BEYKOZ MERKEZDE ARDAHANLI ESNAFLAR...

Son 3-4 yıldır yavaş yavaş Beykoz merkezde de esnaflarımız ortaya çıkmaya başladı. Bazı hemşerilerimiz merkezde ev ve işyeri almaya, bazıları kiralama yoluyla iş yerlerini açtılar.
Bu haber 2015-07-06 10:24:15 eklenmiş ve 1564 kez görüntülenmiştir.

 BEYKOZ MERKEZDE ARDAHANLI ESNAFLAR...

 

Yarım yüzyılı aşan bir süreden beri Ardahanlılar Beykoz'da yaşıyor.  Beykoz'un mahallelerinde , merkezinde ikamet eden hemşerilerimiz mahallelerde birçok  esnaf çıkarırken Beykoz merkez'de son birkaç yıl öncesine kadar pek esnafımız yoktu.

 

Son 3-4 yıldır yavaş yavaş Beykoz merkezde de esnaflarımız ortaya çıkmaya başladı. Bazı hemşerilerimiz merkezde ev ve işyeri almaya, bazıları kiralama yoluyla iş yerlerini açtılar. 

 

BEYKOZ'UN EN GÜZEL MEKANLARINDAN ORTAKLAR KIRAATHANESİNDE İFTAR

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/9367154875.jpg

Bunlardan en önemli çıkışı yapanlardan biri Metin Yılmaz, ve Hakan Yılmaz kardeşlerin 3 yıldan fazladır işlettikleri Ortaklar kıraathanesi.  Merkez mahallesi Mehmet Yavuz  Caddesinde Merkez mahallesi Muhtarlığının yanında bulunan Ortaklar Kıraathanesi Beykozluların ve hemşerilerimizin en sık takıldığı Kahvelerden biri.  Kıraathanenin bulunduğu binayı da yine uzun yıllardır Gümüşsuyu  Mahallesinde ikamet eden hemşerimiz İzzet Yıldız mülk olarak satın almış. Bilebildiğimiz kadarıyla Beykoz merkezde mülk edinmede 1. lik hemşerimiz İzzet Yıldız'a ait. Yıldız bu başarısıyla takdiri hak eden bir hemşerimiz, son yıllarda birçok hemşerimiz Beykoz'u terk ederken o tam aksine merkezde yer alarak Beykoz'u ne kadar sevdiğini ortaya koydu.  Hemşerilerimizin takdirini kazandı...

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/f564830ea3.jpg

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/171cd2fd3e.jpg

Ortaklalar Kıraathanesi  mimari yapısı, konumu insanların bir araya gelmesi kaynaşmasında adeta bir buluşma noktası. Burayı işleten Yılmaz kardeşler  kahvehanenin Beykoz'lu  devamlı müşterilerini iftar yemeğinde bir araya getirdiler. Metin Yılmaz'ın iş ve esnaflık  ilişkisinin çok eskilerden beri olduğunu, Anadolu kavağından da iftara katılan esnaf arkadaşlarını görünce anlıyoruz.

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/719d157dd7.jpg

O güzel mekanda Beykoz'un güzel insanları iftar sofrasında bir aile gibi bir arada olmaları, ekmeklerini birbirleriyle paylaşmaları, dinimizin inancımızın büyüklüğünü ortaya koyduğu gibi  anlatılmaz derecede bir güzellikte ortaya çıkarıyor...

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/d1a95d7e16.jpg

GIDA VE YEMEK ÜZERİNE İLK DEFA KASAP IZGARA İLE BAYRAM USTA GİRİŞ YAPTI

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/584758f90c.jpg

2015 Yıl'ı Beykoz Merkezde ilk defa gıda-yemek üzeri iş yapan bir hemşerimizi, bir esnafımızın daha ortaya çıktığı yıl oldu. Uzun yıllar restaurant sektöründe  Sosyal alana duyarlılığı ile tanıdığımız, hemşerilerimiz başta olmak üzere yüzlerce insanı istihdam eden, Köfteci İrfan'la da Kavacık'ta önemli bir mekan Beykoz'a kazandıran işadamlarımızdan İrfan Koç'un  işlettiği Kandilli Balıkçısı-Suna'nın Yerinde çalışan balık ve yemek çeşitleri üzerine uzmanlığı ile tanıdığımız Bayram Yıldız, ve Mehmet Demir Mübarek Ramazan Ay'ına girerken Beykoz Merkezde Merkez Mah. Fevzi Paşa Caddesinde Kasap Izgara adında Beykoz merkezde bir dükkan açtılar.

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/4e9aecd279.jpg

Kasap Izgara ile ilk defa  Ardahanlı  hemşerilerimiz Beykoz Merkezde yemek sektöründe boy gösterdiler. Dükkanı işleten  Bayram Usta yemek konusunda ki uzmanlığıyla kısa zamanda büyük bir müşteri kitlesi yakaladı.  Kasap Izgara  akşam iftardan sonra Ardahan İl, köy dernek başkanlarının yönetimlerinin de buluşma noktası olmaya başladı. Birine alo nerdesin dediğimizde,  başkan Kasap Izgara'dayız cevabını almaya başladık.

 

Beykoz Merkezde hemşerilerimiz  Hamza demir, Yunus Yıldız uzun yıllardır kahvehane işleten hemşerilerimiz arasında yer alırken değişik sektörlerde de bir çok hemşerimiz ortaya çıkmaya başladı. Bu hemşerilerimizin yanı sıra birçok esnafımız var. Son yıllarda giyim sektöründe iyi bir çıkış yapan bir hemşerimizde Engin Yıldız.

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/bdff4d486e.jpg

Engin Yıldız, kardeşi Ramazan Yıldız giyim üzerine iki şubeyle takdiri hak eden hemşerilerimizden. Beykoz STK ve Sivil Topluma duyarlı, yöneticiliği ile tanıdığımız   Engin Yıldız Paşabahçe ve Kavacık'ta Arda Giyim ve Modashe adlı iki şubesiyle giyim üzerine Beykozlulara hizmet veren başarılı hemşerilerimzden...

 

 

 

ETİKETLER : Kasap Izgara- Ortaklar Kıraathanesi- Ape metin- Ape Bayram- Beykoz Ardahanlı Esnaflar-İstanbul Ardahan Esnaflar...
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA