Ülkücüler Mao Kafirini Astılar!

Balıkesir Ülkü Ocakları üyesi bir grup Doğu Türkistan'la ilgili yaptıkları eylemde Mao Zedong’un maketini astı.
Bu haber 2015-07-05 18:33:20 eklenmiş ve 672 kez görüntülenmiştir.

Ülkücüler Bu Kez Mao’yu astılar!

 

Balıkesir Ülkü Ocakları üyesi bir grup Doğu Türkistan'la ilgili yaptıkları eylemde Mao Zedong’un maketini astı. Burada açıklama yapan gurup tüm izmlerin insanları ve milletleri düşürmede kullanılan katil kapital siyonizmin birer argümanı olduğunu, bu anlayışların dayandığı çıktığı temel kapı katışıksız ırkçılık olmaktadır.

 

Çin'in yaptığı  'Çin'den Afrika'nın derinliklerine tüm Müslümanları nefessiz bırakmaktır' . Doğu Türkistanlı Türkün, Oratadoğulu, Arabın, Kürdün, Afrika'daki zencinin kaderi birbirine bağlıdır. Çin halkını köleleştiren Komünist sistem- zihniyet Doğu Türkistan'da din ve inancı da ortadan  kaldırarak  Uygur Türklerini düşürülmüş kölelere çevirmeye çalışmaktadır. Katil kapital firmaların ve onların emrindeki uşakların dünyaya dayattığı tüm izimler insanlığı düşüren köleleştiren putlardır. Bütün bu putları ayaklarımızın altına alıp eziyuoruz...

 

Açıklamanın ardından milyonlarca Çinliyi soykırıma uğratan Çin halkının da düşmesinde  büyük bir rol oynayan   Mao kafirini sembolik  olarak idam ettiler.

 

Balıkesir Ülkü Ocakları üyeleri bugün öğle saatlerinde Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda Çin'in Doğu Türkistan'daki politikalarını protesto eylemi gerçekleştirdi. Tekbir getirerek meydana yürüyen grup, burada üzerinde Mao Zedong'un resminin ve Çin Halk Cumhuriyeti bayrağının bulunduğu bir maketi temsili olarak idam etti.

 

 

"Kahrolsun Kızıl Çin, "Türkistan’a özgürlük", "Kanımız aksa da zafer İslamın" gibi sloganlar atan ülkücü grup adına konuşan Balıkesir Ülkü Ocakları Derneği Başkanı Kürşat Can Ateş, "Kızıl komünist Çin’in insanlık dışı muamelelerine maruz kalan soydaşlarımız acı çekerken, hür dünya her zamanki gibi üç maymunu oynamaktadır" dedi.

ETİKETLER : Çin-Mao-Doğu Türkistan- Uygurlar- İdam- Kızıl Çin
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA