2015 GENEL SEÇİMİ KAYBEDENLERİN ZAFERİ OLDU...

Ülkemiz öyle ilginç bir sistemle kuşatılmış ki kimse yarın ne olacağını bilmiyor...
Bu haber 2015-06-09 00:56:26 eklenmiş ve 779 kez görüntülenmiştir.

2015 GENEL SEÇİMİ KAYBEDENLERİN ZAFERİ OLDU...

 

2015 Genel seçimi küresel saldırı sonucu sistemi değiştiremeyen Türkiye için Kaybedenlerin Zaferi oldu. Türkiye'de ilginç bir sistem var. Bir parti 2-3 parti kadar oy alıyor. Ama hükümeti kuramıyor. Sistem ve siyasi partiler kanunu,  ülkede 30 yakın (Anayasa mahkemesi-babayasa vb) vesayet kurumu ile çerçevelemiş bir ülke.  Tek olumlu gelişme Kürt halkı bölünme değil bütünleşmeye oy vererek HDP'ye büyük bir görev verdi.  Meclise gir ülkenin sorunları Kürtlerin sorunundan ayrı değildir yükünü yükledi.

 

Bütün dünya küçülürken, ABD ve Avrupa gerilerken dünya genelinde her anlamda en iyi büyüyen ülke Türkiye olmasına rağmen mevcut sistem nedeniyle ülke kitlenip kalıyor. Ülkemiz öyle ilginç bir sistemle kuşatılmış ki kimse yarın ne olacağını bilmiyor.

 

Ak Partiyi ekarte ve dizayn etme üzerine kurulan muhalefet kısa zamanda bu tıkanıklığın aşılmasını sağlayamazsa Ak Partinin % 70- 80 larla geri dönmesini hiçbir güç artık engelleyemez. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sistem değişmelidir yönünde ifade ettiği gerçeği halk kitleleri daha iyi alalayacaklardır.

 

 

Bir müsibet bin nasihatten iyidir gerçeğinden yola çıkarak halk bu ucube parlamenter sistemle ülkenin yürünmeyeceğini, muhalefetin bu sahte zafer naralarının sahteliğini kısa zamanda görecek , Ak Partide oluşan halka tepeden bakma küçümseme anlayışını da yerle bir ederek, Ak Partide halktan daha yetkin ve etkin kadroların yer almasını sağlayarak  Türkiye'yi yeni ufuklara taşıyacaktır. 

ETİKETLER : 2015 GENEL SEÇİMİ KAYBEDENLERİN ZAFERİ OLDU...
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA