İHANET CEPHESİNE KARŞI OYUMU AK PARTİYE VERECEĞİM...

Bediüzzaman’ın hayattaki son talebelerinden biri olan 94 yaşındaki Abdullah Yeğin, doktorların uyarılarına rağmen bir günlüğüne tedavisine ara verip oy kullanmak için İstanbul’a geleceğini açıkladı.
Bu haber 2015-06-01 22:55:18 eklenmiş ve 855 kez görüntülenmiştir.

İHANET CEPHESİNE KARŞI OYUMU AK PARTİYE VERECEĞİM...

 

Bediüzzaman’ın hayattaki son talebelerinden biri olan 94 yaşındaki Abdullah Yeğin, doktorların uyarılarına rağmen bir günlüğüne tedavisine ara verip oy kullanmak için İstanbul’a geleceğini açıkladı. “Bu ihanet cephesinin karşısında yer almak ve AK Parti’nin lehinde oy kullanmak, hepimizin başta gelen vazifesidir” mesajı gönderen Abdullah Yeğin, “zaman küskünlük, kırgınlık, gevşeklik zamanı değildir, herkes oyunu kullansın” dedi

 

Bediüzzaman Said Nursî'nin yaşayan vârislerinden Abdullah Yeğin, Ankara'da tedavi gördüğü hastaneden, yakınlarının ve doktorların uyarılarına rağmen oyunu kullanmak için bir günlüğüne ayrılarak İstanbul'a gelecek.

 

BU SEÇİMDE OY KULLANMAK VATAN DÜŞMANLARINA EN GÜZEL CEVAPTIR

 

Abdullah Yeğin, bu konudaki kesin kararını, "Bu seçimde oy kullanmak; vatan, millet ve mukaddesat düşmanlarına ok atmak gibidir" diyerek açıkladı.

Ziyaretine gelenlere de "Mutlaka gidin, açık açık reyinizi kullanın" şeklinde uyarılar yapan Abdullah Yeğin, Pazar günkü seçimlerin önemini şu sözleriyle vurguluyor:

 

İHANET CEPHESİNE KARŞI AK PARTİ DEMEK EN BAŞTA GELEN VAZİFEMİZDİR

 

"İslâmiyet güneş gibidir, üflemekle sönmez. En son ve hak din olan İslâmiyete düşman olanları ve onlara yardım edenleri iyi tanımak lâzımdır. Bunları Cenab-ı Hak iki cihanda rezil edecektir. Zındıka komitesi ve din düşmanlarıyla işbirliği yaparak vatana, millete, dine, mukaddesata ihanet edenlere sakın fırsat vermeyin. Bu ihanet cephesinin karşısında yer almak ve AK Partinin lehinde oy kullanmak, hepimizin başta gelen vazifesidir. Gidin, oyunuzu açık açık kullanın."

 

SAĞLIĞIM ELVERMESE DE OYUMU KULLANACAĞIM

 

Bir süredir Ankara Hastanesinde bronşit tedavisi gören Abdullah Yeğin, kendisinin de mutlaka oyunu kullanmakta kararlı olduğunu, sağlığı elvermese dahi bir günlüğüne İstanbul'a giderek oyunu kullanacağını bildirdi.

 

80 YILDIR RİSALE-İ NUR TALEBESİ

 

94 yaşında olan Abdullah Yeğin, ortaokul öğrencisi iken Bediüzzaman Said Nursî'yi Kastamonu'da ziyaret etmiş ve "Öğretmenlerimiz bize Allah'tan bahsetmiyor; bize Hâlıkımızı tanıttır" diyerek, Risale-i Nur'dan önemli bir bölümün yazılmasına sebep olmuştu. Bu ziyareti nedeniyle okulda disiplin kuruluna verilen ve karakolda sorguya çekilen Abdullah Yeğin, üniversite öğrenciliği sırasında sürekli olarak Bediüzzaman'ın hizmetine girdi.

 

Yeni Lügat adlı eserin sahibi olan Abdullah Yeğin, Bediüzzaman'ın vasiyetinde adı geçen hizmetkârları arasında yer alıyor. 

ETİKETLER :
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA