Beykoz Protokol Gönül Sofrasında Ağırlandı

Beykoz Belediyesi’nin kurduğu Gönül Sofraları Ramazan Ayı’nın bereketini, güzelliğini ve huzurunu toplumun tüm kesimleriyle paylaşmaya devam ediyor.
Bu haber 2015-06-29 09:30:49 eklenmiş ve 1051 kez görüntülenmiştir.

Beykoz Protokol Gönül Sofrasında Ağırlandı

 

Beykoz Belediyesi’nin kurduğu Gönül Sofraları Ramazan Ayı’nın bereketini, güzelliğini ve huzurunu toplumun tüm kesimleriyle paylaşmaya devam ediyor.  

 

Beykoz Protokolü için kurulan Gönül Sofrası’nda şehit ve gazi aileleri, spor kulüpleri yöneticileri, yöre dernekleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları, rektörler,  belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, ilçedeki aile sağlığı merkezlerinin yöneticileri, taksi durağı sorumluları olmak üzere pek çok kesimden ilçe sakini aynı sofra etrafında bir araya geldi.

 

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde misafirlerin samimiyetle ağırlandığı iftar yemeğine Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Türk-Alman Üniversitesi Rektörü Prof. Halil Akkanat, İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve ilçedeki kurumlardan pek çok temsilci katıldı. 

 

Belediye Başkan Danışmanlarından Muhammed Küçükkonuklar ve Zeki Durmuş iftardan önce  Kuran-ı Kerim okudu ve dua etti. Akşam ezanının okunmasıyla oruçlar açıldı iftar anının manevi güzelliği hep birlikte yaşandı.   

 

Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın  yemek duası sonrasında Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek gecenin önemine dair misafirlere hitap etti.  

 

Her akşam verilen sokak iftarlarının yanı sıra gönül soframızda ilçenin tüm kesimlerinden misafirlerimizi ağırlıyoruz. Herkes ve herkesimle kucaklaşmayı, aynı sofra etrafına kenetlenmeyi sadece yemeğimizi değil samimiyetimi ve güler yüzümüzü de paylaşmak istiyoruz. Ramazan Ayı vesilesiyle sosyal birlikteliğin arttığı bir ilçeye tesis etmeyi arzu ediyoruz. İslam Coğrafyası bugün maalesef acı ve ızdırap içerisinde, bir birimize her zamankinden çok ihtiyacımız var. Hayatımızda sosyal bağları ne kadar artırırsak kardeşliğimizde o kadar güçlenir. Rabbimizden ülkemizdeki barış ve huzur ikliminin tüm Müslüman  kardeşlerimizi kuşatmasını, esenlik ve selamet içinde bizleri bayrama kavuşturmasını niyaz ediyorum”  dedi.

 

Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan da tüm ilçe sakinlerine hayırlı ve huzurlu bir  Ramazan Ayı temennisinde bulundu.  

 

 

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA