PORTEKİZ'DE BİR ARDAHANLI...

STK ve Sivil Toplum alanında Ardahanlıları en iyi temsil eden bireylerden biri olan Ekrem Tekçe, İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği tarafından organize edilen ziyaret kapsamında bir haftalığına Portekiz’e gittiler.
Bu haber 2015-06-26 13:47:23 eklenmiş ve 738 kez görüntülenmiştir.

PORTEKİZ'DE BİR ARDAHANLI...

 

Sivil toplum örgütlerindeki duyarlılığı, birçok derneğimizin kurulmasında aldığı aktif rolünün yanı sıra, Sarıyer Ardahan Derneğinin de kurucularından olan, Aynı zamanda Sarıyer CHP Meclis Üyesi olan Ekrem Tekçe Ardahanlıları her yerde  en iyi temsil eden başarılı hemşerilerimizden biri.

 

STK ve Sivil Toplum alanında Ardahanlıları en iyi temsil eden bireylerden biri olan Ekrem Tekçe, İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği tarafından organize edilen ziyaret kapsamında bir haftalığına Portekiz’e gittiler.

 

Tekçe Portekiz dönüşünde Doğu Medya'ya yaptığı açıklamada dünyada hiç bir ülkenin Türkiye'yi tutmadığını, hiçbir şehrinde İstanbulla kıyaslanmayacağını gördüklerini ifade ettiler.

 

Tekçe, ülkemizin ve İstanbulumuzun bu eşsizliğini bir kenara koyarsak gittiğimiz Portekiz'e bir çok konuda hayran kaldıklarını ifade ettiler. Kanunlar önünde herkes eşit.  Tertemiz bir şehir. Hırsızlık ve yolsuzluk yapanın asla barındırılmayacağı bir ülke.

 

Tabiata, tarihe, doğaya saygı bakımından kıyaslanmayacak derecede duyarlı bir ülke. Tarihi dokuya asla dokunamaz, asla değiştiremezsiniz. Bir tarihi yapı, bina iki katlıysa ülke durdukça  bu bina orijinal haliyle korunuyor.  Bizim ülkemizde mide bulandıran hırsızlık yolsuzluk adam kayırma kanunlara uydurup tarihi, doğayı gasp ve tahrip yok...

 

Tarihin, doğanın, düzenin, nizam ve intizamın bir arada yaşandığı Portekiz'i gezerken her alanda yolsuzluk, hırsızlıkla talan edilen eşsiz ülkem ve eşsiz şehrimiz İstanbul  gözlerimin önünden ayrılmadı. Biz diğer milletler gibi vatanperver ve ülkemize karşı duyarlı olsak tüm dünya İstanbul'a akın ederdi. Bu ziyarette yetişmiş vatansever ülkesine ve insanına karşı duyarlılığın ne olduğunu, hırsızlık namussuzluk yolsuzlukla kuşatılan toplumların içten içe çürümesini neden İstanbulun mega bir gecekondu şehri kimliğine büründüğünü net olarak görmeye ve anlamaya başladık dediler...

Sarıyer ekibinin, Portekiz ziyaretinden renkli görüntüler için TIKLAYINIZ...!

portekiz-sevgiatalay-huseyincoskun-ekremtekce1 (2)***

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay, Sarıyer Belediye Meclis Başkan vekili Hüseyin Coşkun ve Meclis Üyesi Ekrem Tekçe, İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği tarafından organize edilen ziyaret kapsamında bir haftalığına Portekiz’e gitti. Sarıyer ekibi, Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’in istifasını da Portekiz’de öğrendi.

***

ÖZEL HABER/ SARIYER GAZETESİ / HABER MERKEZİ

Sarıyer Belediyesi’nin en başarılı ve tecrübeli isimlerinden oluşan 3 kişilik ekip, İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği kapsamında Portekiz’e gitti. Geçtiğimiz hafta başlayan ziyaret dün akşam saatlerinde ekibin İstanbul’a dönmesiyle son buldu. Portekiz’de bir çok kuruma ve belediyeye resmi ziyarette bulunan İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği yönetimi, bu gezilerde belediyecilik alanında deneyimler kazandılar. Portekiz gezisine, Sarıyer Belediyesi’ni temsilen katılan ekibin yanı sıra İstanbul’da çok sayıda belediyeden yetkili katıldı. Ziyaretler sırasında şehrin güzelliklerini gezme imkanı da bulan Sarıyer ekibi, zaman zaman hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Sarıyer Belediyesi’nin deneyimli isimlerinden oluşan ekibin Portekiz gezisinde diğer belediyelerle Sarıyer Belediyesi arasındaki dayanışma daha da arttırılmış oldu.

ZEYBEK’İN İSTİFASINI PORTEKİZ’DE ÖĞRENDİLER

Öte yandan Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’in istifa haberini Portekiz’de alan ve gelişmeleri SARİYERGAZETESİ.COM‘dan takip eden Sarıyer ekibi, yaşanan sıcak gelişmeleri yakından takip edebilmek için sık sık Portekiz-Sarıyer hattında telefon görüşmesi yaptı.

 

portekiz-sevgiatalay-huseyincoskun-ekremtekce1 (1) portekiz-sevgiatalay-huseyincoskun-ekremtekce1 (3)portekiz-sevgiatalay-huseyincoskun-ekremtekce1 (5) portekiz-sevgiatalay-huseyincoskun-ekremtekce1 (6) portekiz-sevgiatalay-huseyincoskun-ekremtekce1 (7) portekiz-sevgiatalay-huseyincoskun-ekremtekce1 (8) portekiz-sevgiatalay-huseyincoskun-ekremtekce1 (9) portekiz-sevgiatalay-huseyincoskun-ekremtekce1 (10) portekiz-sevgiatalay-huseyincoskun-ekremtekce1 (11) portekiz-sevgiatalay-huseyincoskun-ekremtekce1 (12)

 

 

ETİKETLER : PORTEKİZ'DE BİR ARDAHANLI: EKREM TEKÇE
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA