Endonezya'da Askeri Uçak'ı Düşürdüler: 113 ölü

Bilim, teknoloji, uydular, Web yazılım... gibi alanlarda üstdüzey alt yapıya, NASA gibi kurumlara sahip olan Katil Firmalar bir endonezya uçağını daha düşürdüler. Bu uçak düşrümeleriyle katil-kapital firmalar bir devlet, firma, özel yada tüzel kim kontrolumuz dışında bilim-teknoloji, hukuk, siyaset, strateji vb. alanlarda hareket ederse böyle cezalandırır faili meçhul yaparız terörünü tüm dünyaya dayatmış bulunmaktadırlar.
Bu haber 2015-06-30 19:30:02 eklenmiş ve 963 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Endonezya'da  Askeri Uçak'ı Düşürdüler: 113 ölü

 

Bilim, teknoloji, uydular, Web yazılım... gibi alanlarda üstdüzey alt yapıya, NASA gibi kurumlara  sahip olan Katil Firmalar bir endonezya uçağını daha düşürdüler. Bu uçak düşrümeleriyle katil-kapital firmalar bir devlet, firma, özel yada tüzel kim kontrolumuz dışında bilim-teknoloji, hukuk, siyaset, strateji vb. alanlarda hareket ederse böyle cezalandırır faili meçhul yaparız terörünü tüm dünyaya dayatmış bulunmaktadırlar.

 

Endonezyanın karşı karşıya olduğu bu derin terör saldırıları çözecek bilim adamları da ancak Çin, Rusya'nın ve ABD'deki bilim adamlarının ortak işbirliğiyle çözülebilecek bir durum...

 

Artık dünyada komplo dönemleri bitti. İnsan aklına gelen her tür senaryoyu hayata geçirecek bili-teknoloji alt yapısına kavuştu. Ufak bir yapay zeka chpi ile yapamyacağınız sabaotaj kalmadı... 

 

Bundan dolayı devletleri yönetenler insanlıkla oynayan tüm firmaları derhal çaktırmadan kontrol altına almak zorunda. Aksine bir gün bir deli bir işaretle dünyayı alt üst edebilir. Ne katil firmalar nede dünyayla oynayan kalır...

 

Endonezya Hava Kuvvetleri’ne ait bir nakliye uçağının Medan’da kalkıştan 5 dakika sonra yerleşim birimleri üzerine düşmesi sonucu 113 hayatını kaybetti.

Endonezya Hava Kuvvetleri’ne ait bir nakliye uçağı Kuzey Sumatra eyaletinin başkenti Medan’da kalkıştan 5 dakika sonra yerleşim birimleri üzerine düştü. Uçakta bulunan 113 kişiden kurtulan olmadığı açıklandı.

Endonezya’da C-130 Herkül tipi askeri nakliye uçağı Medan’daki Soewondo Hava Kuvvetleri Üssü’nden hareket ettikten 5 dakika sonra yerleşim birimine düştü. Kazada şu ana kadar 50 kişinin cesedi çıkarıldı.

Endonezya televizyonu Metro TV’ye açıklama yapan Hava Kuvvetleri Komutanı Agus Supriatna, uçakta 113 kişinin bulunduğunu açıkladı.

Askeri nakliye uçağındaki 101 kişinin yolcu olduğu belirtildi.

Endonezya Arama-Kurtarma Ajansı Başkanı Henry Bambang Soelistyo da, uçağın düşme nedenini henüz bilemediklerini söyledi.

Endonezya Genelkurmay Başkanı Moeldoko’nun kazayla ilgili soruşturma açılması emri verdiği belirtildi.

 

Endonezya’da 2005 Eylül ayında Medan’daki Polonia Havalimanı’ndan kalkan Boeing 737 tipi bir yolcu uçağı kalkıştan kısa süre sonra yerleşim birimi üzerine düşmüştü. Kazada 143 kişi yaşamını yitirmişti. Ölenlerin 30’u mahalle sakinleriydi.

KÜRDİSTAN SON DAKİKA HABERLER...

ETİKETLER : Endonezya Askeri-Sivil Uçak Düştü-Yüzlerce Ölü...
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA