ARDAHAN SOSYETESİ YILDIZLARIN PRENSESİ TUĞÇE'NİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU...

Tuğçe Yıldız ve Eşi Milli Sporcu Emre Keskin'in düğününe her iki gencin yakın akrabaları, önde gelen bazı stk-siyaset temsilcileri, İstanbul ve Ardahan Sosyete sınıfı diyebileceğimiz elit bir davetli gurubu katıldı.
Bu haber 2015-06-14 12:55:33 eklenmiş ve 784 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN SOSYETESİ YILDIZLARIN PRENSESİ TUĞÇE'NİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU...

 

2014 yılının  Mayıs Ay'ında İstanbul boğazında nadide bir köşkte İş adamlarımızdan Ergin Yıldız'ın Kızı Tuğçe Yıldız, Milli Sporcu, Milli Hentbolcularımızdan Ankara'lı Emre Keskinle nişanlanmıştı.  Doğu Medya olarak bu nişanı "BOĞAZDAN BİR PRENSES VE PRENS GEÇTİ" diye haberleştirmiştik.

 

Bir eğitim gönüllüsü olan, Ardahan Eğitim Vakfının kurulmasında da önemli bir katkısı olan Yıldız Ailesindeki diğer birçok iş adamı gibi her yıl belirli sayıda öğrenciye burs veren Ergin Yıldız'ın  kızı Tuğçe'nin  düğünü İstanbul Ataşehir  "5 Yıldızlı" bir otelde yapıldı.

 

Tuğçe Yıldız ve Eşi Milli Sporcu Emre Keskin'in düğününe her iki gencin yakın akrabaları, önde gelen bazı stk-siyaset temsilcileri, İstanbul ve Ardahan Sosyete sınıfı diyebileceğimiz elit bir davetli gurubu katıldı.

 

DÜĞÜNÜN TÜM FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/a6b5a653b2.JPG

 

Herşeyi ile dörtdörtlük organize edilmiş bir düğüne şahit olurken, düğün başlamadan önce kokteyl, ardından ana salona geçildi. Davetlilerin yerlerini almalarının ardından yeni yaşamlarına adım atan genç çiftin hayatları bebeklikten evliliğe slayt şeklinde gösterildi. Slayt gösterisi duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

 

GÜRPINAR VE YILDIZ NİKAH ŞAHİDİ OLDULAR

 

Slayt gösterisinin ardından Ataşehir belediyesi nikah memurunun gelmesiyle çiftin nikahı kıyıldı. Genç çiftin nikah şahitleri Rekabet Kurulu Başkanı Raşit Gürpınar ve Tuğçe'nin amcası Restaurant ve hizmet sektörünün devlerinden Tahsin Yıldız oldular. Yasal işlemlerin yapılmasının ardından genç çiftin evlilik cüzdanları verildi. Ömür boyu mutluluklar dilendi.

 

Bu düğünde köy kültüründen kent kültürüne geçişin 2. bir örneğini yaşadık.  Birkaç yıl önce benzer bir düğüne daha tanıklık etmiştik. Geleneksel düğün törenlerinin aksine bu düğünde davul-zurna, gürültü vb. şeyler yoktu. Genç çift düğünlerine icabet eden tüm davetlileri masalarında ziyaret ettiler. Adet olduğu üzere davetliler genç çifte hediyelerini sundular. Ömür boyu mutluluklar dilediler.

 

ERGİN YILDIZ HAYATININ EN HEYCANLI GÜNÜNÜ  YAŞADI

Takı ve hediye töreninde ilk hediyeyi Milli sporcu Emre Keskin Eşi Tuğçe hanıma takdim ederken, ardından Baba Ergin yıldız ve eşi hediyelerini takdim ettiler. Ahlakı güzel kişiliği ile, her alanda örnek bir insan olan baba Ergin Yıldızı hiç bu kadar heyecanlı görmemiştik.  Biricik kızının evliliği ona hüzün, sevinç, mutluluk duygularını  bir arada yaşattı.  Damadına hediyesini takdim ederken zorlanmayan Yıldız, kızı Tuğçe'ye  düğün hediyelerini takdim ederken o kadar heycanlandı ki eşi kendisine yardımcı oldu.

 

Düğüne İş ve istihdam alanlarında bölgemize, ülke ekonomisine önemli katkıları olan Turizim, gıda, inşaat, hizmet... sektöründe ön sıralarda olan Yıldız ailesinin dostları, deyim yerindeyse İstanbul ve Ardahan Sosyetesi katıldı.

 

İş ve İstihdam alanlarında yüzlerce insanı istihdam eden, her yıl belirli sayıda öğrenciye burs veren bir çoğu kendi alanlarında, hizmet ve gıda sektörü başta olmak üzere birer dev olan  Akif  Yıldız, Cem boylu, Tahsin Yıldız, Fatih Yıldız, Murat Yıldız, Suat Yıldız, Turgay Uğurlu, Kemal Yıldız, Murat Yıldız, Ersin Yıldız, İlkin Yıldız, Tuncay Avşar, Ayvaz Yıldız, Mehmet Yıldız, Cevdet Kaya, Erhan Yıldız, Ayhan Yıldız, Reşat Bağcı, Yunus Yıldız, Yasin Yıldız, Günay Yıldız, Ergin Yıldızla ortak iş yapan Yıldız ailesinin önde gelen temsilcilerinden olan, aynı zamanda  bişrer eğitim gönüllüsü olan Fatih Yıldız, Rekabet kurulu başkanı Raşit Gürpınar, bir yıl önce Nişan törenleri yapılırken yüzüklerini takdim eden Danıştay üyesi Sıddık Yıldız, Kumkapı Çarşı Esnafı ve iş adamlarını temsilen Başkan Harun Yıldız, birçok önde gelen STK -Siyaset temsilcisi, Yıldız ve Keskin ailesinin bireyleri ,  her iki ailenin birbirinden  değerli konukları düğünde yer alanlar arasındaydı...

Düğünde doğu-batı kültürlerinin sentezini yaşadık. Çalınan  müzik eşliğinde herkesin halaya durduğu düğünde, aynı zaman Avrupai danslar birbirini izledi. Sanatçılar  çeşitli dillerde müzik parçaları ile herkesi halaya kaldırırken folklor gurupları kafkas dansları ve çeşitli oyunlarla nefes kesen gösterilere imza attılar...

Doğu Medya Ailesi ve Ardahan STK'ları adına Genç Çifte Ömürboyu Mutluluklar dilyoruz...

Doğu Medya/ İstabul İş Dünyası  info@dogukultur.com

 

ETİKETLER :
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA