TURKİYE 2015 GENEL SEÇİMLERİ ve GENEL DURUM

Türkiye 2015 Milletvekili seçimlerine sayılı saatler kaldı. Türkiye 2015 genel Milletvekili seçimine had safhada bir gerginlik atmosferinde giriyor.
Bu haber 2015-06-06 13:05:20 eklenmiş ve 1383 kez görüntülenmiştir.

TURKİYE 2015 GENEL SEÇİMLERİ ve GENEL DURUM

 

Türkiye 2015 Milletvekili seçimlerine sayılı saatler kaldı. Türkiye 2015 genel Milletvekili seçimine had safhada bir gerginlik atmosferinde giriyor.

 

Türkiye'nin de içinde yer aldığı Ortadoğu, Ön Asya bölgesinde  Yüzyıla yakındır  küresel katil -kapital firmaların oyun ve saldırıları sonucu ortada ayakta duracak bir devlet ve millet bırakılmadı.

 

Türkiye'nin ana  hinterlandı olan Kafkaslardan Doğu Avrupa sınırlarına, buradan Çin'in sınırlarından Afrika'nın derinliklerine halklar ve milletlerin paçavraya çevrildiği, köleleştirildiği, düşürüldüğü, mafya, çeteler, diktatörler, terör ve kaosun hakim olduğu bir atmosferde bu devasa coğrafyanın kaderini etkileyecek bir seçime gidiliyor...

 

Bu seçim genel anlamda yukarda vurguladığımız  devasa alanı ilgilendirdiği gibi Türkiye'nin en azından gelecek 50 yılını da ilgilendiren bir seçim.

 

Türkiye son 10-15 yıldır,  yüzyıla yakındır Osmanlının yıkımının ardından yukarda vurguladığımız devasa alanda düzeni yeniden oturtmak, Ortadoğu, Ön Asya ve Asya'da yeniden tarihi mirasına uygun bir güç olarak  harekete geçmeye çalışması yüzyıldan fazladır süren katil-kapital firmaların Türkiye'ye ve bölgeye saldırısını daha da şiddetlendirdi. Bir başka deyişle katil-kapital firmalar ve halklar arasında 20 yüzyılda başlayan 1. Dünya Savaşı olanca hızıyla sürüyor. Ve bu savaş hergeçen gün tüm dünyayı da kuşatarak büyüyor...

 

Bu savaşta  en büyük hedeflerden biri Mezopotamya'nın kalbinden, bölgenin tarih boyunca bölgenin bel kemiği, denge unsuru, kadim halkı  Kürtlerin  soykırım dahil her oyunu oynayarak Mezopotamya'dan sökülüp atılması planıydı. Plan hala şiddetinden bir şey kaybetmeden sürmektedir.

Bölge'de tarihi misyonuyla büyük bir güç olan İran,  Molla Rejimi darbesiyle düşürüldü.  İsrail ve katil firmalar aracılığıyla onyıllardır iran-israil düşman oyunu oynanıyor. İran halkı çökertiliyor. Aynı rejim, aynı darbe Fetullah Gülen'le Türkiye'de  hayata geçirilmeye çalışıldı. Ak Partinin, devletin uyanması ile bu darbe engellendi.

 

Çözüm süreci ile Kürtlerin ve Türkiye'nin tarihi miras-misyonlarına uygun bir pozisyon alması, Mezopotamya'da Kürtlerin sökülüp atılmaması katil-kapital firmaların yeni planlar devreye koymasını da beraberinde getirdi.

 

Devlet vasfından çıkarılan, boşaltılan  tüm alanlara (Mısır, Suriye, Irak, Afganistan, Kürdistan...) başına islam kelimesi geçirilen terör çetleri, lejyon orduları, esed , sisi vb. katil soykırımcı diktatörler  dolduruldu. Bölge halkları ve devletleri soykırım, terör-kaos kıskacına alınarak bölge halkları nefes alamaz bir konuma çekildi.

 

Bölge genelinde halkların, devletlerin yaşam kanalları tıkanırken, ortada bir vaha gibi duran Türkiye hem içerden, hem de dışarıdan dört koldan kuşatıldı. Ana Muhalefet dahil Türkiye muhalefeti tepeden ele geçirildi. Tüm sınırlar, sınırların öte yakaları terör çeteleri, lejyon orduları ile kuşatıldı. Türkiye içi dahil tüm coğrafya ne ettiğini, ne istediğini bilmeyen, birbirlerine öfke duyan  sürü- halk yığınları ile doldurulmaya başlandı. Türkiye siyaseti bir-iki parti dışında yüzyıldır süren halkları köleleştirme ve soykırım oyunlarını bölgeye dayatan katil firmalarla ilgili tek kelime etmedi. Bölgedeki sorunun, bölge halklarının Amerika gibi eyaletleşerek, yada AB gibi siyasal bir birlik oluşturarak, ortak irade ortaya koyması ile üstesinden gelinebilecek bir sorun olduğunu, halkların  kurtuluşunun bu bütünlük içinde mümkün olduğunu kitlelere taşımadı.

 

Tam aksini yaparak Katil firmaların yüzyıldır halklara dayattığı soykırım planlarını gizlemek için "Diktatör Erdoğan" yalanını ve algısını hem içerde hemde dünya genelinde pazarlamaya başladılar...

Geniş halk kitlelerini kandırmayı tercih ederek, Mısır, Suriye vb. ülkelerdeki diktatörlere ve darbelere çanak tutarak katil firmaların emir eri oldular.  Türkiye ve bölge halklarının düşmesi için hep birlikte halkın Başkan olarak seçtiği Erdoğan'a saldırıya geçtiler. Dünya'da ki tüm sorunların, yüzyıldır bölgede süren soykırımın, Kürt sorunu vb. aklınıza ne geliyorsa sebebi Ak Parti gibi bir hafifliğe düşerek halklarla oynamaya başladılar. Türkiye içinde Katil-soykırımcı firmalar muhalefet üzerinden halkı kandırmayı bir yöntem olarak seçerken, Türkiye'nin etrafında ise terör çeteleri, lejyon orduları... diktatörlerle,  halklar soykırıma hazır,  kelleri alınan, kelleri vurulan, denizlerde şişme botlarla boğulan,  sınırlarda donan, Mezopotamya'da kafalarına kurşun sıkılan yağlı tosun ve hayvanlara çevrildiler...

 

Türkiye'nin etrafında devlet ve halk namına birşey kalmadığı halde, halklar büyük bir soykırım savaşı, israil gibi nükleer biyolojik hertür yokedici silahı geliştiren, sınırları olmayan,  kontrol edilemeyen, soykırımcı bir terör devleti ile bölge kuşatılmasına rağmen Türkiye muhalefeti bu gerçekleri halka asla taşımadı. Sadece belden aşağı İktidar Partisine ve yıkılması için çaktırmadan devlete saldırıya geçti...

 

Milletvekili  seçiminde son viraja girilirken ne istediğini bilmeyen soykırıma hazır hale getirilmiş halk yığınları, Çin'in sınırlarından Afrika'nın derinliğine gözünü Türkiye'ye çeviren halklar, adeta nefeslerini tutarak Türkiye'yi izliyorlar. Halklar dünyaya dayatılan katil-kapital soykırımcı güçleri ve firmaları iyi bildiği gibi, Türkiye'nin de tarihi misyonu itibarı ile son kale olduğunu iyi biliyorlar. Bu kale düşerse yüzyıllarca sürecek bir köleliğin ve soykırımın da kendilerini beklediğini iyi biliyorlar. Bölge genelinde yüzyıldır yaşanan olaylar halkların ana limanının, ana vatanlarının  Türkiye olduğunu ispatlamaktadır.

 

Yukarda değinmeye çalıştığımız can alıcı gerçekleri bilmeyen saftirik, cahil  vatandaşlarımız da filan parti gelirse kurtuluruz hayali, yada elinde pala, döner bıçağı, 7.65lik tabanca vede tüfekle yada bomba  ile öbür vatandaşı keserse, uçurursa  kurtulacağını ümit ederek harkiri yaptığını, özünde kendini ve geleceğini yok ettiğini almayacak  derecede düşürülmüştür.

 

Seçimde son viraja girilirken yukarıdaki gerçekleri bir vatandaş duyarlılığı ile kamuoyuna  sizlere  taşıdık. Kimsenin etkisinde kalmadan hür irade ile sandık başına gidin ve unutmayın katil firmalarla -halklar arsında ki savaş seçimden sonra tüm dünyayı da sararak daha da büyüyecektir. Çünkü katil firmalar dünyayı babalarının çiftliği olarak görüyor. Bölgesel hiçbir güç istemiyorlar. Düşürülmüş, köleleştirilmiş, soykırıma -tecavüze hazır hale getirilmiş... insan vasfını, özgür iradesi olmayan hayvanlaştırılmış halk yığınları istiyor. Bu seçim bir vatandaş olarak , vatandaşın safını belirlemede bir kilometre taşıdır...

 

HAMDİN EL AMADİ- ORSAM

 

 

ETİKETLER : TURKİYE 2015 GENEL SEÇİMLERİNE GİRERKEN GERGİNLİK HAD SAFHADA
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA