Aras Edaş Iğdır’daki 170 Çalışanına İftar Yemeği Verdi

Iğdır’daki 170 çalışanın katıldığı iftar yemeğine Aras Edaş Genel Müdürü Fikret Akbaş, Iğdır Vali Yardımcısı Muhlis Arslan, Aralık Kaymakamı Hayri Zorlu, Aras Edaş Iğdır İl Koordinatörü Kubilay Atam ve Ağrı İl Koordiantörü Özgün Ersoyoğlu iştirak ettiler
Bu haber 2015-06-27 18:14:13 eklenmiş ve 832 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

 

Aras Elektirk Dağıtım Anonim Şirtketi (Aras Edaş) Iğdır’daki çalışanlarına dün bir iftar yemeği verdi. Iğdır’daki 170 çalışanın katıldığı iftar yemeğine Aras Edaş Genel Müdürü Fikret Akbaş, Iğdır Vali Yardımcısı Muhlis Arslan, Aralık Kaymakamı Hayri Zorlu, Aras Edaş Iğdır İl Koordinatörü Kubilay Atam ve Ağrı İl Koordiantörü Özgün Ersoyoğlu iştirak ettiler.  

Iğdır’daki bir lokantada verilen iftar yemeğinde konuşan Aras Edaş Genel Müdürü Fikret Akbaş, Verdikleri kamu hizmetiyle vatandaşa en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirtti. Akbaş, köylerde elektrik sayaçlarını dışarıya alacaklarını ve bunun için vatandaştan hiçbir ücret alınmayacağını söyledi. Kısa bir süre sonra çağrı merkezinin devreye gireceğini bu hususta elemanlara diksiyon, güzel türkçe konuşma ve nasıl muhatap olunacağı konularında gereken eğitimlerin veriliyor” dedi. Tellerin yer altına alınması konusunda da şehrin imar planının netleşmesi ile birlikte çalışma başlatacaklarını belirtti.

İftar yemeği ile ilk kez tüm Aras Edaş Iğdır çalışanları bir araya gelme imkanı bularak tanışım kaynaşma fırsatı buldular. 

Serhat son dakika haberleri için tıklayınız...

İftar Yemeğinden Kareler:











ETİKETLER : Aras Edaş Iğdır 170 Çalışan İftar Yemek
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA