ULU TÜRKLER! ELLERİNDE DÖNER BIÇAKLARI, TAŞLAR...

Demirtaş'tan Erzurum fotoğrafları, Yoruma gerek bırakmadan Türkiye toplumunun nasıl öküzleştirildiğini, provaktörlerin, ihanetçilerin toplumu nasıl geri zekalı bir hale getirdiğini yoruma gerek bırakmadan açıklıyor...
Bu haber 2015-06-05 22:23:23 eklenmiş ve 661 kez görüntülenmiştir.

ULU TÜRKLER! ELLERİNDE DÖNER BIÇAKLARI, TAŞLAR...

 

Demirtaş'tan Erzurum fotoğrafları: Yoruma gerek bırakmadan Türkiye toplumunun nasıl öküzleştirildiğini, provaktörlerin, ihanetçilerin toplumu nasıl geri zekalı bir hale getirdiğini yoruma gerek bırakmadan açıklıyor...

 

Kimi ellerinde döner bıçakları, kimi elinde bıçak, kimi taşla, polisle iç içe... Karaman dadaş! Kürde karşı. Bu toplumda bu zevzek kafa olduğu müddetçe Türkiye'yi yıkılmaktan, parçalanmaktan hiç bir güç kurtaramaz. Vatandaşın bir kısmı öbür kısmını düşmanı olarak görüyorsa ülkesine ihanet ettiğini göremeyecek kadar gerizekalılışmıştır demektir... Bu gerizekalılığın ilacı yoktur. Ödülü ise Türkiye'yi parça parça yapma Suriye gibi bir terör bataklığına ve yıkıma uğratmadır.

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/0764901051.jpg

Provaktörler  Diyarbakırda da boş durmayıp bombaları patllattılar. Sınrlarımız terör çeteleri ve katil firmaların kuşatması altında. İçerden ve dışardan kuşatılmış bir ülkede vatandaş birbirini düşman görüyorsa yapılacak bir şey yok. Hepsi çel-çocuk soykırım ve ölümü hak ediyor demektir...

 

Bu koşullarda hain olmayan herkes kendini ve yakın çevresini örgütleyip provaksiyon yapan, yaptıran vatan hainlerini bulup onları etkisiz hale getirmekle mükelleftir. Bu da yetmez provaktör ve hainlerin arkasındaki ulusal ve uluslararsı firma, kişi kurum... kimse açığa çıkarmakla mükelleftir. Aksine bu oyunlara tepkisiz bana ne vb. tutuma girenler unutmasın hepsi bir kaz yada kuş gibi öldürülebilir. 7 sülalesi gömülebilir. Çok geç kalmadan Türkiye'de ki tüm vatandaşlar birbirini örgütlemeli. Sağ-sol kürt-türk, alevi suni, ermeni-azeri hafiliğine düşmeden gerçek anlamda içerdeki tüm düşmanları çözmek zorundadırlar... Bir vatandaş diğerini düşman olarak görüyorsa kendi kendisini ve 7 sülalesini gömdüğünün farkına suriyeye, ıraka, mısıra, katil firmalrın vahşi daiş  çetelerine bakarak anlamak zorundadır. Aksine bu gerizekalılık hepsinin öbür dünyaya yolculuğa çıkarır...

 

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Erzurum'da yaşanan olaylarla ilgili Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Demirtaş, miting öncesi yol kenarında, ellerinde bıçak ve taşlarla yanlarında polis olduğu halde bekleyen bazı kişilerin fotoğraflarını da paylaştı.

 

HDP'nin dünkü Erzurum mitingi olaylı geçti. Saldırgan gruplar partinin aracını yaktı. Çıkan olaylarda grupların karşılıklı taş ve sopalı kavgasında 11’i polis, 38 kişi yaralandı. 

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/6bf29b4886.jpg

Sağduyu çağrısında bulunan HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Erzurum'da yaşanan olaylarla ilgili Twitter üzerinden de bir açıklama yaptı.

 

Demirtaş, miting öncesi yol kenarında, ellerinde bıçak ve taşlarla yanlarında polis olduğu halde bekleyen bazı kişilerin fotoğraflarını paylaştı.

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/0764901051.jpg

 

Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından ilk olarak, "Bugün Erzurum mitingimiz öncesi, yoruma gerek yok" notuyla bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta ellerinde taşlarla bekleyen bazı kişiler görüldü.

 

Demirtaş, ardından da, "Bu da başka bir yorum gerektirmeyen kare" diyerek ikinci bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğrafta ise ellerinde bıçak ve palalarla bekleyen başka kişiler var.

 

HDP aracı içindeki şoförle ateşe verilerek yakılarak öldürüldü.  Erzurum'da büyük provokasyon... 38 kişi  yaralı...

 

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA