GIDA-HİZMET SEKTÖRÜMÜZÜN DEVLERİ BİRARADA

Ülke genelinde olduğu gibi İstanbul'da gıda, hizmet, inşaat, tekstil... birçok alanda hemşerilerimiz hızla büyümeye gelişmeye başladılar.
Bu haber 2015-06-19 13:42:04 eklenmiş ve 621 kez görüntülenmiştir.

GIDA-HİZMET SEKTÖRÜMÜZÜN DEVLERİ BİRARADA

 

Ülke  genelinde olduğu gibi İstanbul'da gıda, hizmet, inşaat, tekstil... birçok alanda hemşerilerimiz hızla büyümeye gelişmeye başladılar.

 

Bu gelişmenin en güzel yanlarından biri bu sektörlerde büyüyen hemşerilerimizin birbirlerini ziyaret ederek birbirlerini onure etmeleri.

 

Bazen bakıyorsunuz  Volkan Kaya Bayramoğlunda, Galata köprüsünde, her yerde.  Bazen bakıyorsun Bayramoğlu Kandillide, Dörtel dönerde, heryerde... Gıda ve hizmet sektöründe her geçen gün büyüyen hemşerilerimiz birbirlerini ziyaret etmede hizmette ve hürmette asla kusur etmiyorlar. Örnek bir tablo ortaya çıkarıyorlar...

 

 

Beykoz Kavacık bölgesinin iki önemli gıda ve hizmet sektörü devi olan Bayramoğlu Döner'den hemşerilerimiz İş Adamlarımızdan İrfan Koç ve kardeşlerinin firması Cankoç Aş bünyesinde yer alan Köfteci İrfan'ı Ziyaret ederken objektifimize yakalndılar. Bayramoğlu Dönerden Baran, Metin,  Rasim Arslan Can Koç Aş'den Köfteci İrfan'ı işleten İsmail Koç'u ziyaret ettiler. Masa giderek büyümeye, CHP eski meclis üyesi İş Adamı Kemal Yıldız, Ardahan Denek Başkanı Yusuf Sit ve birçok hemşerimiz  Köfteci İrfan'da koyu bir sohbete tutuştular... 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA