İstanbul Medya Üsküdar'da Buluştu

İnsanları spora teşvik etmek ve dernek üyelerinin kaynaşması adına ‘Sağlıklı yaşam için bir adım da sen at’ etkinliğinin bu haftaki durağı Üsküdar sahili oldu. İstanbul’un en aktif dernekler arısındaki yerini alan İstanbul Medya, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde yoğun bir katılımla yürüyüşünü yaptı.
Bu haber 2015-06-12 21:35:46 eklenmiş ve 606 kez görüntülenmiştir.

İstanbul Medya Üsküdar'da Buluştu

 

İnsanları spora teşvik etmek ve dernek üyelerinin kaynaşması adına ‘Sağlıklı yaşam için bir adım da sen at’ etkinliğinin bu haftaki durağı Üsküdar sahili oldu.  İstanbul’un en aktif dernekler arısındaki yerini alan İstanbul Medya, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde yoğun bir katılımla yürüyüşünü yaptı.

 

 

 

Dernek, çalışmalarıyla dikkatleri üzereni çekiyor

 

İstanbul Gazete, Radyo, TV ve İnternet Habercileri Derneği (İstanbul Medya)’nın başlattığı ‘Sağlıklı yaşam için bir adım da sen at’ yürüyüşleri tüm hızı ile devam ediyor. İnsanları spora teşvik etmek ve üyelerin stres atıp kaynaşmalarını sağlamak için düzenlenen etkinlik haftada iki kere değişik ilçelerde düzenliyor. Son dönemde yaptığı etkinliklerle İstanbul’daki en aktif dernekler arasındaki yerini alan İstanbul Medya’nın her görüşteki üyelerinin bir araya gelerek oluşturdukları aile ortamı meyvelerini veriyor. Derneğin bu birlikteliği ise diğer derneklere örnek teşkil ediyor.

 

 

Sahilde renkli görüntüler eşliğinde yürüyüş

 

Etkinliğin bu haftaki durağı Üsküdar Sahili oldu. Üsküdar Belediyesi’nin misafirliğinde gerçekleşen etkinliğe katılım yüksek oldu.Ali Rıza Yıldız başkanlığındaki İstanbul Medyası yönetim ve üyeleri, sahildeki Üsküdar Belediyesi Nikah Sarayı önünde buluşarak Harem’e doğru yürüyüş yaptı. Güzel havanın ve manzaranın tadını çıkaran dernek üyeleri yürüyüş boyunca renkli görüntüler oluşturdu. Yürüyüşe, Üsküdar Belediyesi Basın Müdürü Cüneyt Bitikçioğlu ve Basın Şefi Ayhan Şimşek de eşlik etti.

 

 

İstanbul Medya yeni projelerle geliyor

 

Yürüyüşün ardından Kirazlıtepe’deki Üsküdar Belediyesi Boğaziçi Yaşam Merkezi’nin muhteşem manzaralı terasında yemek yenildi. Burada son etkinlik ve önümüzdeki dönemde yapılacak etkinlikler hakkında da istişareler yapıldı. Derneğin son dönemdeki etkinliklerinin son derece verimli geçtiğini söyleyen yönetim, bu etkinliklerin artarak devam etmesi yönünde mutabakata vardı. Ramazan ayı iftar programları ve sonrasındaki yurt içi ve yurt dışı gezileri ile bu yaz döneminin verimli geçmesi yönünde fikir ve öneriler dile getirildi. Üsküdar Belediyesi Basın Müdürü Cüneyt Bitikçioğlu’da derneğin güzel bir birliktelik oluşturduğunu söyleyerek, benzer çalışmalarda her zaman yer almak istediğini ifade etti. Yemeğinin ardından Derneğin Üyesi Neslihan Tanrukulu’ya doğum günü sürprizi yapıldı.

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA