Asus ZenFone 2 fiyat bilgileri ve ZenFone 2 Özellikleri!

Peki Asus ZenFone 2 özellikleri neler? Türkiye’de 4 Gigabayt (GB) RAM’li ilk akıllı telefon olma özelliğini taşıyan ZenFone 2 hakkındaki detaylı bilgiye haberimizden erişebilirsiniz
Bu haber 2015-06-18 00:58:09 eklenmiş ve 1100 kez görüntülenmiştir.

Asus ZenFone 2 fiyat bilgileri ve ZenFone 2 Özellikleri!

 

Asus ZenFone 2 Fiyat bilgilerini haberimizden görebilirsiniz. Peki Asus ZenFone 2 özellikleri neler? Türkiye’de 4 Gigabayt (GB) RAM’li ilk akıllı telefon olma özelliğini taşıyan ZenFone 2 hakkındaki detaylı bilgiye haberimizden erişebilirsiniz. Türkiye’de bugün satışına başlanan telefonun fiyat ve özellik araştırmalarını sizler için gerçekleştirdik. İşte Asus ZenFone 2 fiyat bilgileri ve ZenFone 2 özellikleri.

   

Asus ZenFone 2 fiyatı ne kadar? Asus ZenFone 2 özellikleri neler? Telefon alacaklar için Asus Türkiye'nin 4 Gigabayt (GB) RAM'lik ilk akıllı telefonunu üretti. Dünyanın bir numaralı OEM üreticisi olan Asus, ZenFone 2 serisini satışa sundu. Türkiye'de satışına bugün başlanan ZenFone 2 fiyatı ve özelliklerini haberimizin detaylarından görebilirsiniz. İşte Asus ZenFone 2 fiyatı ve ZenFone 2 özellikleri hakkında detaylı bilgiler.

İşte Asus ZenFone 2 fiyat ve özellikleri hakkında bilgiler

İlk ZenFone modelini oldukça iyi bir fiyat/performans oranı ile satışa sunan ve bundan ötürü de yüksek bir satış adetine erişen Asus'un hedefi doğal olarak bu istikrarı sürdürebilmek.

Asus ZenFone 2 Özellikleri

- Android 5.0 işletim sistemi + ASUS ZenUI kullanıcı arayüzü

- 152.5 x 77.2 x 10.9 mm; 170 gr

- 5.5-inç büyüklüğünde Full HD (1920x1080) IPS+ LCD ekran

- Intel Atom Z3580 (4 çekirdekli @2.3GHz işlemci + PowerVR G6430 GPU) yongaseti

- Intel Atom Z3560 (4 çekirdekli @1.8GHz işlemci + PowerVR G6430 GPU) yongaseti

- 4GB /2GB RAM (kullanılan yongasetine göre)

- 16GB/32GB/64GB dahili hafıza seçenekleri + microSD (+64GB)

- 13MP arka, 5MP ön kamera (Çift LED flaş; FHD video çekim)

- 3G/4G, Wi-Fi, BT 4.0; GPS, NFC bağlantıları

- 3.000mAh bütünleşik batarya (hızlı şarj desteği > 40 dk. %60)

- Çift SIM kart desteği

Ailenin maliyet odaklı tasarlanan en küçük kardeşi ise 5-inç'lik (1280x720) ekrana, Intel Atom Z2560 yongasetine ve 2GB RAM'e sahip olacak.

Asus ZenFone 2 Fiyat bilgileri ve detaylı açıklamalar

Asus'un yeni ZenFone 2 ailesinin Türkiye lansmanı demin sona erdi. İlk ZenFone nesli ile tam anlamıyla bir fiyat/performans canavarı ortaya koyan Asus'un yeni nesli için belirlediği fiyat politikası ise beklediğimizin oldukça üzerinde.

İlk olarak 3 farklı versiyonla gelen ailenin teknik detaylarını ve fiyatlarını aktaralım ardından neden pahalı dediğimizi açıklayalım:

 

16 Haziran tarihinde Türkiye satışına başlanacak olan serinin fiyat bilgisi henüz mevcut değil ama tahminimizce 4GB'lık tepe seviye model 1,000-1,200 TL aralığında konumlandırılırsa oldukça tercih edilebilir bir noktada yer alacak.

Gördüğümüz gibi bizim tepe seviyeyi konumlandırdığımız noktaya Asus giriş seviyesini yerleştirmeyi uygun görmüş. Fiyatın bu kadar şişkin olmasında doların yüksekliğinin tabii ki etkisi var ancak asıl sebep ülkemizde vergi oranlarının yurt dışına göre inanılmaz fazla olması. Ama tüm bu olumsuz etkenlere rağmen yine de pahalı. Açıkçası geçmiş tecrübelerimiz bize gösteriyor ki, Asus kısa süre içerisinde fiyatları aşağıya çekecektir.

Bize soracak olursanız -her ne kadar performans olarak Asus'un orta ve üst seviye versiyonlarının az gerisinde kalsalar da- yine de tercihimiz LG G3 32GB (hatta daha da iyisi) Samsung Galaxy Note 3'ten yana olurdu. Paralel ithalat fiyatlarına baktığımızda da her ikisinin de 1,300 TL dolayında satıldığını görüyoruz. Keza haleflerinin gelmesiyle birlikte resmi distribütör garantili modellerde de sıklıkla kampanyalar düzenlendiğinden bu seviyede fiyatlara bulunabiliyorlar.

Tabii en nihayetinde seçim sizin...

 

Asus ZenFone 2 Fiyat bilgilerini haberimizden görebilirsiniz. Peki Asus ZenFone 2 özellikleri neler? Türkiye'de 4 Gigabayt (GB) RAM'li ilk akıllı telefon olma özelliğini taşıyan ZenFone 2 hakkındaki detaylı bilgiye haberimizden erişebilirsiniz. Türkiye'de bugün satışına başlanan telefonun fiyat ve özellik araştırmalarını sizler için gerçekleştirdik. İşte Asus ZenFone 2 fiyat bilgileri ve ZenFone 2 özellikleri.

ETİKETLER : Asus ZenFone 2 fiyat özellikler asus samsung htc lg sony tüm telefon modelleri...
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA