDİYESİ ŞAHİNKAYA GÜRSEL SOKAĞA NEDEN UĞRAMIYOR...

 

Beykoz Merkez Mahallesi Şahinkaya'da ikamet eden hemşerilerimiz  Beykoz yerel yönetiminin kendilerini öteki olarak gördüğünü, yıllardır her yağmur yağdığında evlerinin su altında kaldığını kaç kez belediye yönetimine şikayet ettikleri, bildirdikleri halde kendileriyle ilgilenin olmadığını söylediler.

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği Y.K. Üyesi Esnaf- Sanatkar'lardan sorumlu Başkan Yrd. Bedirhan Yıldız'ın ve abisi Şamil Yıldız'ın da evinin de bulunduğu Gürsel Sokakta  yağan her yağmurun ardından sokakta bulunan  evleri su basıyor.

 

 Sorunlarını Ardahan Dernek Başkanı Yusuf Sit'e aktaran Gürsel Sokak sakinleri bir an önce bu sokağın ve Şahinkaya'nın alt yapı çalışmasının yapılmasını, rehabilite edilmesini istediler.

 

SİT, BEYKOZ'DA SEBEBİNİ ANALAYAMADIĞIMIZ BİR AMBARGO YAŞIYORUZ...

 

Sit, dernek başkanlığına seçildiğinden beri Ardahan Derneğini soran bir yönetici görmedikleri gibi, Randevu taleplerinin bile cevaplanmadığını belirttiler.

 

Hemşerilerimizin birçok sıkıntı ve sorununu  aktardığı Beykoz Ardahanlılar Dernek Başkanı Yusuf Sit ,  Beykoz Bld. başkanlığı ve yerel yönetim  temsilcilerini  yönetim olarak  ziyaret etmek, sorun-sıkıntılarımızı aktarmak  için birkaç kez randevu talebinde bulunduklarını fakat Beykoz Yerel Yönetiminin her ne hikmetse kendilerine dönüş yapamadıklarını ifade ederek  Panik dernek başkanımız Yıldız'ın da belirttiği gibi Beykoz'da Ardahanlılar olarak  ayrımcılığa tabi tutulduğumuzu düşünüyoruz dediler...

 

 

HER YAĞMUR YAĞDIĞINDA GÖLE DÖNEN EVLERİN SU BASKININA UĞRADIĞI BEYKOZ ARDAHNALILAR DERNEĞİ LOKALİNİNDE BULUNDUĞU GÜRSEL SOKAK. Sokatan ziyade yağmurlarda suyun biriktiği göle dönüşüyor, evleri su basıyor...

 

 

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/635e15d699.JPG 

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/3e52f6bc26.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/69d35d8255.JPG

Doğu Medya/Haber Analiz...

 

 

KARS-ARDAHAN-IĞDIR-AĞRI-ARTVİN  SON DAKİKA HABERLERİ, GUNUN EN ÖNEMLİ OLAYLARI TIKLAYINIZ....

 

KARS-ARDAHAN-IĞDIR-AĞRI-ARTVİN YEREL GAZETELER TIKLAYINIZ...

 

 

TURKİYE -DUNYA SON DAKİKA HABERLERİ, GUNUN EN ÖNEMLİ OLAYLARI TIKLAYINIZ....

 

KURDİSTAN SON DAKİKA HABERLERİ, TV-RADYO CANLI YAYIN  TIKLAYINIZ...

 

TURKİYE TV-RADYO CANLI YAYIN-SON DAKİKA HABERLERİ TIKLAYINIZ...

 

ULUSAL GAZETELER-ULUSAL MEDYA...

 

 

 

 

ETİKETLER : Beykoz Ardahanlılar Derneği Hoçvan Panik Derneği Beykoz Belediyesi Gürsel Sokak...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA